Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Smise23 ty už mas do ms jen 3 dny? Z tvého popisu to nebylo úplně jasné, myslela jsem že si právě chvili po ovulaci, test by ti to měl ukázat už i zítra ráno, kdyby si třeba chtěla testovat. V tuhle dobu už tedy příznaky klidně mohou být ![]()
@Markéta188 no psala jsem to ale asi sem to napsala špatně takže to nemělo hlavu ani patu možná proto tak se předem omlouvám, ale tet sem dělala test a byl negativní je možné že je ještě brzi nato testovat a mám počkat na ty 3 dny jestli dojde MS a když nic tak pak testovat?
![]()
@Smise23 ono se to každému ukáže úplně jinak
mně se to ukázalo až za 2 dny co ms nepřišla a to jsem testovala poprvé 3 dny před ms a holky tu píšou že už na testu měly // třeba 10. den po ovulaci, takže ještě máš čas na to dělat verdikt. Určitě se ti testík muže teprve vybarvit. Přeju aby ms už nedošla ![]()
@Markéta188 děkuji bylo by to vymodlene mimčo, jak sem psala už sem o jedno v 8tt přišla, a můj přítel už sám řekl že bychom už měli skoušet zadělavat a on sám my je velkou oporou ![]()
@Smise23 pokud mas priznaky, mela bys mit pozitivni test. Priznaky prichazi s rostoucim hCG ![]()
@Kukacka123 to říkají odborníci a věda, ano, dobra teorie, ale muže mít teprve hcg v krvi, do moci se dostává pomalu až po tom a muže to třeba par dni ještě trvat. Taky jsem neměla hned pozitivní test od prvních příznaků ![]()
@Markéta188 píše:
@Kukacka123 to říkají odborníci a věda, ano, dobra teorie, ale muže mít teprve hcg v krvi, do moci se dostává pomalu až po tom a muže to třeba par dni ještě trvat. Taky jsem neměla hned pozitivní test od prvních příznaků
Pokud ma az takove priznaky, tak by test pozitivni byl, aspon duch. Nekdy se ty priznaky taky snadno vsugeruji…
Mam za sebou taky dost…
@Markéta188 kazdopadne nejsem pro testovat pred MS a hledat duchy ci panikarit predem
pockam aspon do MS, nedojde, udelam test a je jasno.
@Kukacka123 jasné že se vsugeruji, ale někdy se i ty vsugerovane příznaky mohou stát realitou. Tak nechejme všem ženám, které ještě // nenašly aspoň naději ne?
Tady hned všichni mají jasno jak kdyby viděli do dělohy. Já jsem nikde nenapsala ze dotazovatelka je určitě těhotná.
Ale nemůžu ji hned taky říct ze ne, když to nevím. To řeknu jen damám co mají příznaky hned druhy den po sexu, to už je fakt hodně nereálný ![]()
@Kukacka123 píše:
@Markéta188 kazdopadne nejsem pro testovat pred MS a hledat duchy ci panikarit predempockam aspon do MS, nedojde, udelam test a je jasno.
To už není naše věc, ať si každý testuje kdy chce ![]()
Mě to třeba absolutně vůbec nestresovalo
@Markéta188 píše:
@Kukacka123 jasné že se vsugeruji, ale někdy se i ty vsugerovane příznaky mohou stát realitou. Tak nechejme všem ženám, které ještě // nenašly aspoň naději ne?
Tady hned všichni mají jasno jak kdyby viděli do dělohy. Já jsem nikde nenapsala ze dotazovatelka je určitě těhotná.
Ale nemůžu ji hned taky říct ze ne, když to nevím. To řeknu jen damám co mají příznaky hned druhy den po sexu, to už je fakt hodně nereálný
Ted moc nerozumim tomu, proc mi to ted pises, kdyz jsi na me prvni reagovala ty
ja nikde nepisu, ze je nebo neni tehotna, nikde nepisu, co si zrovna zakladatelka vsugerovala ci ne. Jen z myho pohledu spis nechapu, proc se chodit ujistovat sem, kdyz si muzu udelat test, az ta MS nedojde a vim
a poucovat nepotrebuju, diky ![]()
@Markéta188 píše:
To už není naše věc, ať si každý testuje kdy chce
Mě to třeba absolutně vůbec nestresovalo
A moje vec je zas moje reakce. Kdyz se ti nelibi, nereaguj na ni ![]()
Holky každá máte svuj názor a já akceptuji jakýkoliv názor
![]()
@Smise23 píše:
@Markéta188 omlouvám se ale já třeba u prvního bohužel které nepřežilo tak sem do 6tt nevěděla že jsem těhotná ale tet se moje tělo chová divně, neobvykle, a ano asi bude lepší počkat až zda přijde MS![]()
Tak se chovejte už teď tak, abyste případné miminko neohrozila: nefetujte, nekuřte, nechlastejte. Nic jiného by ublížit nemělo. Já netušila nic do 7.tt, takže jsem: darovala krev, cvičila, s 1 enormní zátěží, občas si dala pivo a v 6.tt i víno (pravda, vyzvracela jsem ho 😁). Pohledem zpět, 1.příznaky jsem měla cca 2 týdny po oplodnění- 1 den nafouklé břicho (jak v 7.měsíci), pak strašná únava a pokles fyzičky, a podrážděnost. Jo, přičítala jsem to té zátěži 😁
Dítěti to fakt neublíží.
@Celeana alkohol nepiju, nefetuji a kuřáčka jsem byla od minuleho čtvrtka jak ucitim cigaretu tak můj žaludek je jak buben v pračce na 1000 otáček