Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanyma
5.3.13 13:41

Elektrický napěňovač Tchibo

Ahoj, nevíte jestli Elektrický napěňovač mléka Tchibo napění pěkně i sojové mléko?
Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
1
5.3.13 13:47
@PitbulLenka píše:
Ahojky, tak jsem si koupila od tchiba automatický napěňovač mléka a je super, do 2 minut mám pěny, že bych ji mohla prodávat :)… A stál 999kč, ale mají ho jen na internetu!!!

Ahoj, nevíš jestli tak pěkně napění o sojové mléko?
Dík Hanyma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka R.
5.3.13 20:56

Odvápnění

@oliš píše:
Ahoj, toto jsme zmínili v předchozí stránce, také nám to nejde, prostě to natvrdo vypneme
asi špatný překlad :nevim:

Ahoj, tak mám stejný problém - odvápňuji podruhé. Poprvé jsem to nějak dokončila, dokonce mi to dvakrát píplo. Jenže teď jsem u proplachování a i když to vytáhnu ze zásuvky a pak propláchnu trysku, tak mi pořád bliká kontrolka pro odvápnění - taky vám bliká?

• Citovat
  • Upravit
833
5.3.13 21:51

@Hanyma
Ahoj, to bohužel nevím, sojové mléko nekupujem! Ale za vyzkoušení nic nedáš :think:… Ale vím, že napěňovat lze max. 3,5% mléko, né tučnější (třeba jakoukoliv smetanu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.3.13 22:11
@Zuzka R. píše:
Ahoj, tak mám stejný problém - odvápňuji podruhé. Poprvé jsem to nějak dokončila, dokonce mi to dvakrát píplo. Jenže teď jsem u proplachování a i když to vytáhnu ze zásuvky a pak propláchnu trysku, tak mi pořád bliká kontrolka pro odvápnění - taky vám bliká?

Tak to nám pak už nedělá, jak to vytáhnu ze zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka R.
5.3.13 22:31
@Macek076 píše:
Tak to nám pak už nedělá, jak to vytáhnu ze zásuvky.

Aha, tak dík, nám pořád problikává. No nic, už jsem psala do Tchiba, naštěstí ho nemáme tak dlouho a kdyžtak je v záruce. A děkuju za tak rychlou odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
699
6.3.13 17:23
@Zuzka R. píše:
Ahoj, tak mám stejný problém - odvápňuji podruhé. Poprvé jsem to nějak dokončila, dokonce mi to dvakrát píplo. Jenže teď jsem u proplachování a i když to vytáhnu ze zásuvky a pak propláchnu trysku, tak mi pořád bliká kontrolka pro odvápnění - taky vám bliká?

Tak to zkus ještě jednou odvápnit
Já to poprvé dělala tím jejich Durgolem nebo jak se to jmenuje a vůbec to neodvápnilo, dělám to octem a ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
8.5.13 21:15

Tak mi na mejla přišli nějaké slevové kuponky, tak jsme si koupili nový :dance: :dance: https://www.tchibo.cz/…0030418.html
nejde sice šlehat pěna, ale to jsme používali tak jednou do roka
Mám z něho obrovskou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Benci
25.5.13 15:13

Problem

Ahoj,
mam problem s kavovarom Tchibo Cafissimo..pristroj sa zapne..ohreje..a po spusteni pripravy kavy mi voda tecie len do odkvapkavacej nadobky a nie do salky..v com moze byt prosim vas problem?..dakujem za rady..

• Citovat
  • Upravit
833
26.5.13 13:09
@Benci píše:
Ahoj,
mam problem s kavovarom Tchibo Cafissimo..pristroj sa zapne..ohreje..a po spusteni pripravy kavy mi voda tecie len do odkvapkavacej nadobky a nie do salky..v com moze byt prosim vas problem?..dakujem za rady..

Pokud máš návod najdi si stranu 14, píše se tam o odvzdušnění, to by mohlo pomoci, nebo kávovar odvápnit! Kdyby tohle nezabralo, tak ho dát k reklamaci nebo do servisu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.8.13 04:25

Jaký je vhodný přípravek na odvápnění Cafissima? A kde jej seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.8.13 07:22

@Jamulka
Ahoj, dle návodu doporučují, že nejlepší je normální ocet! Je to napsané na konci návodu v Odvápnění!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.8.13 15:00

Zkušenosti s kávovary

Zdravím přátelé,
tak já jsem zcela nevidomý a kapslomaty mám moc rád, už mám doma Nespresso, což je výborný přístroj i na latéčka z čerstvého mléka stiskem jednoho tlačítka a kvalita kávy se nedá porovnat asi se žádným přístrojem na kapsle zatím možná kromě cremessa. Pak mám i Tassimo, taková inteligentní rychlovarná konvička to je:o) A i Tchibo cafissimo compact. To je ten kávovar s tím zásobníkem na kapsle, kdy se po přípravě kapslí zachytí do zásobníku a nikde nic nekape. Mrzí mě jen to, že nepípá po nahřátí přístroje, to zase pípá ten s tou tryskou na mléko. Jakoby designéři neuměli udělat taky nic pořádně, když to má jeden nechápu, proč to nemá i druhý, ale dobře:o) Píšete zde, že kávovar duo neumí udělat moc pěnu na pressu. S tímto už jsem se setkal taky a je hodně lidí, co si na tohle stěžuje. Mám tedy ten compact a bohužel jsem taky nedošel na to, jaké tlačítko použít na čokoládku či čaj. Proto používám to žluté tlačítko. Čokoláda má krásnou pěnu, presso tlačítko by bylo už asi moc barů nebo tak. Čajík není špatný a kafíčko je lepší Ecafe určitě. Teda já mám rád silná kafíčka, takže Corposo či Intenso od Ecafe. Zkusím i Cagliary nebo Chicodoro a pak napíšu. Chtěl bych se ale zeptat, jestli někdo neví, zda ta čokoláda je instantní, tedy jestli to je jen kakao nebo čokoláda a která je lepší? Mám Eciok od Ecafe. Jinak jsem celou diskuzi přečetl a těším se, jestli se to zase trochu rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akuli
18.11.13 12:29

Ahojte, uvazujem o kupe cafissima od tchiba - mam ale otazocku. su volitelne dve velkosti kavy - podla toho davkuje vodu kavovar ano? kolko je tej vody v mensej/vacsej kave? dakujem. Pripadne aj ppri piccu - pripadne je tam rovnako velky objem, dakujem. Toto sa mi nepodarilo nikde docitat.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.11.13 12:33

Máš tam tři tlačítka podle barvy kapslí. Každý proudí pod jiným tlakem. Ale množství vody si volíš sama - při prvním kafi držíš tlačítko a dokud držíš, tak teče voda. Při příštím použití stačí zmáčknout jednou a nateče ti automaticky to co předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí