Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domča007
27.12.11 17:12

hele nevíš jestli je Julius Meinl v Plzni? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
pablo-eskobar
2.1.12 19:53

Presso s pěnou

Přátelé, mám caffisimo od „ježíška“ a nějak mi nejde udělat presso tak, aby mělo pěknou vrstvu pěny (takovou tu sametovou oříškově hnědou pěnu charakteristickou pro presso). Copak to nejde? Nepodařilo se mi to jak z kapsle espressa, tak ani z cafe crema.. Poraďte prosím.

• Citovat
  • Upravit
1
26.1.12 12:40

Kapsle do Caffisima

Ahojky, četla jsem příspěvek ohledně kávovaru Caffisimo kde jste psala, že jste si v Brně koupila kapsle cappuccina a čokoládky. Našla jsem si odkaz a chci se zeptat, jestli do Caffisima pasují a kde se dají koupit. Děkuji moc s pozdravem Táňa z Třebíče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
26.1.12 14:42

Ahojky Tano, ja je koupila jak se jde z hypernovy do tchiba, vnitrkem olympie, tak je tam stanek, kde prodavaji kavy a caje a maji tam take kapsle. Je to znacka caffitaly a pasuji tam… Mam je doma, takze pohoda :) Dokonce tam maji i caje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.1.12 18:18
Akrim84 píše:
Ahojky Tano, ja je koupila jak se jde z hypernovy do tchiba, vnitrkem olympie, tak je tam stanek, kde prodavaji kavy a caje a maji tam take kapsle. Je to znacka caffitaly a pasuji tam… Mam je doma, takze pohoda :) Dokonce tam maji i caje :)

Zdravím,něco takového bych potřebovala v Jihlavě,tady koupím jen Tchibo kapsle,dívala jsem se na netu,ale to abych objednala aspon za litr aby se mi vyplatilo poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.2.12 16:52

ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Liberec
18.2.12 18:16

Jak napěnit více hrnků najednou?

Ahoj, nemáte prosím zkušenost s děláním kávy pro více lidí? Mám od vánoc cafissimo, naučila jsem se ho používat. Pěnění mléka je v pohodě, ale přišla mi návštěva a chtěla jsem si napěnit 3 hrnky mléka hned po sobě a pak do nich udělat kávu. První hrnek se napěnil dobře a v druhém se jen mléko ohřálo, ale nenapěnilo. Což mě zklamalo. Když budu dělat 3 latté dle návodu (napěnit, odpustit trysku, udělat kávu), tak to budu dělat 15 minut a první káva mi vystydne. Tak se ptám, zda nemáte někdo zkušenost s děláním více latté najednou. Věřím, že výrobci počítali s tím, že potřebujeme tryskou napěnit najednou více hrnků než jeden. Předem Vám děkuji za vaše poznatky. Stáňa

• Citovat
  • Upravit
Eva Pávová
23.2.12 13:12

Tvoření páry

Kávovar mám od loňského listopadu,jsem velice spokojená ale voda mi vytéká z podstolečku a to mi vadí.Pří přípravě pěnit mléko kontrolka svítí červeně až když vypouštím vodu tak jí vypínám,voda z trubic vyteče a už se rozsvítí kontrolky na vaření kávy.

• Citovat
  • Upravit
Eva Pávová
23.2.12 13:21

Tvoření páry

Kávovar mám od loňského listopadu,jsem velice spokojená ale voda mi vytéká z podstolečku a to mi vadí.Pří přípravě pěnit mléko kontrolka svítí červeně až když vypouštím vodu tak jí vypínám,voda z trubic vyteče a už se rozsvítí kontrolky na vaření kávy.

• Citovat
  • Upravit
Blanz05
1.3.12 18:51

Napěnění mléka

Ahoj. Cafissimo mám asi třetí den. Ani jednou se mi nepodařilo napěnit mléka, vyzkoušela jsem už snad vše a nic. Místo toho, aby se vytvořila pěna tak to jen buble a přeblává až je to všude pokud to nevypnu. Pěna zůstane ani ne jeden cm. Nevíte, co s tím?? Buď jsem totálně neschopná nebo jsem měla štěstí zase na jeden poruchovej přístroj :( Poraďte prosím, díky

• Citovat
  • Upravit
Blanz05
1.3.12 19:08

Jo, a taky jsem si schválně koupila plnotučné mléko a dala ho na chvíli do mražáku a nic:( za překlepy se omlouvám, jsem tak naštvaná, že se mi pletou písmenka :evil:

• Citovat
  • Upravit
huricek
5.3.12 13:46

nejde spustit

Ahoj,
povedlo se někomu, kdo měl problém se spuštěním toto vyřešit? Po spuštění mi blikají všechny kontrolky bíle a kontrolka stavu vody červeně, po otočení knoflíku na páru mi voda nevytéká z trysky dle manuálu a čerpadlo běží naprázdno, cca po pár vteřinách se čerpadlo vypne a začne blikat červeně i kontrolka páry (dle manuálu porucha). Prvotní spuštění vůbec nejde a vždy skočí porucha a voda se do systému nenapustí. Má s tím někdo zkušenost? Je chyba ve mně a nebo v přístroji? Má při prvním spuštění blikat kontrolka stavu vody červeně a nebo mají blikat všechny bíle? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
699
5.3.12 20:13
huricek píše:
Ahoj,
povedlo se někomu, kdo měl problém se spuštěním toto vyřešit? Po spuštění mi blikají všechny kontrolky bíle a kontrolka stavu vody červeně, po otočení knoflíku na páru mi voda nevytéká z trysky dle manuálu a čerpadlo běží naprázdno, cca po pár vteřinách se čerpadlo vypne a začne blikat červeně i kontrolka páry (dle manuálu porucha). Prvotní spuštění vůbec nejde a vždy skočí porucha a voda se do systému nenapustí. Má s tím někdo zkušenost? Je chyba ve mně a nebo v přístroji? Má při prvním spuštění blikat kontrolka stavu vody červeně a nebo mají blikat všechny bíle? Děkuji za odpověď.

Zdravím,mám dojem,že pokud bliká kontrolka vody červeně,tak bud není voda a nebo je třeba odvápnit,pokud jste odvápnil,pak se asi nejspíš jedná o poruchu,tahle kontrolka při běžném používání nesvítí vůbec,signalizuje pouze stav vody a že je třeba systém odvápnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pablo eskobar
9.3.12 23:02

Presso s pěnou???

Přátelé, nějak mi nejde udělat presso tak, aby mělo pěknou vrstvu pěny (takovou tu sametovou oříškově hnědou pěnu charakteristickou pro presso). Copak to nejde? Nepodařilo se mi to jak z kapsle espressa, tak ani z cafe crema.. Nějaká pěna sice vznikne, ale je to jen taková řídká vrstvička a než donesu kafe ke stolu, tak skoro zmizí.. Stroj má mít tlak 15 barů, což je na presso akorát, tak v čem je sakra problém? Poraďte prosím!

• Citovat
  • Upravit
84dan
14.3.12 17:53

Hustá mléčná pěna

Není to taková věda. Taky mi trvalo než jsem na to přišel a proto se rád podělím. Princip je v tom, že trysku ponořím do mléka jen ze začátku, do té doby než se trošku napění. Stále kroužit. Potom trysku zase krouživě koupu v této pěně a do mléka zajedu jen občas. Zkuste to fakt to funguje. Používám normální polotučné v lahvi, krabicové není mléko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max