Těhotenské příznaky pár dní po ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6132
26.1.21 19:07

@Smise23 ty už mas do ms jen 3 dny? Z tvého popisu to nebylo úplně jasné, myslela jsem že si právě chvili po ovulaci, test by ti to měl ukázat už i zítra ráno, kdyby si třeba chtěla testovat. V tuhle dobu už tedy příznaky klidně mohou být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.1.21 19:21

@Markéta188 no psala jsem to ale asi sem to napsala špatně takže to nemělo hlavu ani patu možná proto tak se předem omlouvám, ale tet sem dělala test a byl negativní je možné že je ještě brzi nato testovat a mám počkat na ty 3 dny jestli dojde MS a když nic tak pak testovat? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6132
26.1.21 19:26

@Smise23 ono se to každému ukáže úplně jinak :oops: mně se to ukázalo až za 2 dny co ms nepřišla a to jsem testovala poprvé 3 dny před ms a holky tu píšou že už na testu měly // třeba 10. den po ovulaci, takže ještě máš čas na to dělat verdikt. Určitě se ti testík muže teprve vybarvit. Přeju aby ms už nedošla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.1.21 19:34

@Markéta188 děkuji bylo by to vymodlene mimčo, jak sem psala už sem o jedno v 8tt přišla, a můj přítel už sám řekl že bychom už měli skoušet zadělavat a on sám my je velkou oporou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.21 19:36

@Smise23 pokud mas priznaky, mela bys mit pozitivni test. Priznaky prichazi s rostoucim hCG ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6132
26.1.21 19:43

@Kukacka123 to říkají odborníci a věda, ano, dobra teorie, ale muže mít teprve hcg v krvi, do moci se dostává pomalu až po tom a muže to třeba par dni ještě trvat. Taky jsem neměla hned pozitivní test od prvních příznaků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.21 19:49
@Markéta188 píše:
@Kukacka123 to říkají odborníci a věda, ano, dobra teorie, ale muže mít teprve hcg v krvi, do moci se dostává pomalu až po tom a muže to třeba par dni ještě trvat. Taky jsem neměla hned pozitivní test od prvních příznaků ;)

Pokud ma az takove priznaky, tak by test pozitivni byl, aspon duch. Nekdy se ty priznaky taky snadno vsugeruji… ;) Mam za sebou taky dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.21 19:51

@Markéta188 kazdopadne nejsem pro testovat pred MS a hledat duchy ci panikarit predem :nevim: pockam aspon do MS, nedojde, udelam test a je jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6132
26.1.21 19:54

@Kukacka123 jasné že se vsugeruji, ale někdy se i ty vsugerovane příznaky mohou stát realitou. Tak nechejme všem ženám, které ještě // nenašly aspoň naději ne?
Tady hned všichni mají jasno jak kdyby viděli do dělohy. Já jsem nikde nenapsala ze dotazovatelka je určitě těhotná.
Ale nemůžu ji hned taky říct ze ne, když to nevím. To řeknu jen damám co mají příznaky hned druhy den po sexu, to už je fakt hodně nereálný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6132
26.1.21 19:56
@Kukacka123 píše:
@Markéta188 kazdopadne nejsem pro testovat pred MS a hledat duchy ci panikarit predem :nevim: pockam aspon do MS, nedojde, udelam test a je jasno.

To už není naše věc, ať si každý testuje kdy chce :nevim:
Mě to třeba absolutně vůbec nestresovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.21 19:59
@Markéta188 píše:
@Kukacka123 jasné že se vsugeruji, ale někdy se i ty vsugerovane příznaky mohou stát realitou. Tak nechejme všem ženám, které ještě // nenašly aspoň naději ne?
Tady hned všichni mají jasno jak kdyby viděli do dělohy. Já jsem nikde nenapsala ze dotazovatelka je určitě těhotná.
Ale nemůžu ji hned taky říct ze ne, když to nevím. To řeknu jen damám co mají příznaky hned druhy den po sexu, to už je fakt hodně nereálný :lol:

Ted moc nerozumim tomu, proc mi to ted pises, kdyz jsi na me prvni reagovala ty :think: ja nikde nepisu, ze je nebo neni tehotna, nikde nepisu, co si zrovna zakladatelka vsugerovala ci ne. Jen z myho pohledu spis nechapu, proc se chodit ujistovat sem, kdyz si muzu udelat test, az ta MS nedojde a vim :lol: a poucovat nepotrebuju, diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.21 20:00
@Markéta188 píše:
To už není naše věc, ať si každý testuje kdy chce :nevim:
Mě to třeba absolutně vůbec nestresovalo

A moje vec je zas moje reakce. Kdyz se ti nelibi, nereaguj na ni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.1.21 20:51

@Markéta188, @Kukacka123

Holky každá máte svuj názor a já akceptuji jakýkoliv názor :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.1.21 21:48
@Smise23 píše:
@Markéta188 omlouvám se ale já třeba u prvního bohužel které nepřežilo tak sem do 6tt nevěděla že jsem těhotná ale tet se moje tělo chová divně, neobvykle, a ano asi bude lepší počkat až zda přijde MS :think: :think:

Tak se chovejte už teď tak, abyste případné miminko neohrozila: nefetujte, nekuřte, nechlastejte. Nic jiného by ublížit nemělo. Já netušila nic do 7.tt, takže jsem: darovala krev, cvičila, s 1 enormní zátěží, občas si dala pivo a v 6.tt i víno (pravda, vyzvracela jsem ho 😁). Pohledem zpět, 1.příznaky jsem měla cca 2 týdny po oplodnění- 1 den nafouklé břicho (jak v 7.měsíci), pak strašná únava a pokles fyzičky, a podrážděnost. Jo, přičítala jsem to té zátěži 😁
Dítěti to fakt neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.1.21 22:03

@Celeana alkohol nepiju, nefetuji a kuřáčka jsem byla od minuleho čtvrtka jak ucitim cigaretu tak můj žaludek je jak buben v pračce na 1000 otáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí