Tchýně která do všeho kecá a komanduje svého syna....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.20 14:14
@lafelay píše:
Je to jejich věc a neplet se do toho. A už vůbec nechápu, proč se do toho montujou i vaši :nevim:

On má s našima super vztah. Tak že mu když se o tom bavily řekli že by to měl s mámou srovnat.

• Citovat
  • Upravit
861
10.7.20 14:20

Takže bys byla radši, aby se za vás jako rodinu nepostavil, poslechl maminku a přijel na pohřeb sám? Copak tebe neurazilo, že uráží vaše děti? Já bych byla na manžela naopak hrdá, že se nás zastal! Svůj názor si vyjádřila, teď už to nech na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
10.7.20 14:22

Tvým rodičům do toho absolutně nic není, tedy nehápu proč jsi je vůbec o tom informovala.
A jinak od tvého manžela upřímně nádherný, užasný postoj že stojí na straně své rodině…
Přečti si diskuze kde manžel na straně rodiny nestojí a jaké to děla peklo mezi partnery, je úžasné že on se umí za vás postavit a jeho matka je jeho věc, nechce at ji nekontaktuje je dospělý a jeho matka se chová hnusně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.20 14:22
@PanenkovaMakova píše:
Takže bys byla radši, aby se za vás jako rodinu nepostavil, poslechl maminku a přijel na pohřeb sám? Copak tebe neurazilo, že uráží vaše děti? Já bych byla na manžela naopak hrdá, že se nás zastal! Svůj názor si vyjádřila, teď už to nech na nich.

Já jsem mu i řekla že jsem na něj pyšná. Že se nás tak zastává. Ale že máma je jen 1 x

• Citovat
  • Upravit
carsa
10.7.20 14:23

Tvůj muž se zachoval skvěle.

• Citovat
  • Upravit
1224
10.7.20 14:24

Buď ráda, že se za vás postavil! Přečti si diskuze, jak jsou ženský nešťastný, když je jejich chlap mananek, který toleruje od své matky vše a za svoji rodinu se bojí postavit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.7.20 14:27

Tvůj muž je super chlap, kolikrát tady na emimi čtu, jak se v obdobných situací chlap rodiny nezastane a volí matku atp. Tvůj chlap je frajer. Važ si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.7.20 14:33
@Anonymní píše:
Milé maminky, potřebovala bych se trochu vyzpovídat..
S manželem jsme 7 let. Máme super vztah. Tchýně mě bych řekla- respektuje / toleruje.
Máme 2 děti, tchýně se netají tím že nemá ráda malé děti. Vadí jí jak řvou… chaos a atd. - ok. To beru. Dokud žil tchán tak si děti braly rádi- až teď po jeho smrti jsem zjistila že spíš hlídal on a ona jen tak jako si snima pohrála a to jí stačilo.
Jenže on doby co zemřel tchán tak to je teda peklo. Tchán je po smrti 5 měsíců.. Teď už se netají tím, že naše děti hlídat nechce.. Ok - fajn to beru. Jenže i když jsme u ní tak je na nás hnusná. Na děti řve, je nepříjemná ale v momentě kdy je u ní můj muž tak je milá, děti si bere pusinkuje.. A jakmile jde muž třeba na záchod nebo sekat trávu.. prostě když s náma není tak začne začne tu svoji komedii. Držela jsem 6 let M ale teda v Březnu jsme se šíleně zhádali. Od tý doby spolu mluvíme jen co je nutné. Jenže- minulý týden mluvila s manželem a nevěděla že má nahlas telefon.. řekla manželovi že ( tchán bude mít kvůli tomu korona viru rozloučení až teď) chce aby přijel jen muž, že naší rodinu nedává. Že máme uřvaný, nevychovaný děti.. ( 5 let a 2 roky) a že jiný děti tam ale být můžou proto že ty jí nevadí.. jedná se o děti ve věku od 10-16 let.. jasný. Tak ty si sednou k mobilu a nevíš o nich. Teď jsme se viděli o víkendu. Syna seřvala za to že zavřel bránu ( nevěděl že tam tchýně je a kvůli mladší dceři je naučný že se musí zavírat). No dopadlo to tak, že syn řekl že k babičce jezdit nebude. A ona řekla že by je chtěla vidět až tak za rok.. že si musí od nich odpočinout.. ale o co mi jde.. Můj muž se šprajcnul a prostě s mámou ABSOLUTNĚ vůbec nemluví. Prostě od toho víkendu nic. Řekl že tam za ní ani on sám jezdit nebude, že jsme jeho rodina a že takhle se máma chovat k nám nebude. Mě to ale hodně mrzí. Je to máma se synem. Já vím že on ji má hodně rád. Jenže teď s ním prostě nehnu. Když mu řeknu ať jí napíše nebo zavolá.. Tak řekne že nemá čas :roll: Jsem z toho nešťastná a cítím že tohle bude muset nějak vygradovat.. jak to vnímáte vy? Mám ho nutit? Moji rodiče do mě hučí ať manžela přesvědčim jenže on se prostě blokl a vůbec s ní nereaguje :roll:

