Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše:
Mne by zajimalo kolik usetrili tim, ze leti takhle. Vzdyt benzin, ten cas toho kdo je poveze. Nekdo do Mnichova, nekdo do Vidne. Ubytko.7 hodin aute tam a sedm zpet. Vzdyt za tu dobu jsi autem u more.
Záleží, odkud člověk je. Musí to propocitat. Ale třeba kdysi se dal do jedné asisjl3 země sehnat let z Mnichova (zpáteční) za cca 9 tisíc, z Prahy byl nejlevnější za 18.
@ontarova.stara píše:
Proto jsem psala vyse, ze mi to prijde jako naprosta blbost a lepsi by byl nocleh a cesta zpet. Mladi evidentne nepremysleli, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet a mladi to vzali jako slib.
V kazdem pripade letenky objednavali jeste predtim, tak snad meli nejaky plan, jak se dopravi zpet.
Jenže ta hvězda mu zaplazi buď ubytování nebo benzín ![]()
@Ploskutáček píše:
Aha, já se přiznám, že jsem úvodní příspěvek jen prolítl, ale spíš jsem to myslel tak, že člověk by měl nabízen jen to, co bezpečně zná. Ono něco nabídnout a pak zjistit, že jsem si tím vlastně zkomplikoval život, je stejně dětinské, jako když tazatelka nemá plán Bé, kdyby bouchl tchán, který nakonec bouchnul stejně
Mas pravdu, ale jsou lide, kteri neco placnou a pak delaji mrtveho brouka. A s pribyvajicim vekem je to beznejsi. Zakl. ma tchanovce mladsi, kdyz jeste pracuji, ale po zkusenostech s mymi tchanovci, cokoliv slibi nebo vymysli, neberu vazne. Ale u nas uz plati, ze vzhledem k veku maji na detinske chovani narok.
@Pitaya1 píše:
Jenže ta hvězda mu zaplazi buď ubytování nebo benzín
To je prave to setreni, ktere se ve vysledku prodrazi
. Celkove mi to prijde jako hloupost, tchan ctrnact hodin za volantem, mladi po letu dalsich sedm hodin s batoletem v aute. To decko muze byt unavene, protivne, tchan nervozni. Ja bych do toho nesla.
@ontarova.stara píše:
To je prave to setreni, ktere se ve vysledku prodrazi. Celkove mi to prijde jako hloupost, tchan ctrnact hodin za volantem, mladi po letu dalsich sedm hodin s batoletem v aute. To decko muze byt unavene, protivne, tchan nervozni. Ja bych do toho nesla.
Já bych hlavně netahla batole na takovou dovolenou ![]()
@Anonymní píše:
Protoze chceme az pristi rok, at muzeme nasetrit. Mame vyssi rozpocet - a tech 20 tisic nas opravdu nesezere. Spis to je vsechno, co od nich chlap chce. A na co zasnuby? To se zeptej tchyne, ne me.
No tak hlavně že hned v úvodním příspěvku píšeš, že se distancovat nemůžete, protože těch 20.000 se vám bude hodit
si trochu protiřečíš.
No… Jezdit takto z různých letišť na dovolenou ( jinde příjezd a jinde odjezd) s malým dítětem je teda úlet. To mi na tom přijde jako nejvíc WTF mě představa bez auta ( to by šlo jen u stejného letiště) dojet na letiště s bagazi a takto malým dítětem do cizí zeme, přijde jako něco strašně otravného to už bych snad raději jela autobusem do Chorvatska
a to cestování autobusem dlouhé tratě nesnáším.
@ludmilaadamkova a coz teprve 10 a vice hodin v letadle s ditetem na kline. Pokud tedy nemaji lepsi tridu nez turistickou.
@Ijen píše:
Hele, znis cim dal mene uveritelne. Ok tak letite z Vidne a prilet Mnichov. Tak to napisu hned. Jeste nam vynadej, ze neco resime. Resit jsi zacala ty zalozenim diskuze.
Vy jste tu všichni vysoce natvrdlé nebo co?
Letí do destinace z Vídně, zpáteční let jí přilétá do Mnichova, na jiné letiště. Už chápeš?
@Pitaya1 píše:
Já bych hlavně netahla batole na takovou dovolenou
My taky letime s 20M deckem do Thajska. Nazory o tom, ze s deckem se ma sedet na p.deli, me zvedaji ze zidle. Treba zakladatelka vi, ze dite dovolenou zvladne, tak at si ho tahaji kam chteji, ne?
@ontarova.stara píše:
Proto jsem psala vyse, ze mi to prijde jako naprosta blbost a lepsi by byl nocleh a cesta zpet. Mladi evidentne nepremysleli, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet a mladi to vzali jako slib.
V kazdem pripade letenky objednavali jeste predtim, tak snad meli nejaky plan, jak se dopravi zpet.
Ja myslim, ze pocitaji s prespanim. Vzdyt to tu nekde i psala, ze jim zaplati ubytko nebo benzin.
@iriass píše:
Vy jste tu všichni vysoce natvrdlé nebo co?Letí do destinace z Vídně, zpáteční let jí přilétá do Mnichova, na jiné letiště. Už chápeš?
Prosim te ja to chapu. Z diskuze mizi prispevky, posunuji se stranky, je to neprehledne. Kdyz jsem toto psala, tak jsem rozdilne misto odletu/priletu nevedela a ani v diskuzi nevidela. Mmch ani muj prispevek na ktery reagujes nevidim. Tak klid.
@Cullenova píše:
Ja myslim, ze pocitaji s prespanim. Vzdyt to tu nekde i psala, ze jim zaplati ubytko nebo benzin.
No mela by oboji. Prece nebude ridit 14 hodin v kuse.
@Tarena píše:
No mela by oboji. Prece nebude ridit 14 hodin v kuse.
Zas na druhou stranu, nam do toho nic neni, jak se vyrovnaji.