Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Weiny
11.10.11 09:44

úkapy

Díky za reakci, ale to jsme si nerozuměli, já se nebavil o tom, že při přípravě pěny nejdřív vyteče voda, až pak pára (to řeším ponořením trysky na pár prvních sekund do dalšího hrnečku s vodou do poloviny, kterým pak i systém chladím),já se bavím o odtoku do spodní vaničky. Kterou když oddělám, teče louže na stůl. Je to při každé přípravě kávy, i když trysku a páru nepoužívám. Teče to z úzké štěrbinky uprostřed těla přístroje. Zdá se, že si přístroj odfukuje přebytečnou vodu, ale nikde jsem se o tom nedočetl. Prostě po každé přípravě i espressa musím vaničku vylít (tak 1cl), po latté utřít stůl…
Jinak je to skvělá mašinka, ještě chci ochutnat kávy od jiných dodavatelů.

• Citovat
  • Upravit
Weiny
11.10.11 13:42

úkapy

Jo jo, na kapsle Ecaffe už máme zálusk také. S těmi úkapy jste mě tedy moc nepotěšili. Takže poslední dotaz, když si někdo z Vás uvaří jedno kafčo a pak zdvihne poklop záchytné vaničky, máte tam pokaždé vždy loužičku, nebo úplně sucho? Musel bych jet vyzkoušet to do Zlína, kde jsme to v Tchibu kupovali. Tam mají jeden testovací stroj. Díky!

• Citovat
  • Upravit
Weiny
17.10.11 08:28

hotovo

Tak jsem si zajel do Tchibo prodejny a nechal si uvařit kafčo. Zjistili jsme,že až po vypnutí přístroje opravdu zespodu vyteče loužička, zřejmě pročišťovací, tedy je vše OK. Defaultně nateče do vaničky, pokud je tato mimo (příprava latté), vyteče to i na stůl :-?
Byl jsem u známého co má pořádný kávovar Electrolux a ten po vypnutí dokonce pročistí trysky trochou horké vody, takže musí mít pod nimi pořád jeden hrneček.
Tedy kávě zdar! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Dulka
25.10.11 11:04

Ahojte, včera jsem si tento kávovar koupila, stál 2000kč a k tomu bylo 30 kapslí, stojánek na kapsle a čistič zdarma. http://www.tchibo.cz/…0012773.html Káva chutná skvěle, ale pozor, za ty 2000kč jsou jen dva druhy a to je Piano black a Pure silver :-) Jsem s ním spokojena.

• Citovat
  • Upravit
Weiny
25.10.11 11:29

Jo jo, ale stříbrný je stejně nejpěknější a univerzální. :lol: Co mě po koupi naštvalo bylo, že moja za týden přinesla z kamasi leták, ve kterém byl poukaz ma 500kč slevu právě na Cafissimo, takže jsme mohli ještě pětikilo ušetřit. A my nedostali stojánek na kapsle :zed:

• Citovat
  • Upravit
panpok
28.11.11 01:18

Ahoj, rád bych si koupil tento kávovar, ale nepreferuji zrovna tchibo kávu, proto se chci zeptat, zdali někdo nevíte jaký další výrobci kavy mají s cafisimem kompatibilní kapsle??? ( lavazza, illy????)

• Citovat
  • Upravit
699
30.11.11 17:42

Ahojky,mám dotaz pro majitele kávovaru Caffisimo,přítel mi ho koupil k vánocům,ale protože jsem neodolala,tak už v něm kávu vařím :D
Našla jsem,že se dají použít i jiné kapsle,tak jsem našla třeba čokoládu,kterým tlačítkem ji připravím? protože když jsem omylem zmáčkla tlačítko na caffé crema,ale kapsle espresso,tak se nedělo nic,to to ten kávovar sám pozná?ještě prosím kdo zkoušel jiné značky,jsou dobré?
omlouvám se pokud píšu nesrozumitelně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.12.11 20:41

Ahojky, ať žije Ježíšek :-) já si ho zrovna dneska koupila v Brně a zrovna jsem si koupila ve stánku i kapsle cappuccina a čokoládky :-) Jen nevím, jestli to vydržím do vánoc nevyzkoušet… Jo a tyto kapsle by měly být kompatibilní http://shop.ecaffe.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.12.11 00:15

Tchibo kávovar má brácha a jsou spokojení. Jen taková poznámka ohledně šlehání mléka, to mléko musí být opravdu studené až ledové aby se pěkně napěnilo, můžete jej strčit i na chvíli do mrazáku. Jinak zkuste do hrnku v kterém budete mléko šlehat vhodit těsně před šleháním(aby se mléko co nejméně zředilo)kostku ledu a šlehejte i s tou ledovou kostkou uvnitř(tu už do kávy samozřejmě nepřidávejte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelka xD
16.12.11 10:44

Cena

Někdy na něj mívají akci, momentálně je v tchibu za 999Kč, ale není na skladě, slevy na něj mívají celkem často, minulý týden byl dokonce i v Globusu za 999Kč.

• Citovat
  • Upravit
slafko
16.12.11 18:21

Akurat teraz maju v Rakusku v Merkury Markete a sa my vidi aj v špari akciu za 99euro davaju 2kusi. :dance:

• Citovat
  • Upravit
2458
16.12.11 18:52

V Rakousku měli akci na Caffisimo 1+1 už minulé vánoce, a tak nějak to běží celej rok. Ještě k tomu dávají stojánek na kapsle a 3 balení kapslí. Jinak v Rakousku mají i zmenšenou verzi Caffisima, je poloviční, bez trysky na mléko, jinak funkce jsou stejné a stojí polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.12.11 18:56

Tady je ta zmenšená verze Caffisima
http://www.kaffee.net/…o/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelka xD
16.12.11 19:01

papavlinka33

Nevýhoda ve zmenšené verzi je v tom, že nemá trysku pro napěnění mléka.

• Citovat
  • Upravit
2458
16.12.11 19:06
Nelka xD píše:
Nevýhoda ve zmenšené verzi je v tom, že nemá trysku pro napěnění mléka.

vždyť jsem to tam napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1