Tchýně, manžel, já a dohady o práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12578
22.2.19 10:35
@Anonymní píše:
Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavila :,( jsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba :,( je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci. :,( Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině :,( :nevim: moc děkuji za vaše rady …

A co tě baví, jaké máš vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.19 10:40

A jakou máš teda pracovní dobu? Děti máte?

• Citovat
  • Upravit
31278
22.2.19 10:46

Proč jim ta pracovní doba vadí? Pokud kvůli dětem, tak to chápu ještě, ale jinak, není to tvoje věc? Nebo bys dělala na směny a manžel s tchánovci by nepřenesli přes srdce, že budeš co tři týdny v noci pryč?

Já nevím, no, pokud by to byla práce, kterou chci dělat, která mě baví a která mě uživí, tak by mě nějaké iracionální požadavky z okolí asi nezastavily.
Případně bych řekla, že je to prozatimní a poohlídeš se po práci s lepší pracovní dobou, mezitím už ale můžeš pracovat.
Popravdě, v tomhle bych si nenechala od nikoho diktovat a než zůstat doma, závislá na manželovi a kopat se do zadku, to radši (jakákoliv) práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.2.19 10:48

A co jim přesně vadí a proč? Noční? Musí hlídat děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.2.19 11:34
@Anonymní píše:
Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavila :,( jsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba :,( je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci. :,( Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině :,( :nevim: moc děkuji za vaše rady …

Co ti řekl tchán?

• Citovat
  • Upravit
1609
22.2.19 16:06

Těžko něco radit,když nepíšeš ani jak špatná je to pracovní doba ani co ti to tchán řekl.Tchán musí hlídat? Nebo přítel nějak omezit svoji práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.2.19 16:10

Tak jestli je to třeba společnice v nočním klubu - což by tě možná bavit mohlo - tak se nedivím, že to dělá zlo v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat