Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
renčula: jo jsou si hodně podobné ty testy, ono co by se tam taky dalo vymýšlet, že jo… ![]()
já je doma měla taky oboje a zdálo se mi, že mama dělaly o malilinko silnější čárky…
malakajka: téda já sem dycky tak nadšená z každý šťastný „dvoučárkový“ holčiny ![]()
sem zvědavá, kolikrát ještě poděkuješ, zlatí ![]()
Příspěvek upraven 27.07.11 v 10:58
Já sem taky tak nadšená.. už se těším až příjde přítel domů z práce a já mu to řeknu!!!
![]()
Vůbec tě neznám, ale mám takovou radost, vím jak se cítíš, já si ještě ted pamatuju jak jsem štěstím brečela, když se objevili dvě čárky ![]()
Mar__tanka1983 píše:
renčula: jo jsou si hodně podobné ty testy, ono co by se tam taky dalo vymýšlet, že jo…
já je doma měla taky oboje a zdálo se mi, že mama dělaly o malilinko silnější čárky…
Tak to jsem ještě bohužel neměla možnost porovnat ty čárky na nich, ms mám dostat nejpozději 30.7. i když rozmezí je tak 28-30.7.
lasecko: přesně…taky si to pamatuju v barvách
myslím, že v tom návalu emocí padlo i pár peprných slov
a u mého partnera, když sem mu to řekla a jemu začalo docvakávat, že bude tátou, tak taky - něco jako: „co? ne! počkej! fakt? pičooo“ to vše s několika vteřinovými pauzami ![]()
Moc gratuluji, ta radost z tebe úplně čiší na dálku ![]()
Jinak ty testy na někoho nefungují, mojí kamarádce i 14 dní po vynechání MS neukazuval nic, tak šla k dr. že nemá menstruaci, že asi není něco v pořádku a dr. už na utz vyděla zárodek miminečka. Tak jí to kamarádka říkala s těmi testy (dělala si jich postupně po pár dnech asi 5) a dr. říkala, že se to někdy stane. A potom si ta kamarádka týden po dr. dělala test znovu, jen tak ze zvědavosti a to už byl pozitivní, ale tak slaboučce, že kdyby nevěděla, že je těhu, tak tomu nevěří.
Mar__tanka1983 píše:
lasecko: přesně…taky si to pamatuju v barváchmyslím, že v tom návalu emocí padlo i pár peprných slov
a u mého partnera, když sem mu to řekla a jemu začalo docvakávat, že bude tátou, tak taky - něco jako: „co? ne! počkej! fakt? pičooo“ to vše s několika vteřinovými pauzami