Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Áha, tak já koukám do originálního návodu, ale nemám pravdu. Třeba máš nějaký starší typ, nebo ten tunning, ale vyvracet ti to nebudu.
Až se vrátím, tak ti klidně vyblejsku červenou kontrolku páry v akci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontrolky kávovaru
Dobrý den,
návod se liší, pravděpodobně máte kávovar z řady color nebo limitovaný chrome, protože vše je stejné až na barvu kontrolek. Cafissima máme uz 3 zakoupené před rokem.
- Citovat
- Upravit
kafex píše:
Dobrý den,
návod se liší, pravděpodobně máte kávovar z řady color nebo limitovaný chrome, protože vše je stejné až na barvu kontrolek. Cafissima máme uz 3 zakoupené před rokem.
Tak příště, než někoho začneš přesvědčovat o své pravdě, se ujisti, jestli tu pravdu skutečně máš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontrolky kávovaru
Původní model kávovaru Tchibo Cafissimo byl jeden. Postupně se rozšiřují o další barevné varianty, potíž je když nejsou oficiálně označeny třeba číselnou řadou apod.,v návodech se uvádí výhrada změn.
Protože se jedná výhradně o odlišný design a rozdíl v kontrolkách nepozná ani prodavačka v obchodě Tchibo ![]()
- Citovat
- Upravit
kafex píše:
Původní model kávovaru Tchibo Cafissimo byl jeden. Postupně se rozšiřují o další barevné varianty, potíž je když nejsou oficiálně označeny třeba číselnou řadou apod.,v návodech se uvádí výhrada změn.
Protože se jedná výhradně o odlišný design a rozdíl v kontrolkách nepozná ani prodavačka v obchodě Tchibo
No nevím, jak ty, ale jsem si jistá, že pokud prodavačka ten kávovar zapne, na 100% pozná rozdíl mezi červenou a bílou kontrolkou. Nebo stačí jen otevřít návod a mrknout do něj. Nemusíš to tady sáhodlouze vysvětlovat, zkrátka jsi neměla pravdu a tím to hasne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaficko
ahoj kavovar jsem dostala v listopadu k narozka a musim řict že jsem snim moc spokojena kafičko moc dobre doporučuji
- Citovat
- Upravit
cafissino jsem dostala k vánocům vyzkoušely jsme snad vše krom late a 100% spokojenost ![]()
dokonce jsme použité kapsle vyprázdnili a naplnili klasik kávou a také dobré můžu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chut kavy
S kavovarem jem maximalne spokojena, ale pokud kapsle vyprazdnim a pouziju jinou kavu, uz to neni uplne ono. Jaky druh kavy pouzivate? (krome kapsli?) Diky
- Citovat
- Upravit
na preso má být kvalitnější káva já jsem si koupila SEGAFREDO a byla jsem spokojena,ale záleží na chuti každého manžel používá obyčejnou JIHLAVANKU má tád slabší kafe záleží na chuti kažkého chce to zkoušet. ![]()
Tak do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šlehání mléka
Jak je to v návodu, než začneš šlehat mléko, tak musíš „odpustit“ horkou vodu/páru. Dle zvuku a pohledu poznáš, že už jde z přístroje jen pára, v tu chvílí tam dáš hrnek s mlékem a krásně se ti vyšlehá…
- Citovat
- Upravit
čokoláda
Máte někdo prosím zkušenost s přípravou čokolády v Tchibu Cafissimu??? Mám čokoládové kapsle Julius Meinl, vím, že do Tchiba Cafissima pasují, ale nevím, kterou funkci na ně použít??? Prosím poraďte.
- Citovat
- Upravit
úkapy při práci s Cafissimem
Zdravím! Máme Cafissimo asi týden, je to skvělá mašinka, ale co nás zaráží je, že po každé přípravě kávy, či dokonce jen při šlehání mléka (použití páry či jen teplé vody) vždy vyteče zespodu pramínek vody. Má téct do záchytné vaničky, když ale dělám latté a oddělám ji, teče to na stůl a po dvou latté mám na stole docela solidní kaluž. Je to normální? Nikde jsem se o tom nedočetl a nevím, zda to mám reklamovat. Díkes.
- Citovat
- Upravit
"kapání" kávovaru
Ahoj, také patřím mezi ty spokojené majitele přístroje Tchibo Cafissimo. Co se týče problému s vypuštěním teplé vody před tím, něž začnete šlehat mléko mi bylo sděleno, že je to normální.
Je to logické. Pokud z jedné trubičky teče horká voda je zapotřebí soustavu odvodnit a přepnout do požadovaného režimu.
Na pěně hustou pěnu doporučuji plnotučné mléko. Je opravdu potřeba nechat ze soustavy vytéct vodu a až pak trysku ponořit do studeného mléka. Věřte nebo ne, ale teplé mléko se snad nedá našlehat:)
- Citovat
- Upravit
Na obrázku se můžete podívat kde lze spatřit červenou barvu - kontrolka vody. Pokud se na vašem kávovaru červená barva objevuje na jiném tlačítku, musíte vlastnit model upravovaný, tuningem ale přijdete o záruku. Můžete prosím přiložit fotku vašeho kávovaru při vytváření páry. Děkuji.