Tchyne furt dokola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.12 10:47

Nejdřív jsem takhle trpěla tiše tchánovu přítelkyni co se nakvartýrovala k nám do baráku kde on bydlí.. teď po 6 letech jsem si konečně dokázala dupnout.. buď ji seřvu a nebo ignoruju(je divná, splachovací..)sice to nevypadá moc dobře když to píšu, ale jsem hodně slušná až blbá-tohle však přesáhlo únosnou mez..nehledě na to, že u nás oba žijí zadarmo!!! :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3011
5.9.12 10:50
@Anonymní píše:
Pokud ti přijde schválení půjčky doporučuji ji stornovat, dokud to nepodepíšeš finálně bude to fajn. Kdysi jsem si vzala půjčku na svoji v úvozovkách nej kámošku, naslibovala hory doly a splácení ji vydrželo 3 měsíce. Tak jsem to nakonec zaplatila celý sama, aby zbytečně neplatila úroky. Už je to pět let a ze 120000 má splaceno jen 20. Nestojí to za to se doprošovat svých peněz.

To jsi teda dobrá 8o a nějak ti to alespoň splácí? Nebo ses už rozloučila s penězi na dobro :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.12 10:59
@Katrinka píše:
To jsi teda dobrá 8o a nějak ti to alespoň splácí? Nebo ses už rozloučila s penězi na dobro :?:

Nesplácela, furt měla nějaký výmluvy, exekuce, že ji zaměstnavatel dluží výplatu atd…
No a teď se zase snaží a něco posílá, takže jsem se ještě definitivně nerozloučila, ale už jí moc nevěřím, takže kdo ví, kolik peněz z ní ještě dostanu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová