Tchyne, achjo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
12.2.23 10:58
@Pitaya1 píše:
No hlavně jak bezpečné ude, když tchán bídě řídit během jednoho dne cca 14 hodin :think:

Proto jsem psala vyse, ze mi to prijde jako naprosta blbost a lepsi by byl nocleh a cesta zpet. Mladi evidentne nepremysleli, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet a mladi to vzali jako slib.
V kazdem pripade letenky objednavali jeste predtim, tak snad meli nejaky plan, jak se dopravi zpet.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
12.2.23 10:59
@Tarena píše:
Mne by zajimalo kolik usetrili tim, ze leti takhle. Vzdyt benzin, ten cas toho kdo je poveze. Nekdo do Mnichova, nekdo do Vidne. Ubytko.7 hodin aute tam a sedm zpet. Vzdyt za tu dobu jsi autem u more.

Záleží, odkud člověk je. Musí to propocitat. Ale třeba kdysi se dal do jedné asisjl3 země sehnat let z Mnichova (zpáteční) za cca 9 tisíc, z Prahy byl nejlevnější za 18.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
12.2.23 10:59
@ontarova.stara píše:
Proto jsem psala vyse, ze mi to prijde jako naprosta blbost a lepsi by byl nocleh a cesta zpet. Mladi evidentne nepremysleli, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet a mladi to vzali jako slib.
V kazdem pripade letenky objednavali jeste predtim, tak snad meli nejaky plan, jak se dopravi zpet.

Jenže ta hvězda mu zaplazi buď ubytování nebo benzín :roll:

• Citovat
  • Upravit
6445
12.2.23 11:01
@Ploskutáček píše:
Aha, já se přiznám, že jsem úvodní příspěvek jen prolítl, ale spíš jsem to myslel tak, že člověk by měl nabízen jen to, co bezpečně zná. Ono něco nabídnout a pak zjistit, že jsem si tím vlastně zkomplikoval život, je stejně dětinské, jako když tazatelka nemá plán Bé, kdyby bouchl tchán, který nakonec bouchnul stejně :mrgreen:

Mas pravdu, ale jsou lide, kteri neco placnou a pak delaji mrtveho brouka. A s pribyvajicim vekem je to beznejsi. Zakl. ma tchanovce mladsi, kdyz jeste pracuji, ale po zkusenostech s mymi tchanovci, cokoliv slibi nebo vymysli, neberu vazne. Ale u nas uz plati, ze vzhledem k veku maji na detinske chovani narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.2.23 11:05
@Pitaya1 píše:
Jenže ta hvězda mu zaplazi buď ubytování nebo benzín :roll:

To je prave to setreni, ktere se ve vysledku prodrazi ;). Celkove mi to prijde jako hloupost, tchan ctrnact hodin za volantem, mladi po letu dalsich sedm hodin s batoletem v aute. To decko muze byt unavene, protivne, tchan nervozni. Ja bych do toho nesla.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
12.2.23 11:06
@ontarova.stara píše:
To je prave to setreni, ktere se ve vysledku prodrazi ;). Celkove mi to prijde jako hloupost, tchan ctrnact hodin za volantem, mladi po letu dalsich sedm hodin s batoletem v aute. To decko muze byt unavene, protivne, tchan nervozni. Ja bych do toho nesla.

Já bych hlavně netahla batole na takovou dovolenou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9293
12.2.23 11:08
@Anonymní píše:
Protoze chceme az pristi rok, at muzeme nasetrit. Mame vyssi rozpocet - a tech 20 tisic nas opravdu nesezere. Spis to je vsechno, co od nich chlap chce. A na co zasnuby? To se zeptej tchyne, ne me.

No tak hlavně že hned v úvodním příspěvku píšeš, že se distancovat nemůžete, protože těch 20.000 se vám bude hodit :mrgreen: si trochu protiřečíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.2.23 11:18
:mrgreen:

No… Jezdit takto z různých letišť na dovolenou ( jinde příjezd a jinde odjezd) s malým dítětem je teda úlet. To mi na tom přijde jako nejvíc WTF mě představa bez auta ( to by šlo jen u stejného letiště) dojet na letiště s bagazi a takto malým dítětem do cizí zeme, přijde jako něco strašně otravného to už bych snad raději jela autobusem do Chorvatska 8o a to cestování autobusem dlouhé tratě nesnáším.

• Citovat
  • Upravit
6445
12.2.23 11:32

@ludmilaadamkova a coz teprve 10 a vice hodin v letadle s ditetem na kline. Pokud tedy nemaji lepsi tridu nez turistickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
12.2.23 11:34
@Ijen píše:
Hele, znis cim dal mene uveritelne. Ok tak letite z Vidne a prilet Mnichov. Tak to napisu hned. Jeste nam vynadej, ze neco resime. Resit jsi zacala ty zalozenim diskuze.

Vy jste tu všichni vysoce natvrdlé nebo co? :roll: Letí do destinace z Vídně, zpáteční let jí přilétá do Mnichova, na jiné letiště. Už chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
12.2.23 11:35
@Pitaya1 píše:
Já bych hlavně netahla batole na takovou dovolenou :mrgreen:

My taky letime s 20M deckem do Thajska. Nazory o tom, ze s deckem se ma sedet na p.deli, me zvedaji ze zidle. Treba zakladatelka vi, ze dite dovolenou zvladne, tak at si ho tahaji kam chteji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
12.2.23 11:38
@ontarova.stara píše:
V kazdem pripade letenky objednavali jeste predtim, tak snad meli nejaky plan, jak se dopravi zpet.

Ja myslim, ze pocitaji s prespanim. Vzdyt to tu nekde i psala, ze jim zaplati ubytko nebo benzin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.2.23 11:40
@iriass píše:
Vy jste tu všichni vysoce natvrdlé nebo co? :roll: Letí do destinace z Vídně, zpáteční let jí přilétá do Mnichova, na jiné letiště. Už chápeš?

Prosim te ja to chapu. Z diskuze mizi prispevky, posunuji se stranky, je to neprehledne. Kdyz jsem toto psala, tak jsem rozdilne misto odletu/priletu nevedela a ani v diskuzi nevidela. Mmch ani muj prispevek na ktery reagujes nevidim. Tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
12.2.23 11:41
@Cullenova píše:
Ja myslim, ze pocitaji s prespanim. Vzdyt to tu nekde i psala, ze jim zaplati ubytko nebo benzin.

No mela by oboji. Prece nebude ridit 14 hodin v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
12.2.23 11:52
@Tarena píše:
No mela by oboji. Prece nebude ridit 14 hodin v kuse.

Zas na druhou stranu, nam do toho nic neni, jak se vyrovnaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová