Tatínci sem :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bohemund
23.7.12 11:10
@LouLou píše:
Poradni chlapi chodej diskutovat uplne jinam nez na slepici…ehmmmpardon, maminkovsky forum, to da rozum, neee ;) :mavam:

pořadné chlapy jste už dávno vyhubily…

• Citovat
  • Upravit
38179
23.7.12 11:18
LouLou píše:
Poradni chlapi chodej diskutovat uplne jinam nez na slepici…ehmmmpardon, maminkovsky forum, to da rozum, neee ;) :mavam:

To my samozřejmě víme, já taky nejsem pořádnej chlap, ale spíš poloviční ženská.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.7.12 11:24
Bohemund píše: … Jsme na rodinem portalu tak by me zajímaly diskuze typu, vari a uklizi ta vaše :) jaké máte vycházky, a jakým způsobem tunelujete svou výplatu před odevzdaním manželce :)

Moje žena vaří a uklízí a dělá spoustu dalších věcí, má na to čas, nechodí do práce.
Ven chodím jen vyjímečně a když někam chci jít, tak mě žena nijak neomezuje, můžu jít kam chci a kdy chci, takže s vycházkami nemám problém.
Výplatu tunelovat nemusím, žádnou pravidelnou ani nemám, můžu si koupit co chci a kdy chci, ale já toho nijak nezneužívám, snažím se kupovat jen potřebný věci a ne blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.7.12 11:31

@Heineken sorry..ja to nemyslela uplne vazne. 8) to spis pro ty, co tu zakladaji diskuze pro tatinky a nevim co cekaji…ja zaregistrovala zatim na E. miminu snad jen 4 chlapy, ty jsi jeden z nich…zadny novy prince na bilejch konich tu holky necekejte.Ne vazne, hodne chlapu chodi diskutovat spis pod clanky na I.dnes a prekvapive i pod ty co se tykaji rodiny, deti, atd (Ona- I. dnes) Ale je nutny pocitat s ruznejma nazorama, ne vsechny se maminkam budou libit 8)

• Citovat
  • Upravit
38179
23.7.12 11:37

@LouLou
Mně se nemusíš omlouvat, já to taky nemyslel úplně vážně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a ten co tady založil tu diskusi asi čekal, že si tady pár tatínků vymění své zkušenosti. :think: :nevim:
Myslíš že tady holky čekají prince na bílejch koních? 8o 8o 8o
Vždyť to je diskuse pro tatínky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.7.12 11:41

Tatinek muze bejt i rozvedenej tatinek…a s ohledem na statistiky by to klidne mohli bejt dva z vas ctyr…ale ne, nevim co tu kdo ceka.Asi rozjetou diskuzi tatinku a pak smirovat a vyzvidat, jak to vlastne ti chlapi myslej a jak premyslej? To chapu, zensky jsou zvedavy.ale pro takovyhle info bych sla radsi v prestrojeni do hospody. Anebo opravdu uplne jinam na internetu…

• Citovat
  • Upravit
38179
23.7.12 11:47

@LouLou
A jo, ty myslíš jako že sem budou chodit holky zjišťovat jak chlapi přemýšlej.
No tak k tomu tahle diskuse není, to je jasný.
Ale já jsem poměrně otevřenej člověk, takže jestli se chce někdo na něco zeptat, tak klidně odpovím, pokud budu umět a pokud budu mít čas.
Jinak si myslím že diskuse jako diskuse, to máš asi celkem jedno, kde na internetu se snažíš něco pochytit, každá informace je přínosná a je asi nejlepší zdroje kombinovat, třeba i s tou hospodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.7.12 18:47
@LouLou píše:
@Heineken sorry..ja to nemyslela uplne vazne. 8) to spis pro ty, co tu zakladaji diskuze pro tatinky a nevim co cekaji…ja zaregistrovala zatim na E. miminu snad jen 4 chlapy, ty jsi jeden z nich…zadny novy prince na bilejch konich tu holky necekejte.Ne vazne, hodne chlapu chodi diskutovat spis pod clanky na I.dnes a prekvapive i pod ty co se tykaji rodiny, deti, atd (Ona- I. dnes) Ale je nutny pocitat s ruznejma nazorama, ne vsechny se maminkam budou libit 8)

Dovolím si názor malinko poopravit - odhaden je na eMiminu registovaných něco k padesátce chlapů, já sám jsem jich napočítal pětadvacet. Vím o třech, kteří jsou bloknutí. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.7.12 19:30

@Jura007 tak to jsem tedy pekne mimo…ja to nezjistovala, jen jsem si vzpomnela na ty, co obcas potkam nekde v diskuzi…hmm :think:

• Citovat
  • Upravit
15659
23.7.12 19:32

@Bohemund tak to prr, v okolí jich mám dost a jednoho i doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.7.12 19:36

Heineken ahoj :mavam: ty už máš přes 10tis příspěvků za tu chvíli co tu jsi :lol: :lol: no já zírám.. z uzavřené prasečí skupinky jsem byla vykopnuta :lol:, tak už za vámi nemůžu.. jak je jinak, jak se máte všichni..
koukám že tu je teda hodně tatínků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.7.12 19:37

@Jura007 a jednoho jsem kdysi pomáhala blokovat tuším i já, protože to byla parodie na chlapa, se kterým se žába rozešla a on jí šmíroval všudemožně a pomlouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.7.12 19:51
MišelkaX píše:
Heineken ahoj :mavam: ty už máš přes 10tis příspěvků za tu chvíli co tu jsi :lol: :lol: no já zírám.. z uzavřené prasečí skupinky jsem byla vykopnuta :lol:, tak už za vámi nemůžu.. jak je jinak, jak se máte všichni..
koukám že tu je teda hodně tatínků :D

No nazdar kočko. :mavam: :hug: :hug: :hug:
To jsem rád, že tě vidím, jestli chceš zpátky do skupiny, tak si myslím že v tom nebude problém.
Tam se to třídilo jen proto, že tam některý holky přestaly chodit.
Jestli máš zájem tam chodit, tak to určitě půjde zařídit.
Ale je to tam dost slabý v poslední době, asi tam chybíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.7.12 20:00
Jaji77 píše:
@Jura007 a jednoho jsem kdysi pomáhala blokovat tuším i já, protože to byla parodie na chlapa, se kterým se žába rozešla a on jí šmíroval všudemožně a pomlouval.

Tak co je to za chlapa, když se nedokáže rozejít s holkou - bačkora. :nevim:
A co je to za chlapa, když šmíruje a pomlouvá holku - magor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.7.12 20:02

@Heineken taky jsem měla s jednou takovou parodií co do činění, rok mi trvalo, než jsem se ho zbavila. Škoda že tehdy nebyl v platnosti zákon o stalkingu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová