Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lenlja To se občas stává, když se nepropíchne kapsle! Já mám ten malý picco a stává se mi to každou chvíli! Tak tu blbou kapsli holt vyhodim a vezmu novou a už to jede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím vás holky ta voda musí být vždy po rysku max? jak tam mám méně tak mi to prostě nechce začít dělat kafé
- Citovat
- Upravit
Nedělá pěnu
Ahoj všem…Dostala jsem kávovar od ježuchy a těšila se na dobrou kávu. Kafe dobrý, ale žádná z kapslí neudělá ani trošku pěny. Nevím jestli nedělám někde chybu, můžete mi prosím poradit???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciana 78 píše:
Ahoj všem…Dostala jsem kávovar od ježuchy a těšila se na dobrou kávu. Kafe dobrý, ale žádná z kapslí neudělá ani trošku pěny. Nevím jestli nedělám někde chybu, můžete mi prosím poradit???
Já kupuji pouze kapsle cafe crema a to trošku pěnu udělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To už jsem zkusila a nic
Někdo mi i poradil abych naplnila kapsli jinou kávou-taky nic…jinak kafe je moc dobré až na tu pěnu no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečerpání vody z nádrže
Dobrý den, přesně tohle se mi přihodilo po dvoutýdenním nepoužívání, nedařilo se přimět Cafissimo k nasátí vody z nádržky (postupem pro odvzdušnění). Nepomohlo ani třesení (shake) kávovarem v naději, že se čerpadlo zavodní, až nakonec zabralo namočení těsnění vodou jak na přístoji, tak na nádržce. Kapka vody na prst, navlhčit, pak nasadit nádržku a vida - uteklo několik malých vzduchových bublinek a nasátí vody už opět funguje. Samosebou jsem si vyčetl neprovedení odvápnění - a bylo mi hned vyslechnouti - hlavně že tablety jsou koupeny, že. Někdy na ně tedy dojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite někdo kde se opravuje kavovar Tchibo Cafissimo v ČR?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U kávovaru tchibo mě přestaly svítit ty tlačítka se šálky (3 šálky) a tedy nejde spustit, co s tím? návod už nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tchibo Caffissimo - přestal mi vařit tu skvělou kávu... :-(
Ahoj, mám takový problém. Můj kávovar fungoval úplně super, ale přestal najednou dělat kafe… Vůbec netuším proč. Návod jsem si stáhnul (koupil jsem to z druhé ruky bez návodu), ale je pro novější mašinu, takže tovární nastavení mi funguje, ale prostě to neudělá kafe. Natočil jsem krátké video, nejlépe je to vidět cca od 2.minuty. Pomůžete mi někdo prosím?
https://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oveckin0 protože, když použiješ páru, tak je potřeba nechat přístroj zchladit a to buď trvá cca 20 min, nebo se po dodělání páry opět zmáčkne tlačítko pára a páčkou na vodu se otočením doprava nechá odpustit voda, dokud se nerozsvítí tlačítka na kafe, pak už jde v pohodě udělat! Ale to je v návodu napsáno! Snad je to srozumitelný trochu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PitbulLenka píše:
@Oveckin0 protože, když použiješ páru, tak je potřeba nechat přístroj zchladit a to buď trvá cca 20 min, nebo se po dodělání páry opět zmáčkne tlačítko pára a páčkou na vodu se otočením doprava nechá odpustit voda, dokud se nerozsvítí tlačítka na kafe, pak už jde v pohodě udělat! Ale to je v návodu napsáno! Snad je to srozumitelný trochu
já to vím, říkám, že fungoval… vím jak se to kafe dělá… Jestli jsi koukala na to video, tak se mi vše rozsvítí a když zmáčknu jakékoliv tlačítko, začnou blikat místo toho, aby začalo kafe vařit. Já si myslím, že potřebuje odvápnit, ovšem nevím, jak na to. Když přístroj zapínám a držím se zapínacím tlačítkem i tlačítko na páru po dobu 5s neděje se nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit