Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BeePM To je ale podle mě propíchnuté jen to vrchní víčko, ale vevnitř je ještě průhledná folie a ta se nepropíchne!… No říkám, mě se to většinou na druhý pokus povede! A kamarádka ho má taky a taky se jí to prý stává!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anebo se nepropíchne zespodu, to jsem se vlastně nikdy nedívala
, až se mi to stane, tak to okouknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenholka píše:
Ahoj, jdu se zeptat jestli nema nekdo podobny problem…mame kavovar koupeny 2010, po puol roce pouzivani nam zacal propoustet kapsli logr normalne do hrnku, tkz kafe hnusnej skoro turek, kavovar jsme asi 2 roky nepouzivali, dostali jsme od moji mamky jiny, ted nam tady otevreli pobocku tchibo, tak jsme ho vzali na pozarucni servis, samozrejme zadnou zavadu neshledali, jenom doporucili pravidelne odvapnovat, na zacatku tydne nam prisel domu po servisu tedy, udelala jsem jedno kafe, super, dneska jsem si udelala druhy a zase logr
nevite co s tim?? vyfotila jsem to a vecer to dam chlapovi at jim napise pac ja bych byla sprosta![]()
![]()
tak mi to teda hnulo zluci ptz turka si muzu za par supu udela sama a ne kvuli tomu kupovat kapsle
A nemůže to být káva z té předcházející kapsle? Zkusila jsi před vložením kapsle pusit do hrnku pouze vodu? Tím se ti hrnek jednak nahřeje a jednak očistí právě od všelijakých zbytků kávy z vnitřku kávovaru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte prosím někdo zkušenost s Cafissimo LATTE? Jestli se ta pěna opravdu hezky udělá a jak to vlastně funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád mi bliká, že chce odvápňovat… Tak jsem ho odvápnila, nicméně levé a pravé tlačítko, plus to prostřední stále bliká… Co s tím?
Není tam nějaká kombinace tlačítek pro reset? V návodu jsem teda nenašla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat zkusila bych na chvili vytahnout ze zasuvky, vetsina beznych pristroju pak zapomene…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat Ahoj, zkus odvápnit ještě jednou, odvápnila jsem tím jejich odvápnovačem a nic
,pak jsem to zkusila octem a šlape ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdou všechny tchibo kapsle do všech tchibo Kavovaru? Jsou tchibo kapsle s nebo bez cukru? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Jsou bez cukru. A podle me jsou do vsech typu kavovaru zn. Tchibo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa přesně tak jak píše Black Cat, a pokud chceš ochutnat, tak se stav
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
netece voda pres kapsli
Holky co mate caffisimo clasic, tece mi voda misto pres kapsli dole tim odkapavacem, nemate nekdo zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit