Tchyně dohodila novou holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
24.11.14 23:26
@lonely píše:
S holkou na kafi byl, pry ji znal jakou malou…o knizce vi, ale nechape asi ten podtext a nevi ze ja vim o slecny navsteve u nich. Slecna mu napsala, ze ji maminka pozvala… Tady uz neni co promluvit do duse, proste jsme v pohode da se rict, rekl mi, ze kdyby se mnou nechtel byt tak necekame miminko… Ale ja mam ted vetsi a vetsi nenavist v sobe a myslim na to neustale :-(

Tak vidis, na tchyni se vybodni. Mimochodem chapu dobre, ze bydlite od tchyne daleko? To se hodi. Zvlast u takovychto rejpalek, co se snazi synum organizovat zivot jeste v padesati :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
24.11.14 23:26

To je těžká situace…já bych mu to určitě řekla. A hned, nevydržela bych mlčet, znám se. Škoda, že neví od začátku jak to prožíváš, takhle zpětně je to vždycky komplikovanější.
Tchýni bych taky řekla co si o ní myslím. Nemyslím tím po ní řvát, dá se to říct i slušně, přesto výmluvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.11.14 23:29

Teď už to neřeš. Nevyšlo jí to a dál se tím nezabývej. Vím, že je to blbý, ale nic s tím nenaděláš. Moje tchyně manželovi každou chvíli klade na srdce, kdy konečně otevře oči a zjistí, že já pro něj nejsem ta pravá. Při návštěvě ji ve dveřích pozdravím, v hlavě mi proletí pár peprných slovíček, návštěvu zvládnu v klidu a jdu zase domů nebo ona odjede domů. Jednou jsme se spolu pohádali a fakt to nestojí za to. Pak to viselo mezi mnou a manželem a úplně zbytečně.
Si tak říkám, jestli takový plán někdy napadne i tu mojí :lol: ale já jsem horká hlava. To už bych ji poslala do p.dele :mrgreen: Ale hned, ne až někdy později. Jak už je to dlouho?

• Citovat
  • Upravit
21
24.11.14 23:30

Ja proste vynecham libacky vitacky pri prichodu a odchodu, protoze to hraju a necitim to od srdce, myslim, ze podani ruky a usmevne nashledanou bude stacit. Priteli v klidu ale hodlam rict, ze me to moc ublizilo a ze to vsechno vim…a dal to resit nebudu. Mam ale v sobe hrozny pocit, ktery jsem driv neznala a to je panicky strah z toho, ze by me mohl opustit :-( Musim si to v sobe vyresit ale nevim jak…vzbouzela jsem se propocena a treba 2× za noc se prevlekala…ted uz aspon spim, kdyz uz jsme dva (ja a miminko). Cekam, ze budu mit jine starosti az tu bude prcek… tchyni mam chut rict Ctela jste me vyhodit z jeho zivota, ja ted vyhodim vas z naseho…ale nereknu jen kvuli priteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
24.11.14 23:33
@lonely píše:
tchyni mam chut rict Ctela jste me vyhodit z jeho zivota, ja ted vyhodim vas z naseho…ale nereknu jen kvuli priteli.

Nedělat, nejen kvůli příteli, ale i kvůli dětem. Když není rozumná tchýně, alespoň budeš za rozumnou ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.11.14 23:33

RadkaCh…je to presne dva roky…jeste na moje narozeniny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.11.14 23:35

@lonely A on vůbec neví, že ty víš, že vám domluvila tu schůzku? To že to jestli s tebou řeší, proč máš ke tchyni vlažný přístup, tak to bych mu to řekla. Že tě prostě mrzí, že to udělala a ať ti dá čas, aby ses s tím mohla srovnat. Ale nerovnej se s tím moc dlouho, a to ve svém vlastním zájmu.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.11.14 23:37
@lonely píše:
RadkaCh…je to presne dva roky…jeste na moje narozeniny :-(

Jee, vyprdni se na to. Takovou dobu se kvůli tomu užírat, obzvlášť když z toho nic nebylo. Prostě ne všechny vztahy snachy-tchyně jsou dobré a tak to prostě ber a netrap se tím. Nikdo vám nemůže nakázat, abyste se měly strašně rády. Jste ženský, to je těžký :lol:

• Citovat
  • Upravit
21
24.11.14 23:40

Ja se ho zeptala, jestli to je pravda, ze mu jeho matka nasla jinou holku a on rekl ne neni to pravda…ale jeho matka mi rekla Ano ja za ni zasla… protoze jsme pry byli nestastni…No kdo by byl stastny, kdyz ja se starala o nemocnou mamu a o plno jinych problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
24.11.14 23:42

Já nevím, ale to co píšeš v posledním příspěvku už je na odbornou pomoc. Prostě, aby tě někdo pomohl hodit do klidu. Ta tchyně bude pořád někde strašit a jak bude mimčo, tak její tlak zesílí. Nebo prostě na rovinu říct příteli co cítíš (bez toho to stejně nepůjde) a chtít po něm, aby matince dal jasně najevo, že tě bude respektovat a omluví se ti za to, co provedla. Je škoda kazit si radost ze života a z miminka. Když to napíšu blbě, tak máš trumf v ruce - její vnouče. A nebo to vzít rázně a vzít si ji stranou a na rovinu to na ni všechno vybalit - pohádat se, vyříkat si to, prostě vyčistit vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.11.14 23:44

Ke tvojí tchýni se vyjadřovat, nebudu, mohla bych být za to vyloučená z emimina :cert: :cert: :cert:
nicméně @Jazz27 má naprostou pravdu, já bych taky byla přehnaně milá, aby ona věděla, že ty to hraješ, a ona když to někomu z ostatních i tvému manželovi řekne, tak bude za blázna, protože všichni ostatní uvidí jak jsem k ní velkorysá.. Jednou mi tady na emiminu, když jsem něco řešila jedla dobrá duše poradila rčení „slušnost zabíjí“ a má svatou pravdu..
Ona čeká útok, aby si mohla synáčkovi postěžovat, a ty jí nesmíš dát tu příležitost.. drž se holka, tchýně umí někdy pěkně okořenit život :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.11.14 23:45

Mám z toho tvého povídání pocit, že si s přítelem spoustu věcí neříkáte. Což je škoda, mohl tě podpořit a ty sis mohla ušetřit pár let trápení. Udělala bych to teď, řekla bych mu, že mi jednání jeho matky nepřipadá košer a že tě to nervuje, což je teď, v těhotenství, rozhodně nedobře. Prostě bych to rozsekla, hned.
A věř tomu, že když tě podpoří, tak proti němu máti opravdu nepůjde, protože když ho bude nutit si mezí vámi dvěma vybrat, snadno ho sama ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.11.14 23:50

Ja chodila i psycholozce…prvni rok jsem byla uplne mrtva…proste me to zabilo… Asi to zni divne a ja nejsem zadna chudinka…ale ja se citila ze lezim mrtva a nemuzu vstat…potom pomalu jsem se zvedla protoze z toho nic nebylo a ja cekala ze bude…ted je to dva roky a ja doprcic nemuzu sedet doma a myslet na to a bat se chovat normalne…chovam se utlumene, aby byl pritel stastny…je ze me robot…nejsem to ja… Jsem vlastne jako tchyne, ta se bez muze ani neuprdne… Musim se vzpamatovat! Strasne jsem kvuli tomu zestarla a ona me neprestava pripominat jak unavene vypadam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.11.14 23:52

Ja se rozhodla to sem napsat abych vedela jestli treba neprehanim nebo jestli bude aspon nekdo stat za mnou. Pritel to vidi jinak, on mi rekne NEKAZ TO MEZI NAMA, BUD NORMALNI A VSECHNO BUDE V POHODE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
24.11.14 23:55

No tak to přece nejde, každý má vnímání a cítění jiné, nemůže tě nutit být někým kým nejsi. Řekni mu, že se přes to potřebuješ dostat a cítit, že on za tebou stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová