Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hajecek
27.12.12 21:45

Chtěl bych se zeptat jake tlačítko bych měl zmáčknout pro udělání čokolády když tam mám kapsli pro čokoládu?? děkuju

• Citovat
  • Upravit
833
27.12.12 22:03
@hajecek píše:
Chtěl bych se zeptat jake tlačítko bych měl zmáčknout pro udělání čokolády když tam mám kapsli pro čokoládu?? děkuju

Tchibo nemá kapsli čokolády!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
27.12.12 22:04
@hajecek píše:
Chtěl bych se zeptat jake tlačítko bych měl zmáčknout pro udělání čokolády když tam mám kapsli pro čokoládu?? děkuju

to sice nevím… ( já bych asi máčkla žluté). Kde jste koupil prosím tyto kapsle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hajecek
28.12.12 20:08

Přímo tchibo kapsle na čokoládu sice nemá ale existujou asi čtyři výrobci kteří dělají uplně stejně velké kapsle a pasují tam.
http://www.kavovary-online.cz/…268_272.html kapsle Caffitaly Ecaffé
http://www.salekkavy.cz/…Julius-Meinl kapsle Julius Meinl

• Citovat
  • Upravit
195
15.1.13 11:33

káva bez kofeinu pro těhotné a kojící maminky

Tak mně koupil před týdnem tento kávovar partner, protože kojím a sehnat dobrou rozpustnou bezkofeinovou kávu je zcela nemožné. A Caro nebo bezkofeinové Nescafé mi už opravdu lezly krkem. Espresso i překapávaná káva bez kofeinu mi moc chutnají! Kupovali jsme to jen a jen kvůli tomu. Kamarádka taky kojila, měla tento kávovar a kafe jí taky chutnalo. Takže pro kojící nebo těhotné mamky super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
15.1.13 13:15

@martina_8055
my jsme zrovna také nakoupili babičce zásobu bezkofeinové kávy a rozdíl mezi kávou s kofeinem není znát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.1.13 11:58

Ahojky, tak jsem si koupila od tchiba automatický napěňovač mléka a je super, do 2 minut mám pěny, že bych ji mohla prodávat :)… A stál 999kč, ale mají ho jen na internetu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becold
14.2.13 14:42

Kávovar na všechno

Tchibo Cafissimo. Použitou kapsli naplním čím chci a uzavřu alobalem, senzace!!! :D :D

• Citovat
  • Upravit
10
25.2.13 19:18

Odvápňování.

Mohu se zeptat když odvápňujete a na konci proplachujete již čistou vodou zda Vám přístojna konci, jak je psáno v návodu 2× pípne nebo co udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.2.13 19:27
@žanteta píše:
Prosim muzete mi nekdo poradit jak mam odvapnit cafissimo? nekam jsem dobre zalozila navod a nemuzu jej najit :(

Dle návodu se má při vypnutém a studeném přístoji přidržet nejprve tlačítko pro výrobu páry a poté tlačítko hlavní a po 5s povolit. poté začne proces sám kdy střídavě blikají tlačítka pro volbu kávy. To má trvat zhruba 45 až60 minut. Poté se proces ukončí 1 pípnutím a blikají tlačítka pro espresso a cremu. Vylije se obsah z nádoby a také zásobníku a napustí se nová čistá voda již bez přípravku a provádí se vyplachování. Odstartuje se zmáčknutím tlačítka pro volbu kávy. Poté jak píší v návodu by měl přístroj pípnout 2× a pak se dolije znovu voda a propláchne ještě tryska a j to. (mě to teda nedělá, že by 2× pípnulna konci proplachu, tak nevím). snad to píši ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 18:08
@Macek076 píše:
Mohu se zeptat když odvápňujete a na konci proplachujete již čistou vodou zda Vám přístojna konci, jak je psáno v návodu 2× pípne nebo co udělá?

mě taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.2.13 18:22

Mě to hlavně nejde! :-( začnou blikat dvě tlačítka na přípravu kávy, bliká to třeba 5 minut a nic se neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 18:34
@mekkinka píše:
Mě to hlavně nejde! :-( začnou blikat dvě tlačítka na přípravu kávy, bliká to třeba 5 minut a nic se neděje…

a máš zacvaknutej držák kapslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.2.13 19:15

Tak jestli to není nějak špatně přeložený. No a co tedy pak uděláš? Já to odpojím ze sítě a pak to znovu zapnu odpustím ještě vodu z trysky a hotovo. jinak nevím, protože to se jinak znovu pustí a proplachuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 19:19
@Macek076 píše:
Tak jestli to není nějak špatně přeložený. No a co tedy pak uděláš? Já to odpojím ze sítě a pak to znovu zapnu odpustím ještě vodu z trysky a hotovo. jinak nevím, protože to se jinak znovu pustí a proplachuje.

jo, dělám to stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1