Tchibo Cafissimo
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Moc dekuji za odpoved.Jste moc hodna,ja jsem to vzdala,to tchibo mi proste nechutnalo,pena jakymkoliv zpusobem udelat moc nesla.Pristroj jsem vymyla a vratila…je na to asi do 30dnu narok a objednala jsem si od Phillipsu Senseo latte select.Mam uz se Senseem vybornou zkusenost,hlavne ma nepreberne moznosti kaficek.Tak jsem spokojena,ma i nadrzku na mleko,ktere si po zvoleni programu samo napeni,takze pohoda.kavarnicka…
,jeste jednou dekuji.petra
- Citovat
- Upravit
Návod k použití Cafissimo
Nemáte prosím někdo návod na použití Cafissima v češtině? Dostalo jsem Cafissimo jako dárek, ale bylo bohužel koupeno v Rakousku. Sice bylo v balení přiloženo CD i českým návodem, ale bohužel nejde spustit.
- Citovat
- Upravit
ahoj chystám se koupit tentopressovač,ale zajímalo by mě jestli se dá použít i obyč. káva nebo jen kapsle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,pokud si jej koupite,tak pouze kapsle.Nevim jak jsou dostupne tady,my bydlime kousek od nemeckych hranic a cena v Edece je 2.49 za 10 ks.p
- Citovat
- Upravit
děkuji za odpověď nemáte někdo zkušenost s nějakým presovačem, kde jde použít i klasická káva moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
problém s provozněním
Katy29 píše:
Nemáte prosím někdo návod na použití Cafissima v češtině? Dostalo jsem Cafissimo jako dárek, ale bylo bohužel koupeno v Rakousku. Sice bylo v balení přiloženo CD i českým návodem, ale bohužel nejde spustit.
Katy29 píše:
Ahoj máme stejný problém,nejde spustit a podle návodu dělám vše správně,voda se nenapustí a z trysky nevyteče
- Citovat
- Upravit
problémy se spuštěním
Ahoj maminky, tatínci
Mám taky problém se spuštěním přístroje - dostala jsem jej bez návodu už používaný a teď si nejsem jistá jestli jsem fakt tak neschopna zapnout kávovar nebo je pokažený. vždy když ho zapnu začne mi blikat zároveň tlačítko pro zapnutí páry a espresa - a nejde s tím nic dělat. prosím poraĎte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Senseo Latte
Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Chtěla jsem úplně původně kupovat Dolce Gusto, potom kávovar Cafissimo, ale po přečtení vašeho příspěvku jsem to nějak zvážila, jestli by nebylo lepší od Phillipsu Senseo latte select. Chci se zeptat, jaké druhy a značky kávy lze do něj používat? Není nutné používat přímo od Douwe Egberts? Předem děkuji za radu, potřebuju se už nějak rozhoupat, děkuji Jana
- Citovat
- Upravit
Senseo Latte
Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Chtěla jsem úplně původně kupovat Dolce Gusto, potom kávovar Cafissimo, ale po přečtení vašeho příspěvku jsem to nějak zvážila, jestli by nebylo lepší od Phillipsu Senseo latte select. Chci se zeptat, jaké druhy a značky kávy lze do něj používat? Není nutné používat přímo od Douwe Egberts? Předem děkuji za radu, potřebuju se už nějak rozhoupat, děkuji Jana
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer,kávovar mám,při prvním spuštění se musí počádně odvzdušnit.Zatočze kolečkem na páru a nechte to delší dobu syčet.Pokud budete mít zájem,mám návod v čsštině.
- Citovat
- Upravit
Dá se použít jakákoliv káva. Po použití kapsli rozřízněte, vyndejte a vypláchněte filtry a můžete znovu použít, mám vyzkoušeno (viz. video)
http://www.youtube.com/watch?…
- Citovat
- Upravit
prosim o navod
Dobrý den. Moc bych vás prosil o poslání návodu na mail. Moc by mi to pomohlo
Můj e-mail: d.pleban@seznam.cz
- Citovat
- Upravit
Hana Veselá píše:
Dobrý večer,kávovar mám,při prvním spuštění se musí počádně odvzdušnit.Zatočze kolečkem na páru a nechte to delší dobu syčet.Pokud budete mít zájem,mám návod v čsštině.
Dobrý den. Moc bych vás prosil o poslání návodu na mail. Moc by mi to pomohlo
Můj e-mail: d.pleban@seznam.cz
- Citovat
- Upravit
Cafissimo za 1199,- v HM Albert
Akce na kávovar Cafissimo proběhne také v hypermarketech Albert od 22.11.2010 do 28.11.2010, zde nebude druhý kávovar zdarma, ale cena kávovaru bude jen 1 199,–
V rodině máme 2 kávovary Cafissimo a třetí v zaměstnání už rok. Před pořízením kávovaru jsem také nahlédl do nezávislého testu (časopis D test), kde kávovar Krups – Dolce Gusto se umístil na posledním místě. Bohužel DG nemá parní trisku, napěněné mléko se připravuje z kapsle. Cafissimo má parní trisku a připrava je z čerstvého mléka, podporuje kapsle formátu Cafitally, můžete použít i jiné značky káv v kapslích (Julius Meinl, E-cafe, Cagliary) protože stejný patentovaný systém používají i jiné značky kávovarů.
Pokud porovnám cenu a užitnou hodnotu Cafissima a DG, vyhrává zcela určitě Cafissimo a to i po stránce použitých materiálů, DG je téměr celé z um. hmoty. Design je subjektivní věc.
Kdo by rád začal doma vařit espresso, Cafissimo doporučuji.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já mám kafisimo asi 3 týdny. Jsem s ním naprosto spokojená a kafíčko chutná. S napěňovaním mléka je třeba se přečíst návod. Pěknou pěnu uděláte jen z plnotučného. Z polotučného se mi to ještě nepodařilo.
Byly přiloženy i recepty tak podle nich dělám. A daří se. Dělám jak latte, tak kapučíno, preso atd. Velikost hrníčku si přizpůsobím. Při prvním použití se nastaví tím, že se tlačítko po celou dobu přípravy drží. Pak si to pamatuje. Kdyžtak jde nastavení určitou kombinací tlačítek vyresetovat.
Chystám se na odvápnovani tak snad to zvládnu…
Líbí se mi snadná údržba a rychlá a čistá příprava.
Napěnění mléka: zapneme, stiskneme tlačítko pro páru. až přístroj pípne (je připraven) tak do nějaké nádoby vypustíme nejprve vodu a pak začne unikat pouze pára (pozor at se nespálíte a nelekejte se) pak trysku ponoříme do plnotučního mléka ve sklenici (asi 50ml) a napěníme. pak vypneme přípravu páry a do nádoby odpustíme zase páru až začne vytékat voda - přístroj se ochladí (asi 10s) a můžeme připravovat kafe.
Snad jsem to vysvetlila. Chce to zkouset.