Tchýně, manžel, já a dohady o práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59389
25.4.18 14:32
@Anonymní píše:
Moje tchyne mi taky zacina davat brouky do hlavy ohledne prace.. Male bude rok v lete.. Ja si nedovedu predstavit jit od ni treba na 6 h parkrat v tydnu.. Pro tchyni to je normalni.. A nejhorsi je ze svojima recma stahuje pritele na svoji stranu a budou me mit za lenivou.. Nevim co delat ale nechce se mi pracovat jen protoze tchyne chce..

tak jí to řekni ne a víc se o tom nebav a až začne tak řekni že svůj názor jsi nezměnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.4.18 14:34

A co je jí potom, neživí tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 15:59

@elle21 nevím právě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.18 16:00

@Markéta80 jo to mám v plánu.. Ale začínám mít na ni averzi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.18 16:03

A jinak ja ji to rikam, ale ona tak pomalu si mě otukava, pripravuje a jakoby snazi navnadit ale já o to fakt nestojím. Do teď byl v celku klid a tím že malé bude rok nějak začíná vystrkovat rohy tchyně.

• Citovat
  • Upravit
32092
25.4.18 16:08
@Anonymní píše:
A jinak ja ji to rikam, ale ona tak pomalu si mě otukava, pripravuje a jakoby snazi navnadit ale já o to fakt nestojím. Do teď byl v celku klid a tím že malé bude rok nějak začíná vystrkovat rohy tchyně.

Tak jí oznam, že budeš doma např. do 3 let věku dítěte a nehodláš o tom už diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
25.4.18 16:44
@Anonymní píše: ..ano řídím se svojí intuici a srdcem.. Jenže co když proti mě poštve partnera a ten do mě bude hucet..

Přesně tak, huč taky. Přece pár jsi ty s partnerem, nikoliv někdo další. A záležitost se týká Tebe, takže se tím nenech rozhodit. Ani tchyně není nadčlověk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
25.4.18 16:47

Řekla bych jim to jak píšeš:nejste na nich finančně zavislý, takže ať se vám do toho nepletou. Řekla bych jim to na féra. Že už vás to nebaví poslouchat a že se zařídíte jak potřebujete vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
25.4.18 18:06
@Anonymní píše:
@Markéta80 jo to mám v plánu.. Ale začínám mít na ni averzi

tak se jí zeptej proč to tak řeší že ty doma budeš celý rodičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.4.18 20:15
@Anonymní píše:
Čistě teoreticky: kdybys do té práce šla, kdo bude hlídat? Ona? Nebo placená chůva/jesle? Měla bys možnost zkráceného úvazku? Protože pokud ne, tak je to 8,5h denně v práci plus cesta od a k dítěti, tj. min 9 hodin denně potřeba hlídání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 18:02

@Hoa Mai hlidala by ona.. Může kdykoliv přijít za malou a pohlidat, užít si s ní třeba hodinku ikdyz jsem na rd.. Ale to nedělá, chodi jen občas za malou. Je to pracující tchyně ale pracuje ve svojem a pouze ranní.. No malé už byl ten rok, mě se na práci ted neptá ale příteli řekla že to vypadá že budu doma s malou až do konce rd, přítel řekl že jo.. Tak odvětila že myslela že něco budu hledat..

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
15.6.18 21:47
@Anonymní píše:
@Hoa Mai hlidala by ona.. Může kdykoliv přijít za malou a pohlidat, užít si s ní třeba hodinku ikdyz jsem na rd.. Ale to nedělá, chodi jen občas za malou. Je to pracující tchyně ale pracuje ve svojem a pouze ranní.. No malé už byl ten rok, mě se na práci ted neptá ale příteli řekla že to vypadá že budu doma s malou až do konce rd, přítel řekl že jo.. Tak odvětila že myslela že něco budu hledat..

o la lá. Jestlipak tchýně není líná ženská, když nesedí v práci od rána do večera… :lol: když tebe by tam hnala, jak kdyby půlka peněz šla jí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.18 22:14

@růžový achát to nenechám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 10:20

Omlouvám se za anonym a že obnovuji příspěvek

Ještě jednou se omlouvám… Chtěla bych slyšet vaše názory … Nemůžu najít normální práci ,která by mě bavila :,( jsem z toho už úplně vyzdimana. Teď se mi naskytla práce , která by mě možná i bavila a hlavně mi vše tak nějak sedí ,ale bohužel nejhorší je pracovní doba :,( je to kámen úrazu. Přítel není moc nadšený,ale myslím že aspoň trochu oceňuje to,že nejsem na pracáku ,ale vím že ty směny ho štvou. Ještě mi i tchán řekl jeho názor ,který mě úplně rozbrečel … Místo ,aby byl rád ze pracuju,tak se mu to nezdá. Opravdu mě to moc mrzí. Když jsem byla na ÚP
Tak nam vždy pomohl s nějakou korunou - to já po něm ale nechci. :,( Ale nečekala jsem ,že když si najdu práci tak bude takle mluvit a přítel mě říká,že to chápe ,ale spolu když mluví,tak je vidět že je na jeho straně. Přítel mi řekl, že bych mohla být doma,ale to by jsme opravdu žili z měsíce na měsíc. A to nechci. Jsem z té práce takhle na nervy je toho dost na zaučení a ještě když vím,že to dělá zle v rodině :,( :nevim: moc děkuji za vaše rady …

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.19 10:24

A co chceš jako poradit? Co máš za tak specifické požadavky, že tě žádná práce nebaví? Co nabízíš ty zaměstnavateli, že je ti milejší být na ÚP než pracovat? Co tě omezuje v tom pracovat s touto pracovní dobou (děti, dojíždění, péče o rodiče,…)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat