Dali jste klíče od svého bytu i tchánovcům?

Anonymní
20.11.14 21:48

Dali jste klice od sveho bytu i tchanovcum?

Dobry vecer vsem, kteří ctou muj příspěvek a dekuji tem, kteří mi k tématu něco napíší.

Resim to, jestli dat svým tchanovcum klice od našeho bytu, do kterého se budeme brzy stehovat… mezi nami, dvakrát se mi nechce, nemam k nim nejlepší vztah, ale obavam se, ze manzel jim klice bude chtit pridelat. Je preci jen vetsi svoboda vedet, ze mi nikdo jen tak neprijde do bytu neohlasen…

Zajima me, jak to mate Vy s klici od Vaseho domova :mavam:

Dekuji!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
20.11.14 21:50

Tcháni mají, ale oni sem nejezdí bez ohlášení. Je to jen pro případ, že by se stalo něco s klíči našimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
20.11.14 21:52

Ono to není špatné, když má klíče od bytu i někdo jiný než ty a manžel. Nám už se stalo, že si manžel zabouchnul a já byla v práci 30 km daleko. V létě žádný problém, ale v zimě, nebo když člověk spěchá…
A pokud se obáváš nečekané návštěvy, není nic jednoduššího, než nechat klíče v zámku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.11.14 21:52

Dala, ale jen pro případ „kdyby náhodou“.

Příspěvek upraven 20.11.14 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.11.14 21:53

Klíče mají, ale jenom pro případ hlídání dětí nebo zalévání o dovolené. Nikdy je jinak nepoužili ani by je to nenapadlo.
Jako že by přijeli na blind a odemkli si sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.11.14 21:53

Tak tcháni naše klíče měli, a když jsme ještě byli bezdětní a já byla v práci, tak mi jednou tchán volal, že je u nás (nikdo nebyl doma) a něco hledá a nemůže najít, že tam máme hrozný bordel. už klíče od bytu nemají :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.11.14 21:54

Klíče máme my a tchánovci, kteří to sem mají blíž než naši, takže kdyby se něco dělo, tak dojedou rychle. Využili je jen, když nám během dovolené přišli vybrat poštu a zalít kytky. Jinak naprosto důvěřuju, že by nepřišli tajně nebo nečekaně, když si domluví návštěvu, normálně zvoní, ty klíče jsou vyloženě záloha a nemají sloužit běžně. Naši klíče nemají, nevidím důvod. 95% návštěv jezdíme my k našim a tchánovcům, protože jsou v domech se zahradou a my v malém bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099

Klice bych tchanovcum klidne dala, ale samozrejme po domluve, ve kterych situacich budou klicet smet pouzit :nevim:

Příspěvek upraven 20.11.14 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267

Tchanovci nase klice maji, ale mame vyborne vztahy. Nikdy by k nam bez ohlaseni nesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.11.14 21:55
@mischelinka píše:
Tak tcháni naše klíče měli, a když jsme ještě byli bezdětní a já byla v práci, tak mi jednou tchán volal, že je u nás (nikdo nebyl doma) a něco hledá a nemůže najít, že tam máme hrozný bordel. už klíče od bytu nemají :jazyk:

Si děláš srandu! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
20.11.14 21:55

Ano, mají, i moji i partnerovi rodiče. Nevidím na tom nic zvlastniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
20.11.14 21:56

Maji, kdyby jsme si omylem zabouchli klice. A neverim ze by sli do bytu bez naseho vedomi. Kdyz k nam jdou tak se normalne ohlasi.

• Citovat
  • Upravit
4984

My klice od tchanovce mame a zvonime. :nevim: a vim ze kdyby je meli oni od nas, delali by totez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

Kdyz jsme byli v byte, tak jsem jim klice odmitla dat. Ted bydlime u nich v baraku a zamykat si nase patro nesmime. Ze zacatku me to hrozne zralo, po 7 mesicich muzu rict, ze mi to je jedno. Pokud mi smejdi v byte, tak to nepoznam :nevim: Tchany moc nemusím a v hodne vecech s nimi nesouhlasím. Casto na ne nadavam a mame celkove dost napeti a neshod mezi sebou, ale fakt je, ze si nedovoli k nam prijit, bez výslovného pozvani. I kdyz se jen chteji na neco zeptat, nebo nam neco dat, tak bud napíši sms, nebo si me odchytnou, kdyz jdu treba se psem, nebo si zakourit. Je to o tom, jak si to nastavite. Dala bych jim klice s tim, ze je maji jen na to, kdyby se neco stalo, ale ze si neprejete, aby si bez dovoleni odemkli a vlezli do vaseho bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.11.14 21:57
@hami1 píše:
Si děláš srandu! 8o :mrgreen:

bohužel nedělám, jsem se tehdy myslím nezmohla ani na slovo. Jako budiž, něco potřeboval, bych ho samozřejmě dovnitř pustila, i když jsme nebyli doma, ale měl nejdřív zavolat a taky neremcat, že je tam čurbes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová