Tchyně si uzurpuje naše dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.9.17 13:28

@elle21 ja sem bohuzel dobu nastavovani hranic uz prosvihla. Kdyz me muz prisel predatavit domu, tak jeste mi ani pomalu nepustila ruku a uz hlasila, ze nejsem holka pro nej. Snazila se nas rozestvat, vozila se neustale po me, delala naschvaly…no strasny. Ne jednou sem se s muzem chtela kuli ni rozejit. Ledacos sem zkousla a naopak sem ji lezla jeste do zadku, aby si me oblibila, protoze sem vedela, jak moc na tom muzi zalezi. Takze ja si od ni nechala libit opravdu vsechno. Tedka sem rada, ze semnou mluvi alespon normalne, ale i tak me neakceptuje ani jako( ted uz) manzelku sveho syna. Cely me to silene stve :roll:

• Citovat
  • Upravit
1054
6.9.17 13:51
@Anonymní píše:
@elle21 ja sem bohuzel dobu nastavovani hranic uz prosvihla. Kdyz me muz prisel predatavit domu, tak jeste mi ani pomalu nepustila ruku a uz hlasila, ze nejsem holka pro nej. Snazila se nas rozestvat, vozila se neustale po me, delala naschvaly…no strasny. Ne jednou sem se s muzem chtela kuli ni rozejit. Ledacos sem zkousla a naopak sem ji lezla jeste do zadku, aby si me oblibila, protoze sem vedela, jak moc na tom muzi zalezi. Takze ja si od ni nechala libit opravdu vsechno. Tedka sem rada, ze semnou mluvi alespon normalne, ale i tak me neakceptuje ani jako( ted uz) manzelku sveho syna. Cely me to silene stve :roll:

ta musí mít silné věštecké schopnosti, když už z prvního setkání ví, že nejsi pro něj :roll:..
takovou osobu bych si k tělu nepřipouštěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 14:08

@elle21 ja sem se kuli ni strasne natrapila a nabrecela. Ale pak mi muz rikal, ze ikdyz si nekoho privedl jeho bracha, tak zadna nebyla dost dobra a na kazdy bylo neco spatne. A ze si je jistej, ze kdyby neprivedl me, ale nekoho jinyho, tak to bude porad to samy :roll: takze sem pochopila, ze opravdu neni chyba ve me, takze sem to pak uz neresila.

• Citovat
  • Upravit
80474
6.9.17 14:13
@Anonymní píše:
@Kristyna_ww no, to je dalsi vec- manzel tam proste musi zbruba jednou za mesic, max za 2. Je to 100km od naseho bydliste, je na ZL a veskery veci, papiry, doktory, ucetni atd ma tam. Neni problem to prehlasit, ale ty papiry a veci tam zustat musej, pac my to tady prpste nemame kam dat, ikdyz jsme se to snazili vymyslet jakkoli, takze se tam proste musi. A ja je zase nechci stavet do ty situace, ze bud se zacnou chovat normalne, nebo nebudem jezdit. Ja sem rada, ze mala ma milujici babicku s dedou. Takova PATova situace. Rikala sem si nejet tam trebas delsi dobu, aby jsme jim ukazali, ze tam opravdu nejezdime kuli sobe…ale muz tam proste musi, no :roll:

No tak jednou do měsíce bych ten víkend přežila, ne? To zase není tak často. A babičce kup něco, co jí podstrčíš, že to má malá ráda, at jí to dá místo bonbonů a je. Něco, co malou potěší a nebude to nějaká hrůza. A aby ti to líp utíkalo, tak se třeba seber s malou a jděte do lesa na vycházku a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 15:05
@Anonymní píše:
@elle21 ja sem se kuli ni strasne natrapila a nabrecela. Ale pak mi muz rikal, ze ikdyz si nekoho privedl jeho bracha, tak zadna nebyla dost dobra a na kazdy bylo neco spatne. A ze si je jistej, ze kdyby neprivedl me, ale nekoho jinyho, tak to bude porad to samy :roll: takze sem pochopila, ze opravdu neni chyba ve me, takze sem to pak uz neresila.

Jo, taky nejsem pro manžela dost dobrá, sice mi to tchýně nikdy do očí neřekla, ale chová se tak a ty řeči k tomu přímo vedou. Jediné co můžeš udělat je, že se naučíš se s ní jednat tak, abys k ní byla slušná, ale zároveň si ji nepřipustíš k tělu, nenechat se rozhodit. Mě vnitřním klidu pomohla kniha o manipulacích a jak se jim bránit. Hodně jsem si i v sobě ujasnila, že můžu dělat co chci, klidně se i na hlavu stavět, stejně se tchýni nezavděčím, bude se naštvávat stejně, takže je mi jedno, zda ji odpovím (ale slušně), že něco nechci, vrátím jí to a ona se naštve. Manžel je sice taky protivný, když to zjistí, ale já mám jedny nervy a jedno zdraví.

Drž se.

Anonym El.

• Citovat
  • Upravit
11.9.17 12:31

Já bych jí dala. Nemám nic proti vztahu mezi dítětem a prarodiči, tuhle tu proběhla diskuze o tchýni, která taky organizuje, ale situace se mi zdála ještě celkem únosná, nevím, jestli jsi četla :) ale tohle vypadá jako dost závažnej problém. Tohle mi tchýně udělat u oltáře, tak přeruším svatbu a dítě rozhodně nechám u své maminky. Má na něj totiž úplně stejný nárok, jako ona. Díky bohu, že moje rodina není takhle padlá na hlavu :? Každopádně já také nasadila hranici, žádné sladkosti, cukr, nic a přes to nejede vlak. Jasněže jim nevidím do svědomí, co dělají, když tam nejsem, ale malej trpí atopickým ekzémem, takže bych poznala, že papal něco, co neměl. Dala princezně sladkosti? Řekla bych „tak, babičko, tohle jsme si nedomluvili, dostala jste jasné instrukce a pokud nejste schopná je dodržet, holt s vnučkou nebudete trávit žádný čas o samotě“. A dokud nesrovná švestky v hlavě, omezila bych návštěvy. Zdraví dítěte je nejdůležitější a pokud ona jí takhle škodí, tak má smůlu, nenechám svému dítěti ubližovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová