Tchibo Cafissimo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
22.10.15 11:07

@lenlja To se občas stává, když se nepropíchne kapsle! Já mám ten malý picco a stává se mi to každou chvíli! Tak tu blbou kapsli holt vyhodim a vezmu novou a už to jede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.10.15 12:48

Prosím vás holky ta voda musí být vždy po rysku max? jak tam mám méně tak mi to prostě nechce začít dělat kafé

• Citovat
  • Upravit
9135
25.10.15 12:58

@Nafrněná Nám to udělá kafe i když je to na risce min. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.10.15 13:07
@Mazlinaa píše:
@Nafrněná Nám to udělá kafe i když je to na risce min. :think:

děkuju asi něco bylo špatně, už jsem to resetovala a ok :)

• Citovat
  • Upravit
9135
25.10.15 13:08

@Nafrněná Tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
24.12.15 20:04
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 22:03

Nedělá pěnu

Ahoj všem…Dostala jsem kávovar od ježuchy a těšila se na dobrou kávu. Kafe dobrý, ale žádná z kapslí neudělá ani trošku pěny. Nevím jestli nedělám někde chybu, můžete mi prosím poradit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.1.16 22:05
@Luciana 78 píše:
Ahoj všem…Dostala jsem kávovar od ježuchy a těšila se na dobrou kávu. Kafe dobrý, ale žádná z kapslí neudělá ani trošku pěny. Nevím jestli nedělám někde chybu, můžete mi prosím poradit???

Já kupuji pouze kapsle cafe crema a to trošku pěnu udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.16 22:14

To už jsem zkusila a nic :( Někdo mi i poradil abych naplnila kapsli jinou kávou-taky nic…jinak kafe je moc dobré až na tu pěnu no… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.16 10:42

Nečerpání vody z nádrže

Dobrý den, přesně tohle se mi přihodilo po dvoutýdenním nepoužívání, nedařilo se přimět Cafissimo k nasátí vody z nádržky (postupem pro odvzdušnění). Nepomohlo ani třesení (shake) kávovarem v naději, že se čerpadlo zavodní, až nakonec zabralo namočení těsnění vodou jak na přístoji, tak na nádržce. Kapka vody na prst, navlhčit, pak nasadit nádržku a vida - uteklo několik malých vzduchových bublinek a nasátí vody už opět funguje. Samosebou jsem si vyčetl neprovedení odvápnění - a bylo mi hned vyslechnouti - hlavně že tablety jsou koupeny, že. Někdy na ně tedy dojde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.16 13:51

Nevite někdo kde se opravuje kavovar Tchibo Cafissimo v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
20.1.17 10:45

U kávovaru tchibo mě přestaly svítit ty tlačítka se šálky (3 šálky) a tedy nejde spustit, co s tím? návod už nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.17 15:50

Tchibo Caffissimo - přestal mi vařit tu skvělou kávu... :-(

Ahoj, mám takový problém. Můj kávovar fungoval úplně super, ale přestal najednou dělat kafe… Vůbec netuším proč. Návod jsem si stáhnul (koupil jsem to z druhé ruky bez návodu), ale je pro novější mašinu, takže tovární nastavení mi funguje, ale prostě to neudělá kafe. Natočil jsem krátké video, nejlépe je to vidět cca od 2.minuty. Pomůžete mi někdo prosím?
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.2.17 15:58

@Oveckin0 protože, když použiješ páru, tak je potřeba nechat přístroj zchladit a to buď trvá cca 20 min, nebo se po dodělání páry opět zmáčkne tlačítko pára a páčkou na vodu se otočením doprava nechá odpustit voda, dokud se nerozsvítí tlačítka na kafe, pak už jde v pohodě udělat! Ale to je v návodu napsáno! Snad je to srozumitelný trochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.17 18:31
@PitbulLenka píše:
@Oveckin0 protože, když použiješ páru, tak je potřeba nechat přístroj zchladit a to buď trvá cca 20 min, nebo se po dodělání páry opět zmáčkne tlačítko pára a páčkou na vodu se otočením doprava nechá odpustit voda, dokud se nerozsvítí tlačítka na kafe, pak už jde v pohodě udělat! Ale to je v návodu napsáno! Snad je to srozumitelný trochu :mrgreen:

já to vím, říkám, že fungoval… vím jak se to kafe dělá… Jestli jsi koukala na to video, tak se mi vše rozsvítí a když zmáčknu jakékoliv tlačítko, začnou blikat místo toho, aby začalo kafe vařit. Já si myslím, že potřebuje odvápnit, ovšem nevím, jak na to. Když přístroj zapínám a držím se zapínacím tlačítkem i tlačítko na páru po dobu 5s neděje se nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí