TBC po hexách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
2.1.13 20:28

Já teda nevím ale byla s ní očkovaná celá populace a nevzpomínám si že by někdo v mém okolí měl nějaké nežádoucí účinky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.1.13 20:30

Za to otevřená tubera je na denním pořádku i u učitelek ve školkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.1.13 20:38

@Pce :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
jak říkáš já očkovala navíc když někde vycestujeme letadlem na dovču nikdy nevíš koho tam potkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
2.1.13 20:40
@banánice píše:
@Pce :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
jak říkáš já očkovala navíc když někde vycestujeme letadlem na dovču nikdy nevíš koho tam potkáš

No jasný…to mě příjde větší blbost očkovat proti neštovicím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.1.13 20:40

Mám na mysli dnešní děti, za nás byla jina vakcína. Já jsem pouze odpověděla na dotaz zakladatelky. Tím se předem omlouvám, že jiz dál nebudu reagovat. Držím palce, aby očkování u vašich děti proběhlo bez komplikaci.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
2.1.13 20:42
@kaštinka píše:
Mám na mysli dnešní děti, za nás byla jina vakcína. Já jsem pouze odpověděla na dotaz zakladatelky. Tím se předem omlouvám, že jiz dál nebudu reagovat. Držím palce, aby očkování u vašich děti proběhlo bez komplikaci.

Však já jsem to nemyslela zle…je to věc názoru a hlavně každýho věc…a toto je jen diskuze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.1.13 20:45

Každá se musí ted rozhodnou sám co očkovat
my už ji máme a komplikace žádne :-)
neštovice očkovat taky nebudu to mě nepříjde vhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
2.1.13 21:04
@gabriela82 píše:
Za mě určitě ne - stačí si přečíst jak dochází k nákaze - při dlouhodobém kontaktu s nemocným!
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.1.13 21:05

Já jsem s doktorkou probírala očkování proti TBC a její názor je, že pokud není nutné očkovat hned (někdo v rodině s TBC atd.) tak je vhodné očkovat až ve dvou letech - jednak je už ukončeno základní očkování a jednak se musí dodržet odstup od jiných očkování plus nežádoucí účinky :?

Já budu očkovat proto, že tam, kde pracuji není nouze ani o TBC - několikrát jsem musela a RTG plic a jednou i na Mantouxe. I s očkování mohou TBC dostat, ale bylo by lépe léčitelné než bez očkování.

Nová vakcína může trvat i několik let :?

Neštovice nechám holkám naočkovat, pokud je nedostanou do 10.let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 21:09
@gabriela82 píše:
Za mě určitě ne - stačí si přečíst jak dochází k nákaze - při dlouhodobém kontaktu s nemocným!

a tomu věříš, jo?

u nás je pacient s TBC maximálně po tu dobu, než se zjistí, že má TBC (nejsme plicní) a onemocněla nám jedna lékařka a jedna moje kolegyně málem došla o nohu (dostala TBC do odřeniny na noze ) a to za 10let, co jsem tam pracovala

• Citovat
  • Upravit
7397
2.1.13 21:09
@Dana Klaudie píše:
Já budu očkovat proto, že tam, kde pracuji není nouze ani o TBC - několikrát jsem musela a RTG plic a jednou i na Mantouxe. I s očkování mohou TBC dostat, ale bylo by lépe léčitelné než bez očkování.

to podle mě není pravda Dani, je to „kus od kusu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.1.13 21:13
@Lenula-xy píše:
to podle mě není pravda Dani, je to „kus od kusu“

jaké kusy myslíš?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
2.1.13 21:16
@Dana Klaudie píše:
jaké kusy myslíš?? ;)

no ty naše domácí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.1.13 21:19
@Lenula-xy píše:
no ty naše domácí :mrgreen:

jo ty naše domácí…aha, tak ten můj starší kousek se už asi narodil s protilátkama a ještě dostal očkování a pak nás obě podezřívali, že máme TBC. Já jsem absolvovala jak RTG, tak Mantouxe…naštěstí to bylo vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
2.1.13 21:23

Ne myslím samozřejmě všechny, každý je jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie