Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pitaya1 píše:
Tak let na Mallorcu je o.dost kratší než do Thajska. Takže těžko víš, jal to tvůj miláček zvládne ale chápu, fotky z Evropy už jsou nuda, potřebuješ se předvést a ukázat, že na zo máte ( nejen peníze ale i odvahu a bezohlednost)
Tak ted jsi na to kapla
. Tobe to muze byt vsechno uplne jedno. Az mi budes dovolenou platit, tak pak se starej, kam litam. Btw. Instagram a ani Facebook nepouzivam, tak nevim, komu bych se ukazovala.
@Cullenova píše:
Tak ted jsi na to kapla![]()
. Tobe to muze byt vsechno uplne jedno. Az mi budes dovolenou platit, tak pak se starej, kam litam. Btw. Instagram a ani Facebook nepouzivam, tak nevim, komu bych se ukazovala.
Jedno mi to není, protože na delších letech bohužel narážím na tenhle typ matek písek, co si myslí, že si všichni sednou na zadek z jejich batolete, se kterým se letí vyvážit přes půl světa k moři. Bezohledně slepice, co si. pktrebuji akorát něco dokázat.
@Pitaya1 píše:
Jedno mi to není, protože na delších letech bohužel narážím na tenhle typ matek písek, co si myslí, že si všichni sednou na zadek z jejich batolete, se kterým se letí vyvážit přes půl světa k moři. Bezohledně slepice, co si. pktrebuji akorát něco dokázat.
Ty jsi slepice. Resis 3,14coviny. Urvane decko muze byt i v MHD. Nebo v zajezdovem autobuse do Chorvatska.
@Pitaya1 píše:
Souhlas. V podstatě co let, to celonoční řev. Dětí lituju, ty píp bych nakopla s rozeběhem.
@Lojzísek píše:
Souhlas. V podstatě co let, to celonoční řev. Dětí lituju, ty píp bych nakopla s rozeběhem.
Pokud vis, ze tvoje dite cestovani zvlada, tak cestuj. Pokud ne, uzpusob to vuci nemu. Easy. Moje dite se nastesti narodilo se stejne cestovatelskym duchem jako ja. Diky bohu.
Vážně nemůžu věřit, že lidé dnes řeší u ročního batolete břicho. Se podívejte na děti v Africe, vyhublé, podvyživené a mají všechny bříško. Protože asi se někam musi vejít orgány. ![]()
@Cullenova píše:
Ty jsi slepice. Resis 3,14coviny. Urvane decko muze byt i v MHD. Nebo v zajezdovem autobuse do Chorvatska.
A ty nevidíš ten rozdíl mezi pár minutami v mhd odkud se da kdykoliv vystoupit a letem přes půl světa? To je přesně to vnímání matek, které si mylsi, že si všichni z jejich dítěte sednou na zadek ![]()
@Pitaya1 píše:
A ty nevidíš ten rozdíl mezi pár minutami v mhd odkud se da kdykoliv vystoupit a letem přes půl světa? To je přesně to vnímání matek, které si mylsi, že si všichni z jejich dítěte sednou na zadek
Proto letime pres noc, kdy nam dite spi. A mame postylku na spani. A jeste mezipristani, at se kdyztak probehne. Jeste neco? Je rok 2023, tyto nazory, ze s malym deckem nesmis do sveta, by mely zustat v komunismu. Koneckoncu, aerolinky jsou hodne baby friendly, procpak asi?
@Lojzísek píše:Tolik tolerance a empatie. Mám nalitano a jediný urvany mimino bylo 2h z Itálie. Zbytek cajk.
@Pitaya1 píše:
Tak let na Mallorcu je o.dost kratší než do Thajska. Takže těžko víš, jal to tvůj miláček zvládne ale chápu, fotky z Evropy už jsou nuda, potřebuješ se předvést a ukázat, že na zo máte ( nejen peníze ale i odvahu a bezohlednost)
Nebo třeba proste jen mají radi cestování. Ty jo, to je objev
ne každý má v životě nastavenou metu s max dojezdem do vedlejší vesnice ![]()
@Cullenova píše:
Proto letime pres noc, kdy nam dite spi. A mame postylku na spani. A jeste mezipristani, at se kdyztak probehne. Jeste neco? Je rok 2023, tyto nazory, ze s malym deckem nesmis do sveta, by mely zustat v komunismu. Koneckoncu, aerolinky jsou hodne baby friendly, procpak asi?
Kašli na ne. Zapomněla nakrmit slepice když šel večer starej chlastat k sousedům do garáže. Jsou lidi co te nikdy nepochopi
@Cullenova píše:
Protože lidi s dětmi lítají za rodinami. To, že si písky tvého řazení mysli, ze jejich dítě je potěšením pro ostatní cestující a personál, tak jsi úplně mimo. Na ic tu postýlku můžeš použít jen někdy. Taky ti nemusí usnout, nebo když usne, tak ho kvůli turbulencim budeš muset z postýlky vyndat atd. No nic, tohle je házení hrachu na zeď. Ty se potřebuješ vypálit na pláž v Thajsku, tak bezohledně letis.
@hospodki píše:
Nebo třeba proste jen mají radi cestování. Ty jo, to je objevne každý má v životě nastavenou metu s max dojezdem do vedlejší vesnice
A kdo píše o cestování do vedlejsi vesnice? Česká republika a Evropa jsou snad dostatečně velký, aby se to dalo procestovat s batoletem a vzdalen3jsi destinace si nechat na později ![]()
@hospodki píše:
Kašli na ne. Zapomněla nakrmit slepice když šel večer starej chlastat k sousedům do garáže. Jsou lidi co te nikdy nepochopi
Ja chapu, ze vzdycky budou dva tabory, ale psat nekomu, ze leti na dovolenou jen proto, aby se ukazal, ze na to ma? Nebo, ze je bezohledna slepice? To mi prijde hodne dementni. Tak mam proste urcity nazor, stojim si za nim, ale neurazim ostatni, ne? Hlavne, ze jsou empaticke ![]()
@Pitaya1 píše:
Protože lidi s dětmi lítají za rodinami. To, že si písky tvého řazení mysli, ze jejich dítě je potěšením pro ostatní cestující a personál, tak jsi úplně mimo. Na ic tu postýlku můžeš použít jen někdy. Taky ti nemusí usnout, nebo když usne, tak ho kvůli turbulencim budeš muset z postýlky vyndat atd. No nic, tohle je házení hrachu na zeď. Ty se potřebuješ vypálit na pláž v Thajsku, tak bezohledně letis.
Ja jsem hvezda a moje dite taky. Musime byt potesenim pro personal
. A to jeste mame dva prelety v Thai. Ted ses musela vyvratit a jit na me poslat socialku, ne?