Tak nejsou to jen tvé děti a nejspíš se urazil, že jeho máti vidí ve vašich dětech fakany. Nenutila bych ho se s ní udobřit, to by měla spíš ona udělat nějaký krok dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.7.20 14:43

Některý věci nemá smysl lámat přes koleno, ale je potřeba je nechat vyhnít, jako hluboko zaraženou třísku. Tohle je jedna z nich…

• Citovat
  • Upravit
107638
10.7.20 14:55
@Anonymní píše:
Milé maminky, potřebovala bych se trochu vyzpovídat..
S manželem jsme 7 let. Máme super vztah. Tchýně mě bych řekla- respektuje / toleruje.
Máme 2 děti, tchýně se netají tím že nemá ráda malé děti. Vadí jí jak řvou… chaos a atd. - ok. To beru. Dokud žil tchán tak si děti braly rádi- až teď po jeho smrti jsem zjistila že spíš hlídal on a ona jen tak jako si snima pohrála a to jí stačilo.
Jenže on doby co zemřel tchán tak to je teda peklo. Tchán je po smrti 5 měsíců.. Teď už se netají tím, že naše děti hlídat nechce.. Ok - fajn to beru. Jenže i když jsme u ní tak je na nás hnusná. Na děti řve, je nepříjemná ale v momentě kdy je u ní můj muž tak je milá, děti si bere pusinkuje.. A jakmile jde muž třeba na záchod nebo sekat trávu.. prostě když s náma není tak začne začne tu svoji komedii. Držela jsem 6 let M ale teda v Březnu jsme se šíleně zhádali. Od tý doby spolu mluvíme jen co je nutné. Jenže- minulý týden mluvila s manželem a nevěděla že má nahlas telefon.. řekla manželovi že ( tchán bude mít kvůli tomu korona viru rozloučení až teď) chce aby přijel jen muž, že naší rodinu nedává. Že máme uřvaný, nevychovaný děti.. ( 5 let a 2 roky) a že jiný děti tam ale být můžou proto že ty jí nevadí.. jedná se o děti ve věku od 10-16 let.. jasný. Tak ty si sednou k mobilu a nevíš o nich. Teď jsme se viděli o víkendu. Syna seřvala za to že zavřel bránu ( nevěděl že tam tchýně je a kvůli mladší dceři je naučný že se musí zavírat). No dopadlo to tak, že syn řekl že k babičce jezdit nebude. A ona řekla že by je chtěla vidět až tak za rok.. že si musí od nich odpočinout.. ale o co mi jde.. Můj muž se šprajcnul a prostě s mámou ABSOLUTNĚ vůbec nemluví. Prostě od toho víkendu nic. Řekl že tam za ní ani on sám jezdit nebude, že jsme jeho rodina a že takhle se máma chovat k nám nebude. Mě to ale hodně mrzí. Je to máma se synem. Já vím že on ji má hodně rád. Jenže teď s ním prostě nehnu. Když mu řeknu ať jí napíše nebo zavolá.. Tak řekne že nemá čas :roll: Jsem z toho nešťastná a cítím že tohle bude muset nějak vygradovat.. jak to vnímáte vy? Mám ho nutit? Moji rodiče do mě hučí ať manžela přesvědčim jenže on se prostě blokl a vůbec s ní nereaguje :roll:

ne…je to jeho matka, at si to vyreší sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.7.20 15:31

Tyjo bud vdecna za reakci tveho chlapa! Vzdyt ti dal jasne najevo, ze jsi s detmi pro neho dulezitejsi, nez nejake vystrelky jeho neuroticke matky, zastal se vas! To bys radsi, aby tam jel, vse ji odkyval a nechal si do hlavy hustit reci o nevychovanych spratcich? :think:

Jinak vim presne, o cem mluvi ohledne bordelu s detmi. Jsou lide, kteri hemzeni kolem malych deti nedavaji, vadi jim bezny provozni hluk, dohady, ba i hlucnejsi hra. Nejhorsi je, ze i nam mamam to vetsinou vadi, jenze tezko od toho muzeme utect, ze? :lol: ono bude lip, samozrejme (i kdyz nase deti jsou hlucne stale a to jim je uz 8 a 5), ale pokud si ted babicka s detmi nevytvori vztah i za cenu unavy a boleni hlavy, tak se na ni za par let zvejsky vyprdnou. Uz vidim, jak k ni nadsene jezdej pubertaci :lol: nicmene tohle si musi uvedomit sama.

Na tvem miste bych nechala veskere snahy o udrzeni vztahu na manzelovi. Je to rozumnej chlap, urcite nejaky kompromis vymysli, ale netlac na nej. Je to jeho mama, ne tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.7.20 15:45
@kozisek píše:
Ona už jiná nebude, takže bych řekla, ano, máš pravdu…ale my přijedeme ve čtyři…ano, je malý (púes), ale škrábe..pokud budeš chtít mít malého na klíně, tak si na to buď dáš pozor nebo ti malého nepůjčím…atd. Každé tvé vysvětlování stejně vyvolá přehršel zbytečných slov, takže komunikace lehce asertivní a trvat si na tom. :nevim:

Jenže je potřeba, aby on stát pevně za názory své ženy i kdyby se své mámě musel postavit nebo jí naštvat, jinak je to k ničemu a bude mezi něma dělat tchýně zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
10.7.20 16:15
@Anonymní píše:
Já jsem mu i řekla že jsem na něj pyšná. Že se nás tak zastává. Ale že máma je jen 1 x

Tak nejspíš mu vadí, že jeho máma nadává a je sprostá na jeho děti, které má rad. To, že je jen 1 přeci neznamená, že si může vše dovolit, zvláště k malým vnoucatum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.20 17:00

Ano mama jen jedna, ale pokud nemiluje svou krev, nechtěla bych takovou mamu… Bud rada ze za tebou stojí… A nech ho, at si to vyresi sam.. Az bude chtit matce odpustit tak to udela.. Kdyby ti udelal jen proto, ze ho k tomu nutis, tak to by te uspokojilo? :think:

• Citovat
  • Upravit
1446
10.7.20 20:02

Ty jo asi budu jediná, které je té mámy líto. Umřel jí manžel a kdoví co prožívá sama v sobě, rozumím tomu, že na posledním rozloučení nechce malé děti a myslím, že se tam s dětmi ani chodit nehodí. S takovým přístupem aby nešla babička brzy za dědou. Za mě by za ní syn měl zajet a snažit se to urovnat. Taky máme v rodině takovou snachu co se necítí středem pozornosti a tak svému manželovi zakazuje navštěvovat samotnému svou mámu, taky jsou prý rodina a tak má koukat na velmi důležitou snachu a rozjívené nevychované dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová