Tchýně, manžel, já a dohady o práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
12.3.18 17:31

Z mojí zkušenosti: čím víc vysvětluješ, tím horší. Slušně bych řeči utnula, že o tom se dohodnete s mužem.
Jinak chápu, že to naštve, když to musíš poslouchat.
Moje tchýně také měla za to, že jsem nějak dlouho doma a když měla svou rýpavou chvilku, tak nadhazovala, že já mám (samozřejmě na rozdíl od muže, jejího syna) pohodu a krásnou dovolenou a co vlastně přes den dělám. Do práce jsem se vrátila hned jak mi skončila rodičovská. Nezměnilo se ale vůbec nic. Můj muž je v jejích očích stále chudák a já mám pohodu, protože mapř. nakoupí nebo ráno odvede děti do školky. Tak ono se nezavděčíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
12.3.18 17:45

Podívej, do práce máš jít ty, tak si rozmysli, co potřebuješ, jak ti to bude nejlíp vyhovovat a co budeš stačit a podle toho jdi a je hotovo. Konzultovat můžeš leda tak s manželem, protože ten se bude taky podílet na chodu domácnosti, tchyni stačí jenom říci. Klidně ji vyslechni a udělej podle sebe a je to. Rada tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.18 21:41

Moje tchyne mi taky zacina davat brouky do hlavy ohledne prace.. Male bude rok v lete.. Ja si nedovedu predstavit jit od ni treba na 6 h parkrat v tydnu.. Pro tchyni to je normalni.. A nejhorsi je ze svojima recma stahuje pritele na svoji stranu a budou me mit za lenivou.. Nevim co delat ale nechce se mi pracovat jen protoze tchyne chce..

• Citovat
  • Upravit
466
25.4.18 05:30

Ahoj, pokud nechceš, tak se nenech nutit. Ať si tchýně pořídí vlastní :P ale vážně, to rozhodnutí je jen na Tobě, tchyni bych s klidem řekla, že za podstatnější považujes svoje dítě a pokud si bude myslet, že jsi líná, je to její problém. Navíc obviňovat z lenosti matku na md s ročním dítětem, je teda prima. Pokud je tvoje dcera jako. ostatní děti v jejím věku, je s ní ještě dost práce a domácnost okolo. Spíš se ale zaměř na přítele, vy musíte být zajedno, jinak se budete hádat. Potřebujete to kvůli financím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 06:19

@alilauter nepotřebujeme, s penezma vycházíme.

• Citovat
  • Upravit
7355
25.4.18 09:02
@Anonymní píše:
@alilauter nepotřebujeme, s penezma vycházíme.

Děti jsem dávala do školky ve 4 a půl a 3 a půl, pro každého z nich to bylo akorát, jsem ráda, že ta možnost byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 09:18

@dedrichov a do té doby doma bez práce?

• Citovat
  • Upravit
7355
25.4.18 09:21
@Anonymní píše:
@dedrichov a do té doby doma bez práce?

Tak to už je na možnostech každé rodiny, u nás se situace vyvinula tak, že být doma bylo možné. Kdybych hledala brigádu nebo něco podobného, tak bych více projezdila, jelikož nejsme ve městě. Kdyby ta možnost nebyla šla bych do práce ve 3 letech dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 09:29

@dedrichov ???????? však tak to má být, děti potřebují maminku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.18 09:29

Tam měl být palec nahoře a udělalo to otazníky

• Citovat
  • Upravit
7355
25.4.18 12:14
@Anonymní píše:
Tam měl být palec nahoře a udělalo to otazníky

jasný, chápu. Chtěla jsem tím říct, že bych se nenechala nikam tlačit. Přeju fajn dny, ať zvolíš jakékoliv řešení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
25.4.18 12:17
@růžový achát píše:

tak, moc hezky shrnuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 14:12

@růžový achát děkuju, hezké..ano řídím se svojí intuici a srdcem.. Jenže co když proti mě poštve partnera a ten do mě bude hucet..

• Citovat
  • Upravit
13955
25.4.18 14:16
@Anonymní píše:
@růžový achát děkuju, hezké..ano řídím se svojí intuici a srdcem.. Jenže co když proti mě poštve partnera a ten do mě bude hucet..

Tak do nej huc taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 14:17

@Šarlota4 hihi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie