Tchyne, achjo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.2.23 08:12
@terien píše:
Tak jedte autem a nechte ho na letišti, v čem je problém?

Neodletame z Mnichova, takze auto tam nechat nemuzeme. V tom je problem. Psala jsem to vys.

• Citovat
  • Upravit
26747
12.2.23 08:12
@ZustanSeMnou píše:
Mûnchen Flughafen Autoparken

7500 tisíc, no lepší o 10 dráž a letět z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.2.23 08:14
@Anonymní píše:
Protoze chceme az pristi rok, at muzeme nasetrit. Mame vyssi rozpocet - a tech 20 tisic nas opravdu nesezere. Spis to je vsechno, co od nich chlap chce. A na co zasnuby? To se zeptej tchyne, ne me.

Tak proč jedete na nákladnou dovolenou??? Zásnuby nemusíte přece mít, žijete spolu a budete mít dítě. Na co šaškárny kolem? Jistě budeš mít i závoj jako panna nevěsta. Protože tchyně řekla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
@Anonymní píše:
Oficialni zasnuby si vymyslela tchyne. Dokud pry nemam prstynek o zasnoubeni, nepujde o plnohodnotnou svatbu.

Ignoruj jí. Max bych ji na to řekla, nejde o plnohodnotnou svatbu? Tak to vás nemusíme zvát :mrgreen: nebo vidíte, to je zvláštní názor, náš právní stát ale říká, že stačí když dva svobodní dospělí ukáží občanky, dva světci jim to podepíšou a hned jde o plnohodnotnou svatbu. :think:
A příště, když vám něco slíbí, tak na to neber zřetel, bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
@Anonymní píše:
Neodletame z Mnichova, takze auto tam nechat nemuzeme. V tom je problem. Psala jsem to vys.

A z jakeho letiste teda letite, ze se tam neda parkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Bubla Bůčková píše:
7500 tisíc, no lepší o 10 dráž a letět z Prahy.

Taky můžo zůstat doma a peníze ušetřit na tu hofo fogo svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
12.2.23 08:15
@Anonymní píše:
Oficialni zasnuby si vymyslela tchyne. Dokud pry nemam prstynek o zasnoubeni, nepujde o plnohodnotnou svatbu.

a ty nemas svoji hlavu? vam tchýně diktuje co a jak má probíhat? a to letiště, odkud teda letíte? nicměně at odkudkoli, vždy máš mát plán jak se na něj dostat i hromadnou dopravou, kdyby cokoliv s autem atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.2.23 08:16
@Anonymní píše:

Vymyslet si muze co chce, vy ji prece nemusite poslouchat. A proc si pracujici prarodice od vas pujcuji penize? Je to cele zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
12.2.23 08:17

Takže k dovolené, vy koupíte letenky a vůbec netušíte jak se dostanete. Tchán to placl a teď ho skoro vydirate jako že slib :roll: rozmyslet si to mohl, přehodnotit své schopnosti, třeba se na to necítí. Nutit je trapné. Tohle jste měli řešit už při koupi ne?

Peníze před lety přítel půjčil, to celou dobu to vrácení neřešili? Nebyli domluvení na tom jak a kdy se vrátí? Je si přítel jistý, že bylo řečeno, že se jedná o půjčku? Já bych neřešila peníze na svatbu, ale formulovala tedy jako půjčka. Jinak svatba, jste již rodina, žijete spolu, tak udělejte malou svatbu, na kterou máte a ať tchani donesou v obálce co jsou schopni a ochotni donést. Nám takhle tchýně dala 5 tis :nevim: že bych kvůli tomu byla naštvaná, hanila jí a dělala zlé? Svatba byla moje, já jsem jí chtěla a plánovala a žádné požadavky na peníze jsem rodičům nedávala. A to jsme tchýni sháněli odvoz a platili ubytování :P přijdeš mi úplně stejná jako ta tchýně :lol: obě děláte z prdu problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.23 08:18
@Russet píše:
Tak proč jedete na nákladnou dovolenou??? Zásnuby nemusíte přece mít, žijete spolu a budete mít dítě. Na co šaškárny kolem? Jistě budeš mít i závoj jako panna nevěsta. Protože tchyně řekla :P

Jezis, proc to resis? To neni vubec tvoje vec, kdy my se bereme a kam letime. Proste mame i vybrane datum na rok 2024, tak to chceme az pristi rok. S nasi dovolenou to nema nic spolecneho. Letime i letos o Vanocich pryc a se svatbou to nema nic spolecneho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.23 08:19
@Ijen píše:
A z jakeho letiste teda letite, ze se tam neda parkovat?

Na co budu parkovat ve Vidni, kdyz priletime do Mnichova?

• Citovat
  • Upravit
53518
12.2.23 08:20
@Anonymní píše:
Jezis, proc to resis? To neni vubec tvoje vec, kdy my se bereme a kam letime. Proste mame i vybrane datum na rok 2024, tak to chceme az pristi rok. S nasi dovolenou to nema nic spolecneho. Letime i letos o Vanocich pryc a se svatbou to nema nic spolecneho.

Protože vám jde o blbých 20 litrů od tchánovců a vybíráte zbytečně odlet 7 hodin cesty od místa bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
12.2.23 08:21

Tohle jsou fakt žabomyší války, zakladatelko jestli kupuješ dovolenou a neuvažuješ hlavou, že se taky musíš dostat domů, tak to taky mluví za vše, však ono se to nějak udělá že. Jediné v čem ti dám za pravdu tak to že tvoje dítě není tlusté, pupík mají všechny děti. Moje dcera má 2 roky a 3 měsíce váží 11,6 kg a taky má vystouplé bříško. A dám ti jednu dobrou radu, nikdy nespoléhej na druhý a zařiď si všechno sama, a pokud se chceš vyhnout různým výpadům a narážkám z druhé strany tak své plány neprozrazuj předem, i kdyby se mělo jednat o blbej kus nábytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
12.2.23 08:22
@Anonymní píše:
Na co budu parkovat ve Vidni, kdyz priletime do Mnichova?

takže letíte z Mnichova??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.2.23 08:22
@astoret píše:
a ty nemas svoji hlavu? vam tchýně diktuje co a jak má probíhat? a to letiště, odkud teda letíte? nicměně at odkudkoli, vždy máš mát plán jak se na něj dostat i hromadnou dopravou, kdyby cokoliv s autem atd..

Tchán může onemocnět a jsou v pr. Nechápu jejich myšlenkové pochody. Jak malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová