Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@hajecek píše:
Chtěl bych se zeptat jake tlačítko bych měl zmáčknout pro udělání čokolády když tam mám kapsli pro čokoládu?? děkuju
Tchibo nemá kapsli čokolády!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hajecek píše:
Chtěl bych se zeptat jake tlačítko bych měl zmáčknout pro udělání čokolády když tam mám kapsli pro čokoládu?? děkuju
to sice nevím… ( já bych asi máčkla žluté). Kde jste koupil prosím tyto kapsle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přímo tchibo kapsle na čokoládu sice nemá ale existujou asi čtyři výrobci kteří dělají uplně stejně velké kapsle a pasují tam.
http://www.kavovary-online.cz/…268_272.html kapsle Caffitaly Ecaffé
http://www.salekkavy.cz/…Julius-Meinl kapsle Julius Meinl
- Citovat
- Upravit
káva bez kofeinu pro těhotné a kojící maminky
Tak mně koupil před týdnem tento kávovar partner, protože kojím a sehnat dobrou rozpustnou bezkofeinovou kávu je zcela nemožné. A Caro nebo bezkofeinové Nescafé mi už opravdu lezly krkem. Espresso i překapávaná káva bez kofeinu mi moc chutnají! Kupovali jsme to jen a jen kvůli tomu. Kamarádka taky kojila, měla tento kávovar a kafe jí taky chutnalo. Takže pro kojící nebo těhotné mamky super! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina_8055
my jsme zrovna také nakoupili babičce zásobu bezkofeinové kávy a rozdíl mezi kávou s kofeinem není znát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak jsem si koupila od tchiba automatický napěňovač mléka a je super, do 2 minut mám pěny, že bych ji mohla prodávat
… A stál 999kč, ale mají ho jen na internetu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kávovar na všechno
Tchibo Cafissimo. Použitou kapsli naplním čím chci a uzavřu alobalem, senzace!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Odvápňování.
Mohu se zeptat když odvápňujete a na konci proplachujete již čistou vodou zda Vám přístojna konci, jak je psáno v návodu 2× pípne nebo co udělá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žanteta píše:
Prosim muzete mi nekdo poradit jak mam odvapnit cafissimo? nekam jsem dobre zalozila navod a nemuzu jej najit
Dle návodu se má při vypnutém a studeném přístoji přidržet nejprve tlačítko pro výrobu páry a poté tlačítko hlavní a po 5s povolit. poté začne proces sám kdy střídavě blikají tlačítka pro volbu kávy. To má trvat zhruba 45 až60 minut. Poté se proces ukončí 1 pípnutím a blikají tlačítka pro espresso a cremu. Vylije se obsah z nádoby a také zásobníku a napustí se nová čistá voda již bez přípravku a provádí se vyplachování. Odstartuje se zmáčknutím tlačítka pro volbu kávy. Poté jak píší v návodu by měl přístroj pípnout 2× a pak se dolije znovu voda a propláchne ještě tryska a j to. (mě to teda nedělá, že by 2× pípnulna konci proplachu, tak nevím). snad to píši ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macek076 píše:
Mohu se zeptat když odvápňujete a na konci proplachujete již čistou vodou zda Vám přístojna konci, jak je psáno v návodu 2× pípne nebo co udělá?
mě taky ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to hlavně nejde!
začnou blikat dvě tlačítka na přípravu kávy, bliká to třeba 5 minut a nic se neděje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mekkinka píše:
Mě to hlavně nejde!začnou blikat dvě tlačítka na přípravu kávy, bliká to třeba 5 minut a nic se neděje…
a máš zacvaknutej držák kapslí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli to není nějak špatně přeložený. No a co tedy pak uděláš? Já to odpojím ze sítě a pak to znovu zapnu odpustím ještě vodu z trysky a hotovo. jinak nevím, protože to se jinak znovu pustí a proplachuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macek076 píše:
Tak jestli to není nějak špatně přeložený. No a co tedy pak uděláš? Já to odpojím ze sítě a pak to znovu zapnu odpustím ještě vodu z trysky a hotovo. jinak nevím, protože to se jinak znovu pustí a proplachuje.
jo, dělám to stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit