Tchýně, manžel, já a dohady o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavilajsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba
je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci.Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině
![]()
moc děkuji za vaše rady …
A co tě baví, jaké máš vzdělání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jim ta pracovní doba vadí? Pokud kvůli dětem, tak to chápu ještě, ale jinak, není to tvoje věc? Nebo bys dělala na směny a manžel s tchánovci by nepřenesli přes srdce, že budeš co tři týdny v noci pryč?
Já nevím, no, pokud by to byla práce, kterou chci dělat, která mě baví a která mě uživí, tak by mě nějaké iracionální požadavky z okolí asi nezastavily.
Případně bych řekla, že je to prozatimní a poohlídeš se po práci s lepší pracovní dobou, mezitím už ale můžeš pracovat.
Popravdě, v tomhle bych si nenechala od nikoho diktovat a než zůstat doma, závislá na manželovi a kopat se do zadku, to radši (jakákoliv) práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavilajsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba
je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci.Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině
![]()
moc děkuji za vaše rady …
Co ti řekl tchán?
- Citovat
- Upravit
Těžko něco radit,když nepíšeš ani jak špatná je to pracovní doba ani co ti to tchán řekl.Tchán musí hlídat? Nebo přítel nějak omezit svoji práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli je to třeba společnice v nočním klubu - což by tě možná bavit mohlo - tak se nedivím, že to dělá zlo v rodině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit