Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Odlet Viden, prilet Mnichov.
tak tam se dá dostat velmi dobře i bez auta, spojení jsou v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
Na co budu parkovat ve Vidni, kdyz priletime do Mnichova?
Hele, znis cim dal mene uveritelne. Ok tak letite z Vidne a prilet Mnichov. Tak to napisu hned. Jeste nam vynadej, ze neco resime. Resit jsi zacala ty zalozenim diskuze.
@KKK85 píše:
Jednou za čas že dítě jedlo jen brambory se snad nic takového nestane, nee?? To měla spíš zakladatelka vzít třeba skleničku když není s tchyni domluvena i na jídlo pro dítě a kořeněnou sekanou mu nedávají. Já bych tak tedy nedala.
Tak zve je všechny na oběd, tak předpokladám, že to dostane i dítě. Kdybych to kořením přehnala, omluvím se a zeptám se, jestli to malý může. Ať rozhodnou rodiče. Ne že mu rovnou dám jen brambory. Ale pro jednou to dítě přežije.
@Anonymní píše:
S tou dovo to nevychytali, ale jinak mi podle vyprávění tchyně přijde jako pěkná pi.nda. To se musím autorky zastat.Strašně mi připomíná tu moji o které jsem psala vejš.
Takových tchýní je naprostá většina, taky budeš! ![]()
Akorát většina synů to nevyslepičí partnerce, o čem se mluví, když je pryč.
@Russet píše:
Tak zve je všechny na oběd, tak předpokladám, že to dostane i dítě. Kdybych to kořením přehnala, omluvím se a zeptám se, jestli to malý může. Ať rozhodnou rodiče. Ne že mu rovnou dám jen brambory. Ale pro jednou to dítě přežije.
a tak pokud tam byli rodiče, stačilo říct že i dítěti se dá maso, ne? a ne koukat že má dítě jen brambor a mlčet a pak nadavat, že chdak dítě dostalo jen brambor, bože to už lidi neumí komunikovat a kdyby tchýně řekla, že to přehnala s kořením, ochutnám a rozhodnu zda ok nebo ne a pokud ok, dám mu i sekanou a když ne, tak holt se stane a dítě na bramborech hlady neumře..vždyt je to směšně tohle cele..
@astoret píše:
a tak pokud tam byli rodiče, stačilo říct že i dítěti se dá maso, ne? a ne koukat že má dítě jen brambor a mlčet a pak nadavat, že chdak dítě dostalo jen brambor, bože to už lidi neumí komunikovat a kdyby tchýně řekla, že to přehnala s kořením, ochutnám a rozhodnu zda ok nebo ne a pokud ok, dám mu i sekanou a když ne, tak holt se stane a dítě na bramborech hlady neumře..vždyt je to směšně tohle cele..
My nebyli u toho, nechali jsme tam dite a sli jsme nakoupit. Obedval, kdyz jsme byli v obchode, az pak to rekla.
A uz to nereste. Tuhle diskuzi uzaviram, nedozvedela jsem se nic, co bych potrebovala, jen narazky. Mejte hezkou nedeli ![]()
@Anonymní píše:
My nebyli u toho, nechali jsme tam dite a sli jsme nakoupit. Obedval, kdyz jsme byli v obchode, az pak to rekla.
no tak jsi mu mohla dát, když jste přišli s tim, že sekana je v poho, že mu dáš ještě tochu maso, že to může… ![]()
@Anonymní píše:
K letisti: neletime z Mnichova, odletame z jineho letiste, tudiz asi autem nepojedeme.K dovolene: uz je cela zaplacena, tech 20 tisic urcite neni na ni. Prave proto, ze nemaji tolik penez, tak pritel rekl, ze po nich nechce zadne jine penize, jen tech 20 tisic, ze od nich nic neceka. Nechce ty penize hned, ale postupne. Oba maji platy kolem 30 tisic, jsou sami dva. Dat bokem mesicne 2 tisice neni tak hrozne. Moc dobre vime, jakou maji financni situaci, ale nepsala jsem do uvodniho prispevku vsechny detaily.
K svatbe: sve rodice nemam, proto mi nic platit nebudou. Trosku nemistna poznamka.
K diteti: opravdu vam prijde 11,5 kg a 81 cm hodne? Pro pana, vzdyt nase dite splnuje normy, dle doktorky je to zdrave dite a nema zadne bricho jako deti v Africe. Proste ma brisko, kdyz se naji - ale tady hraje roli i genetika, ja nikdy nemela ploche bricho. A babicky a vsichni rodinni prislusnici rikali, ze tchynine decka mely taky brisko.
Jinak jo, nektere mate pravdu, asi jsem uz na tchyni alergicka, ale ono to jinak vypada napsane a jinak prozite. Nelibi se mi, jak jste se tady hned do me jako zakladatelky pustily.
To sorry, ale objednat takové letenky, aniž byste si předem zjistli spoje, je normální hloupost. To se na tchány zlobite trochu neoprávněně.
@astoret píše:
Já tedy hlavně svému dítěti chystám sama, babičky nemají přehled jaké množství sní
nebo mu kousek sekané dam ze svého talíře. Ale je lepší mlčet a pak pomlouvat za rohem
![]()
@astoret píše:
A pak si stěžovat na emiminu… ![]()
@Anonymní píše:
A uz to nereste. Tuhle diskuzi uzaviram, nedozvedela jsem se nic, co bych potrebovala, jen narazky. Mejte hezkou nedeli
a co potřebuješ vědět? že jsme ti neodsouhlasily, jak máš hroznou tchýni? mohly jsme ti poradit jak na letiště, ale trvalo 4 stránky, než jsi napsala odkud letíš přesně, co teda potřebuješ vědět?
@Anonymní píše:
A uz to nereste. Tuhle diskuzi uzaviram, nedozvedela jsem se nic, co bych potrebovala, jen narazky. Mejte hezkou nedeli
Ale dozvěděla, jen to nechceš slyšet
Odlet Viden, prilet Mnichov.