Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
To nemůžou, ty hvězdy odlítají z Rakouska a vrací se do Německa…..
Tak oni si vymysli blbost a tcháni kolem nich musí skakat ![]()
@prokr píše:
@Russet proč pořád rýpeš do věcí, do kterých Ti vůbec nic není a ani přímo nesouvisí s tématem?
Co je Ti jako např. do toho proč nebude svatba letos a jestli na ni mají?
Taková malinko přidrzlá a vlezlá „stará Blažková“ viď
Protože pak chci číst takové komentáře od tebe!
![]()
@Alušáček píše:
Tak oni si vymysli blbost a tcháni kolem nich musí skakat
Nemusi. Vsak se sami nabidli. Pry.
@Ploskutáček
Předpokládám, že ona svou tchyni a tchána dobře za ta léta zná, tudíž bych na jejím místě nabízenou „pomoc“ s díky odmítla.
Jsou prostě lidé, co rádi slíbí a nedodrží, s těmi je nutno při úzkých prostě nepočítat
@Cullenova píše:
Nemusi. Vsak se sami nabidli. Pry.
Jo. Nabidli se, když viděli, jakou blbost zakl. vymyslela bez rozmyslu a samostatného řešení.
Pak z toho prostě vycouvali.
Holt nezbude než se vrátit k původnímu plánu vlastní dopravy.
Příspěvek upraven 12.02.23 v 12:07
@ZustanSeMnou píše:
Jo. Nabidli se, když viděli, jakou blbost zakl. vymyslela bez rozmysli a samostatného řešení.
Zas na druhou stranu, my taky nejdriv kupujeme, a az pak resime, jak se tam dostaneme. Samozrejme nekoupime letenky z USA, kdyz jsme z CR, ale v ramci dojezdove vzdalenosti, proc ne.
Já to chápu.
Taky to dělám někdy tak.. ale pokud vidím, že bych někoho vyloženě otravovala s dovozem, přejdu to a zařídím se dle svého a bez vyčítání
@ZustanSeMnou píše:
@CullenovaJá to chápu.
Taky to dělám někdy tak.. ale pokud vidím, že bych někoho vyloženě otravovala s dovozem, přejdu to a zařídím se dle svého a bez vyčítání
No ale oni to nevedeli. Z popisku jsem pochopila, ze koupili letenky s velkym predstihem, takze hned neplanovali, jak se dostanou z bodu A do bodu B. Pak se tchan sam nabidl, tak s nim pocitali. Ale samozrejme to nemeni nic na tom, ze mit zalozni plan je fajn.
@Russet píše:
Protože pak chci číst takové komentáře od tebe!![]()
Jasně ![]()
Akorát tak dělat chytrou a důležitou, co má ve všem jasno, všude byla a od všeho má klíče.
Buranka, co si myslí, že je ředitelka vesmíru ![]()
Kašlete na slavné tchánovce.
Jestli máte na dovolenou, máte i na nocleh v Mnichově (nebo podobné pohodlné řešení). S díky bych odmítla a tvářila se nadšeně, že jste to vyřešili sami a užijete si to ještě mnohem více. Pak bych se zavěsila do manžela a jako dvě hrdličky bychom jim oznámili, že pokud těch 20 tisíc ZATÍM nemůžou vrátit, vůbec to nevadí. Že to byl prostě takový nápad, že jste jim chtěli v podstatě ulevit. Nevadí, chybět nebude, svatba bude ![]()
Na kecy o dítěti kašli trojnásob. Mám ročního kluka, co váží 11.5 kg. Začíná nosit vel 86. Tlustý není vůbec.
Prostě si užívejte života a kašlete na ně. Návštěva, povídání o počasí, nazdar. Ale nic bych po nich už nechtěla. Není na ně spolehnutí, nemístně drbou a všechno překroutí.
@Anonymní píše:
K letisti: neletime z Mnichova, odletame z jineho letiste, tudiz asi autem nepojedeme.K dovolene: uz je cela zaplacena, tech 20 tisic urcite neni na ni. Prave proto, ze nemaji tolik penez, tak pritel rekl, ze po nich nechce zadne jine penize, jen tech 20 tisic, ze od nich nic neceka. Nechce ty penize hned, ale postupne. Oba maji platy kolem 30 tisic, jsou sami dva. Dat bokem mesicne 2 tisice neni tak hrozne. Moc dobre vime, jakou maji financni situaci, ale nepsala jsem do uvodniho prispevku vsechny detaily.
K svatbe: sve rodice nemam, proto mi nic platit nebudou. Trosku nemistna poznamka.
K diteti: opravdu vam prijde 11,5 kg a 81 cm hodne? Pro pana, vzdyt nase dite splnuje normy, dle doktorky je to zdrave dite a nema zadne bricho jako deti v Africe. Proste ma brisko, kdyz se naji - ale tady hraje roli i genetika, ja nikdy nemela ploche bricho. A babicky a vsichni rodinni prislusnici rikali, ze tchynine decka mely taky brisko.
Jinak jo, nektere mate pravdu, asi jsem uz na tchyni alergicka, ale ono to jinak vypada napsane a jinak prozite. Nelibi se mi, jak jste se tady hned do me jako zakladatelky pustily.
A co si čekala? Poplácání po zádech? Nikdy v životě není nic bílé a černé… Být tebou, zamyslela bych se nad sebou, protože takhle bude fungovat pořád a ve vlastním zájmu si vyříkat co jo a co jako už ne…
@Cullenova píše:
My taky letime s 20M deckem do Thajska. Nazory o tom, ze s deckem se ma sedet na p.deli, me zvedaji ze zidle. Treba zakladatelka vi, ze dite dovolenou zvladne, tak at si ho tahaji kam chteji, ne?
A ty neznáš nic mezi sezením na zadku a taháním batole z rozmaru rodičů přes půl světa? ![]()
@Pitaya1 píše:
A ty neznáš nic mezi sezením na zadku a taháním batole z rozmaru rodičů přes půl světa?
Znam. Proto jsme uz jeho v osmi mesicich leteli do Italie a v desiti na Mallorcu. Kupodivu zadnou ujmu nema on, my a ani spolucestujici. Treba to ma zakladatelka stejne, tobe do toho nic neni.
@Cullenova píše:
Znam. Proto jsme uz jeho v osmi mesicich leteli do Italie a v desiti na Mallorcu. Kupodivu zadnou ujmu nema on, my a ani spolucestujici. Treba to ma zakladatelka stejne, tobe do toho nic neni.
No tak jestli zakladatelka znalá cestovatelky, nepotřebuje za zadkem tchýni kvůli tomu aby se dopravila z letiště domu.
@Alušáček píše:
No tak jestli zakladatelka znalá cestovatelky, nepotřebuje za zadkem tchýni kvůli tomu aby se dopravila z letiště domu.
Nas taky obcas vozi tchan na letiste. Je pravda, ze ne 7 hodin, ale nemyslim si, ze na tom je neco spatne. Spis je spatne, ze s tim pocitali a nemeli zalozni plan. Nebo meli, ale nebyl domysleny.