Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se vás zeptat, jestli máte zkušenosti s tarifem Rodina od T-mobile. Dostali jsme nabídku že by jsme měli možnost volat na 8 čísel-mezi sebou-tzn. 756,–kč pro 8 lidí gratis. Máte někdo s tímto tarifem zkušenosti? Máme do toho jít? Děkuju za reakce. ![]()
Ano, volame ja, segra, mama, tata, sestrenice, muj pritel, segry pritel. Takze ti nejdulezitejsi zadarmo sms i mms. Takze super.
Já mám mých pět, volám a sms do pěti čísel v t-mobile zdarma a kdykoliv jakkoliv dlouho. Platím 300,– měsíčně a fakt mi chodí faktury na rovných 300,–
.Navíc si ty čísla můžu měnit dle potřeby, jo mě osobně tenhle tarif vyhovuje. Já nejvíc kecám s manželem a s mamkou to ty hovory trvají i přes hodinu, tak to bych se normálně nedoplatila.
No, my jsem právě každý jinde v jiném koutě republiky-nebo aspoň během 14 dnů budeme-Brácha v olomouci, já v Praze, ségra v Jeseníku, můj syn s manželem taky v Jeseníku, máma a babička taky…takhle si právě budeme moct mezi sebou volat všichni zdarma a bráchovi-který by to měl na sebe by jsme měsíčně platili jen poměrnou částku za paušál, zbytek-co si provoláme a propíšeme by se nám strhávalo z našich twist karet z kreditu…no mě to příjde úžasné…
Mam taky ten tarif rodina 300 platim 300 mesicne volani na 5 cisel zdarma a sms a mms. hlavne je dulezite bude to zadarmo jen pro tmobile! tak at hlavne vsichni mate t. mobile. jinak moooc super tarif
@zuzka90 píše:
Mam taky ten tarif rodina 300 platim 300 mesicne volani na 5 cisel zdarma a sms a mms. hlavne je dulezite bude to zadarmo jen pro tmobile! tak at hlavne vsichni mate t. mobile. jinak moooc super tarif
já mám ten samý tarif co ty, ale mms zdarma nemám, je tam poplatek jsi si fakt jistá, že i ty mmms máš zdarma?
My mame tu firemni variantu (T-mob tym) jeste na 5 cisel + ja mam navic mych 5 porad… bude drsne az bude muset prejit za dva roky na normalni tarif…
@-Sára T-mobile Tym a ten samy produkt pro normalni lidicky mel - ale tedka se prodava jina varianta s novyma podminkama…driv to byl balicek - tedka je to cely tarif!! pozor na to..
viz zde: http://www.t-mobile.cz/…ohode/rodina oba sms i mms maji
Příspěvek upraven 05.03.13 v 18:02
No my voláme taky 5 čísel zdarma, jenže na konci měsíce vždy čumíme na fakturu, pač ještě platíme internet v mobilu který vůbec nevyužijeme a nedá se zrušit + často voláme ČEZ, RWE, a podobné linky, takže vyúčtování nakonec nic moc.
@Phaia píše:
@-Sára T-mobile Tym a ten samy produkt pro normalni lidicky mel - ale tedka se prodava jina varianta s novyma podminkama…driv to byl balicek - tedka je to cely tarif!! pozor na to..Nová T-mobile rodina nema mms zadara…viz zde: http://www.t-mobile.cz/…ohode/rodina oba sms i mms maji
Aháááá ![]()
@Lola29 píše:
No my voláme taky 5 čísel zdarma, jenže na konci měsíce vždy čumíme na fakturu, pač ještě platíme internet v mobilu který vůbec nevyužijeme a nedá se zrušit + často voláme ČEZ, RWE, a podobné linky, takže vyúčtování nakonec nic moc.
no, to co popisuješ ty je nejspíš tarif Přátelé 300.kolik měsíčně přeplatíte? Podle toho si můžete tarif zvýšit, protože třeba u Přátelé 500 máš taky 5 čísel zdarma, ale k tomu ještě 300,–Kč kredit právě na takovéto jiné volání…Ale já mám namysli tarif Rodina, kde mezi sebou máme všichni volání zdarma-všichni z té rodiny si vzájemě voláme zdarma -ne jak u Přátelé 300-tam může zdrama volat jen ten, kdo ten tarif má a ti které on v tom tarifu má nastavené, na něj volání zdarma nemají…
@-Sára jéé, počkej - já ten příspěvek opravila, ale Tys asi regovala rychleji..oba - jak baliček tak nový tarif MAJÍ mms zadara v té skupině…pardóóón