Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renčula0 píše:Mar__tanka1983 píše:Tak to jsem ještě bohužel neměla možnost porovnat ty čárky na nich, ms mám dostat nejpozději 30.7. i když rozmezí je tak 28-30.7.
renčula: jo jsou si hodně podobné ty testy, ono co by se tam taky dalo vymýšlet, že jo…
já je doma měla taky oboje a zdálo se mi, že mama dělaly o malilinko silnější čárky…
no tak to máš ještě možnost, pokud nemáš úplně přesnou MS…pokud ti chodí MS například 28-32 DC, tak do dejme tomu 35DC bych rozhodně flintu do žita neházela…
kdy by mohla být ovulka náhodou nevíš?
no asi tak nějak to probíhá… Moc ti děkuju já sem taky úplně jak vyměněná,místo práce jdu vařit mám hlad za dva ![]()
to víš, jen si dej ![]()
mě ty hyperhlady přešly někdy v 6TT a pak sem měla opak, né že by mě bylo zle, ale prostě nechutenství, hlady bych padla, ale neměla sem chuť na nic…
malakajka píše:
Ahojky všem, právě jsem si udělala těhu test, a mám trošku dilema,dnes je to 3den vynechané menstruace, a na testu mám jeden maxi zabarvenej proužek a hned vedle druhej, ale je světlejší a teď nevím jestli jsem v tom nebo nejsem,stalo se to někomu????Díky Evík
P.S.: Doufám, že jsem v tom
A ještě menší dotaz je tu třeba někdo z Kolína? Musím najít nového dobrého doktora,nebo doktorku na gyndě, a pokud tu někdo k nějakému Kolínskému chodí a je spokojenej dejte prosím typ.
mě ukázal test druhou čárku a ještě k tomu slabounkou až po 15 dnech spoždění MS takže to je možný ![]()
malakajka píše:
Děkuji ti
Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa.
Doufám, že i mě potěší o víkendu //.
já neměla právě vůbec žádné svoje příznaky, žádná bolest v podbříšku, žádný chutě na sladký :d neboj věřím že budeš mít, protože prsa bolej i mě a jak čert.
malakajka píše:malakajka píše:A ještě menší dotaz je tu třeba někdo z Kolína? Musím najít nového dobrého doktora,nebo doktorku na gyndě, a pokud tu někdo k nějakému Kolínskému chodí a je spokojenej dejte prosím typ.
Ahojky všem, právě jsem si udělala těhu test, a mám trošku dilema,dnes je to 3den vynechané menstruace, a na testu mám jeden maxi zabarvenej proužek a hned vedle druhej, ale je světlejší a teď nevím jestli jsem v tom nebo nejsem,stalo se to někomu????Díky Evík
P.S.: Doufám, že jsem v tom
ahoj, moooooc gratuluju
je tu diskuse Kolin tak tam by ti holky urcite poradily
![]()
Carla7 píše:malakajka píše:Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa.
Děkuji tiDoufám, že i mě potěší o víkendu //.
Já než jsem měla pozitivní test, tak jsem měla citlivé bradavky a takový hustý bílý výtok (bez zápachu a svědění).
elchirk píše:Carla7 píše:Já než jsem měla pozitivní test, tak jsem měla citlivé bradavky a takový hustý bílý výtok (bez zápachu a svědění).malakajka píše:Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa.
Děkuji tiDoufám, že i mě potěší o víkendu //.
Hm, mě bolí jen prsa. Výtok se Ti objevil ještě před očekávanou MS? Ten já nemám.
Dnes jsem měla prvního dušíka, snad bude sílit… mám naději…Foto nemá cenu dávat, stejně by nešel vidět, mám nekvalitní foťák a navíc jsem už v práci.
Já bez dušíka. Asi to o víkendu dorazí. I když prsa bélí stale dál, ale jinak bez příznaku. ![]()