Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
26.2.13 19:24

Já už jsem si říkala jestli to není nějaké rozbité, že to nejde vypnout. Mám ho už jen asi 2 měsíce v záruce, tak jsem si říkala co by na to řekli, ale nechce se mi teď být bez něho když mi včera došly kapsle :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 19:27
@Macek076 píše:
Já už jsem si říkala jestli to není nějaké rozbité, že to nejde vypnout. Mám ho už jen asi 2 měsíce v záruce, tak jsem si říkala co by na to řekli, ale nechce se mi teď být bez něho když mi včera došly kapsle :D.

to já mám schovaný prázdný kapsle a v nouzi doplním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.2.13 19:32

Já to ještě pořádně neumím naplnit, takže mi to moc nechutná. Jakou kávu použiješ na doplnění? Možná mám špatnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 19:35
@Macek076 píše:
Já to ještě pořádně neumím naplnit, takže mi to moc nechutná. Jakou kávu použiješ na doplnění? Možná mám špatnou.

Mám od Tchiba umletou na presso :palec: a pořádně to tam namačkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.2.13 19:46

Tak včera, když jsem to zkoušela, tak mi to nešlo. Měla jsem zaklapnutý držák kapslí, ale jen tu stříbrnou páčku, tak jsem tam dnes dala i to černý a asi to jde už :mrgreen: jaký dáváte poměr octa a vody?
já mám také namleté presso od Tchibo a tuhle jsme koupili na zkoušku mleté illy ( nebo jak se to píše) a segafredo. Tak uvidíme, jestli budou také dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.2.13 19:56

4díly vody a díl octu jak píší v návodu. a tak na konci pípá a nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.2.13 19:57

@Macek076
no, taky mi to nepípalo… :think: a nešlo mi to ani vypnout normálně, musela jsem vytáhnout ze zásuvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.2.13 20:02

Tak to máme stejné. Mě příjde, že je to v tom návodu špatně. Mám jen český, takže bych se ani něměla kam kouknout. Kde kupujete tu kávu? přes net nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.2.13 20:05

Já koupila illy v Glóbusu, Tchibo v jejich obchodě, nebo taky v Globusu a Tescu a to Segafredo jsem koupila ne benzínce nějak výhodnějc, že jsme natankovali nad 30litrů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.2.13 18:33

Ahojky a ještě se optám, zda jste už prubly(i) nějaké jiné kapsle než jen Tchibo? Je to sice nepodstatné, ale mne to zajímá, tak pokud Vám to nevadí, písněte i jakou máte barvu přístroje. Já jsem volila bordó. Mám i takovou kuchyň, takže mi jde k lince. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
27.2.13 18:41

@Macek076
já mám klasickej černošedej, máme ho už strašně dlouho. Jinak bych taky nyní brala jinou barvu :mrgreen:
Jiné kapsle ne, jen ty jejich, ale naplněné něčím jiným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.2.13 21:31

Já mám taky bohužel ten původní černošedý, tenkrát ještě ty barevné neměli :(..
Ale ani nevím jaký bych si vybrala, jak je těch barev hodně :lol:… Jiný kapsle jsem nezkoušela a ani je neplním- to mě nikdy nenapadlo :nevim:. Ale vždycky si nakoupím kapsle do zásoby, když mají třeba akci 3 plus 1, nebo 4 plus 2… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
27.2.13 22:09

@PitbulLenka
jojo, tak my taky vždycky uděláme zásobu :mrgreen: tenkrát měli třeba ve Sparu a v Globusus asi za 52kč :dance:
já si naplňuju jen občas, ikdyž tu máme normálně kapsle třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zipíí
1.3.13 19:58

Pomooc

Ahoj, chci se zeptat jak vám to jde s odvápňováním?
My to dělámu už asi po 2 a máme s tím pokaždé problém, jakmile se to dostane do fáze „proplachování“ mělo by to dvakrát pípnout, až to dokončí a ono nic, čekáme hodinu a ono jako by se to zaseklo :/ nejde to pak ani vypnout, nevíme jak tedy proces dokončit, nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
699
2.3.13 19:24
@Zipíí píše:
Ahoj, chci se zeptat jak vám to jde s odvápňováním?
My to dělámu už asi po 2 a máme s tím pokaždé problém, jakmile se to dostane do fáze „proplachování“ mělo by to dvakrát pípnout, až to dokončí a ono nic, čekáme hodinu a ono jako by se to zaseklo :/ nejde to pak ani vypnout, nevíme jak tedy proces dokončit, nevíte někdo?

Ahoj, toto jsme zmínili v předchozí stránce, také nám to nejde, prostě to natvrdo vypneme
asi špatný překlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1