Tchýně, manžel, já a dohady o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Moje tchyne mi taky zacina davat brouky do hlavy ohledne prace.. Male bude rok v lete.. Ja si nedovedu predstavit jit od ni treba na 6 h parkrat v tydnu.. Pro tchyni to je normalni.. A nejhorsi je ze svojima recma stahuje pritele na svoji stranu a budou me mit za lenivou.. Nevim co delat ale nechce se mi pracovat jen protoze tchyne chce..
tak jí to řekni ne a víc se o tom nebav a až začne tak řekni že svůj názor jsi nezměnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak ja ji to rikam, ale ona tak pomalu si mě otukava, pripravuje a jakoby snazi navnadit ale já o to fakt nestojím. Do teď byl v celku klid a tím že malé bude rok nějak začíná vystrkovat rohy tchyně.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jinak ja ji to rikam, ale ona tak pomalu si mě otukava, pripravuje a jakoby snazi navnadit ale já o to fakt nestojím. Do teď byl v celku klid a tím že malé bude rok nějak začíná vystrkovat rohy tchyně.
Tak jí oznam, že budeš doma např. do 3 let věku dítěte a nehodláš o tom už diskutovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: ..ano řídím se svojí intuici a srdcem.. Jenže co když proti mě poštve partnera a ten do mě bude hucet..
Přesně tak, huč taky. Přece pár jsi ty s partnerem, nikoliv někdo další. A záležitost se týká Tebe, takže se tím nenech rozhodit. Ani tchyně není nadčlověk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych jim to jak píšeš:nejste na nich finančně zavislý, takže ať se vám do toho nepletou. Řekla bych jim to na féra. Že už vás to nebaví poslouchat a že se zařídíte jak potřebujete vy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Markéta80 jo to mám v plánu.. Ale začínám mít na ni averzi
tak se jí zeptej proč to tak řeší že ty doma budeš celý rodičák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Čistě teoreticky: kdybys do té práce šla, kdo bude hlídat? Ona? Nebo placená chůva/jesle? Měla bys možnost zkráceného úvazku? Protože pokud ne, tak je to 8,5h denně v práci plus cesta od a k dítěti, tj. min 9 hodin denně potřeba hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai hlidala by ona.. Může kdykoliv přijít za malou a pohlidat, užít si s ní třeba hodinku ikdyz jsem na rd.. Ale to nedělá, chodi jen občas za malou. Je to pracující tchyně ale pracuje ve svojem a pouze ranní.. No malé už byl ten rok, mě se na práci ted neptá ale příteli řekla že to vypadá že budu doma s malou až do konce rd, přítel řekl že jo.. Tak odvětila že myslela že něco budu hledat..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Hoa Mai hlidala by ona.. Může kdykoliv přijít za malou a pohlidat, užít si s ní třeba hodinku ikdyz jsem na rd.. Ale to nedělá, chodi jen občas za malou. Je to pracující tchyně ale pracuje ve svojem a pouze ranní.. No malé už byl ten rok, mě se na práci ted neptá ale příteli řekla že to vypadá že budu doma s malou až do konce rd, přítel řekl že jo.. Tak odvětila že myslela že něco budu hledat..
o la lá. Jestlipak tchýně není líná ženská, když nesedí v práci od rána do večera…
když tebe by tam hnala, jak kdyby půlka peněz šla jí
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se za anonym a že obnovuji příspěvek
Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavila
jsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba
je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci.
Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině
moc děkuji za vaše rady …
- Citovat
- Upravit
A co chceš jako poradit? Co máš za tak specifické požadavky, že tě žádná práce nebaví? Co nabízíš ty zaměstnavateli, že je ti milejší být na ÚP než pracovat? Co tě omezuje v tom pracovat s touto pracovní dobou (děti, dojíždění, péče o rodiče,…)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit