Tchýně policajt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pet p
23.11.20 15:45

Zajímavé je, že chce, abyste tam jezdili jako rodina, ale zároveň tu rodinu klidně rozbije, když tam nebudeš chtít jezdit. Nějak mi to nedává celé smysl.
A chápe tvé důvody, proč tam nechceš jezdit?

• Citovat
  • Upravit
11700
23.11.20 15:46
@Anonymní píše:
@pet p my už to dál neřešili… máme teď tichou domácnost, i když se snažím jak můžu :( a také si myslím, že kvůli tchýni se rozvádět je tedy mimo, ale když to nebude mít řešení, tak asi nic jiného nevymyslíme :(

Ona na něj tlačí a pro něj je nejjednodušší zatlačit na tebe. Asi bych pořád opakovala: mám tě ráda, ale za maminkou s tebou jezdit nebudu. Jako kolovrátek. A víc bych se nijak nesnažila. Prostě funguj, buď milá, ale neústupná. A když začne s rozvodem, zeptej se, v čem mu to pomůže, že pak stejně tam bude jezdit sám a ještě se kvůli tomu bude trápit vaše dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 15:47

@jita22 no on to ale myslí úplně vážně :( nejspíš :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 15:49

@pet p ano chápal je, ale pořád říká, ať tam jedeme sedneme a vyříkáme, ale takto už to také proběhlo… :(
Manžel spíš už neví kudy kam a co a jak, tak to asi zkouší přes rozvod nebo nevím :( :,(

• Citovat
  • Upravit
34393
23.11.20 15:51
@Anonymní píše:
@arinecka jenže proč? Proč já mám vždy projevovat dobrou vůli? Je to takhle pořád a za celých 8let co jsme spolu s manželem je to stejné a nikdy se nic nezměnilo a myslím, že ani nezmění. 😪

Kvůli manželovi, aby viděl že i když ti to chování tchyně jde na nervy, tak kvůli němu to vydržíš. Píšeš, že sám tam jet odmítá a jen se kvůli tomu hádáte, jinak vůbec. Chápu že ti toleze na nervy, ale ona se asi opravdu už nezmění. Neznamená to ale, že si kvůli ní musíš sednout na zadek, to vůbec ne. Prostě si to nenech líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 15:52

@jita22 to máš pravdu, ale nechci roďzbít rodinu, když mi to všichni pak budou dávat za vinu, jak jeho rodina, tak i moje…:(

• Citovat
  • Upravit
10651
23.11.20 15:52

Tak mu na ten rozvod řekni, že jo. A uvidíš jeho reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.11.20 15:54
@Anonymní píše:
@janickaIII jenže vím, že když to vydržím jednou, budu to muset vydržet třeba každý měsíc jeden víkend a přes léto i třeba měsíc v kuse, do konce života :,( :(

To máš teda smůlu na tchýni generálku. Ale proč bys to musela vydržet každý víkend, řekni manželovi, že musíte udělat nějaký kompromis.

je od něj nedospělé se rozcházet kvůli jeho despotické matce, kterou on poslouchá jak pejsek na slovo. že ty nejsi její submisivní synáček, abys ji musela poslouchat a on by si měl uvědomit, že jeho matka není bůh a mohl by taky dospět a vymezit se, nebo jestli toho není schopen, tak matku občas umravnit aby do tebe neryla. Jinak je pořád malé děcko neschopné odporu.

A teda nevím, proč by tam nemohl jet občas sám, to se matky bojí nebo co?

No prostě, jednou bych tam jela, ale kompromis by byl, že ne každý měsíc, další 1 - 2 návštěvy on sám. A v létě ty maximum týden, jinak jen on, nebo dítko samo. nebo tak nějak podobně.

A z tchýně si zkus udělat srandu, když ti bude cpát svoje moudra, buď nad věcí, to ji třeba rozhodí. nebo se musíš ozvat a vymezit se, buď to na ni zabere nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 15:54

@janickaIII řekla jsem mu, že pokud na mě bude tímto stylem tlačit a nutit mě tam jezdit, když se tam necítím dobře a vše dělám špatně atd atd takže tedy půjdeme od sebe, na to už nic neřekl a máme tichou domácnost a bavíme se jen o nutných věcech, ale pro prcka funguje i v domácnosti na 100%

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 15:56

Omlouvám se zakladatelce, ale může mi někdo vysvětlit, proč někteří muži tak trvají na tom, že musí jezdit k tchýni společně, i když vztahy mezi tchýní a snachou jsou mizerné. Proč nevezmou vlastní děti k vlastní mámě, nedají si oběd, kafe, zákusek, pokecají, pak se všichni vrátí domů k odpočinuté mámě? Můj manžel je stejný, ví, že vztahy nejsou nic moc, ale stále se diví, proč tam nechci.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.11.20 15:56
@Anonymní píše:
@janickaIII ne, manžel řekl, že s prckem tam sám nejede, že jsem bezcitná, že máme všude jezdit jako rodina a jak to vidím dál, že jestli tam nebudu jezdit, že půjdeme od sebe :( :,(

Tak bych odpověděla, že když jsme ta rodina, že by se mě měl někdy zastat, když babička přehání péči o malou. Že si pak přijdeš neschopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 15:57

@ospalámyš spíš si myslím, že jim nechce vysvětlovat, proč takm nejezdím a vše s nimi rozebírat sám…

• Citovat
  • Upravit
pet p
23.11.20 15:58
@Anonymní píše:
@ospalámyš spíš si myslím, že jim nechce vysvětlovat, proč takm nejezdím a vše s nimi rozebírat sám…

No to je tedy „pěkný“ důvod k rozvodu, že.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 16:00

@Russet to jsem mu řekla, a on mi řekl, že se mě nemůže zastat, když tam u toho není… ale podle mě jsou to výmluvy… :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 16:00

@pet p to jo :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky