Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sibyla0 píše:
Máš tam tři tlačítka podle barvy kapslí. Každý proudí pod jiným tlakem. Ale množství vody si volíš sama - při prvním kafi držíš tlačítko a dokud držíš, tak teče voda. Při příštím použití stačí zmáčknout jednou a nateče ti automaticky to co předtím.
Zdravím,
záleží zaprvé na tom, jaký máte kávovar. Pokud Classic, máte tam tři tlačítka. Automaticky poprvé nateče jako presso 50 ml vody, na café crema 125 ml vody stejně jako na překapávanou. Takže si nemusíte poprvé volit vy množství vody. Natéká automaticky přednastavené. Nastavit si ji potom můžete i vy sám individuálně. Takže suma sumárum druhé a třetí tlačítko má stejné množství vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angellko ano to je vyčerpávající.. Já jen vím, že to tam má děda nastavený a když si dělám já (máme jen černé kapsle) držím si to. A pak mu to hlásím, aby si to při příštím upravil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@Angellko ano to je vyčerpávající.. Já jen vím, že to tam má děda nastavený a když si dělám já (máme jen černé kapsle) držím si to. A pak mu to hlásím, aby si to při příštím upravil.
Pohodička, potom jsou kávovary, které mají ty tlačítka právě jen dvě, tedy na presso a tu café crema. No, já mám ten Compact s tím integrovaným zásobníkem a teda nevím nevím, je to hrozně vymyšlené. Stejně je od toho vše tak trochu ukapané a špinavé. V tomhle to má Nespresso lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dakujem za rychlu reakciu, cize ked robim kavu musim stat pri kavovare? ci iba prvykrat? nie je teda to mnozstvo vody urcene - napr. 1dc, 1,5dcl, 2dcl? - mnozstva su len orientacne.
- Citovat
- Upravit
Jaj pardon, az teraz som si precitala tie dalsie reakcie, hmm takze bud stlacim raz a mozem odist - kavovar sa automaticky vypne alebo drzim kym chcem aby tiekla voda?
- Citovat
- Upravit
Můžeš odejít. Jen když budeš chtít změnu oproti aktuálnímu nastavení tak to budeš muset držet dokud nebudeš spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
POMOC-Cafissimo COMPACT, návod k obsluze
Holky prosim vas, potrebovala bych navod k obsluze ke Cafissimo COMPACT. Na strankach tchiba je sice navod, ale jen k tomu cafissimu classic. Googlim a nic nemuzu najit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak uz jsem ho nasla. Kdyby nekdo potreboval, tak je tady. Navod k obsluze Cafissimo COMPACT
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jdu se zeptat jestli nema nekdo podobny problem…
mame kavovar koupeny 2010, po puol roce pouzivani nam zacal propoustet kapsli logr normalne do hrnku, tkz kafe hnusnej skoro turek, kavovar jsme asi 2 roky nepouzivali, dostali jsme od moji mamky jiny, ted nam tady otevreli pobocku tchibo, tak jsme ho vzali na pozarucni servis, samozrejme zadnou zavadu neshledali, jenom doporucili pravidelne odvapnovat, na zacatku tydne nam prisel domu po servisu tedy, udelala jsem jedno kafe, super, dneska jsem si udelala druhy a zase logr
tak mi to teda hnulo zluci ptz turka si muzu za par supu udela sama a ne kvuli tomu kupovat kapsle ![]()
nevite co s tim?? vyfotila jsem to a vecer to dam chlapovi at jim napise pac ja bych byla sprosta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pablo-eskobar píše:
Přátelé, mám caffisimo od „ježíška“ a nějak mi nejde udělat presso tak, aby mělo pěknou vrstvu pěny (takovou tu sametovou oříškově hnědou pěnu charakteristickou pro presso). Copak to nejde? Nepodařilo se mi to jak z kapsle espressa, tak ani z cafe crema.. Poraďte prosím.
Jediná možnost je nepoužívat kapsle od Tchibo. ![]()
Kapsle od Ecaffe nebo Julius Meinl nabídnou přesně tu pěnu u espressa po které toužíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cafissimo Picco
Zdravím všetkých, mám taký problém s kávovarom Cafissimo Picco.
Kávovar doposiaľ fungoval normálne bez nejakej známky poruchy a tak. Dnes som ho zapol a voda mi tečie len do odkvapávacej mriežky. Bol tu už podobný príspevok, tak som skúsil ovzdušniť kávovar aj ja, no nepomohlo to. Po založení kapsule mi voda natečie iba do mriežky. Mám ho len asi týždeň a už takýto bordel je s tým
. Ak mal niekto podobný problém a vie ako to vyriešiť bez reklamácie prosím podeľte sa.
Ďakujem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BeePM
Taky se mi to občas stává! Problém je ten, že se občas nepropíchne ta kapsle a tudíž to teče dolů. Řeším to tak, že kapsli vyndám a vložím znova a pak už to většinou jde! Někdy taky až na potřetí
, ale stává se to vyjímečně!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PitbulLenka
Ale keď aj vyberiem tú kapsulu tak ona je už po prvom pretečení prepichnutá a je z nej cítiť že tadiaľ prúdila voda alebo čo. tak ja neviem teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit