Těhotenské proužky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31291
27.7.11 11:09
Renčula0 píše:
Mar__tanka1983 píše:
renčula: jo jsou si hodně podobné ty testy, ono co by se tam taky dalo vymýšlet, že jo… :-))
já je doma měla taky oboje a zdálo se mi, že mama dělaly o malilinko silnější čárky…
Tak to jsem ještě bohužel neměla možnost porovnat ty čárky na nich, ms mám dostat nejpozději 30.7. i když rozmezí je tak 28-30.7.

no tak to máš ještě možnost, pokud nemáš úplně přesnou MS…pokud ti chodí MS například 28-32 DC, tak do dejme tomu 35DC bych rozhodně flintu do žita neházela…
kdy by mohla být ovulka náhodou nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.7.11 11:19

no asi tak nějak to probíhá… Moc ti děkuju já sem taky úplně jak vyměněná,místo práce jdu vařit mám hlad za dva :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.7.11 11:33

to víš, jen si dej :-)
mě ty hyperhlady přešly někdy v 6TT a pak sem měla opak, né že by mě bylo zle, ale prostě nechutenství, hlady bych padla, ale neměla sem chuť na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.7.11 11:58
malakajka píše:
Ahojky všem, právě jsem si udělala těhu test, a mám trošku dilema,dnes je to 3den vynechané menstruace, a na testu mám jeden maxi zabarvenej proužek a hned vedle druhej, ale je světlejší a teď nevím jestli jsem v tom nebo nejsem,stalo se to někomu????

Díky Evík

P.S.: Doufám, že jsem v tom :D

A ještě menší dotaz je tu třeba někdo z Kolína? Musím najít nového dobrého doktora,nebo doktorku na gyndě, a pokud tu někdo k nějakému Kolínskému chodí a je spokojenej dejte prosím typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.7.11 15:20

linduš

mě ukázal test druhou čárku a ještě k tomu slabounkou až po 15 dnech spoždění MS takže to je možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.7.11 15:20

malakajka

jinak gratuluji k těhotenství :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.7.11 15:38

Děkuji ti :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.11 16:27

Děkuji aspon nějaká naděje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.7.11 16:30
malakajka píše:

Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa. :-) Doufám, že i mě potěší o víkendu //.

• Citovat
  • Upravit
196
27.7.11 17:20

já neměla právě vůbec žádné svoje příznaky, žádná bolest v podbříšku, žádný chutě na sladký :d neboj věřím že budeš mít, protože prsa bolej i mě a jak čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.7.11 20:00
malakajka píše:
malakajka píše:
Ahojky všem, právě jsem si udělala těhu test, a mám trošku dilema,dnes je to 3den vynechané menstruace, a na testu mám jeden maxi zabarvenej proužek a hned vedle druhej, ale je světlejší a teď nevím jestli jsem v tom nebo nejsem,stalo se to někomu????

Díky Evík

P.S.: Doufám, že jsem v tom :D
A ještě menší dotaz je tu třeba někdo z Kolína? Musím najít nového dobrého doktora,nebo doktorku na gyndě, a pokud tu někdo k nějakému Kolínskému chodí a je spokojenej dejte prosím typ.

ahoj, moooooc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: je tu diskuse Kolin tak tam by ti holky urcite poradily :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.7.11 20:43
Carla7 píše:
malakajka píše:
Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa. :-) Doufám, že i mě potěší o víkendu //.

Já než jsem měla pozitivní test, tak jsem měla citlivé bradavky a takový hustý bílý výtok (bez zápachu a svědění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.7.11 20:52
elchirk píše:
Carla7 píše:
malakajka píše:
Ahoj, mohu se zeptat jaké jsi měla příznaky těsně před MS (tak 3dny)? Já to 30.7. čekám a jediný příznak jsou bolestivá prsa. :-) Doufám, že i mě potěší o víkendu //.
Já než jsem měla pozitivní test, tak jsem měla citlivé bradavky a takový hustý bílý výtok (bez zápachu a svědění).

Hm, mě bolí jen prsa. Výtok se Ti objevil ještě před očekávanou MS? Ten já nemám.

• Citovat
  • Upravit
1730
28.7.11 08:18

Dušík

Dnes jsem měla prvního dušíka, snad bude sílit… mám naději…Foto nemá cenu dávat, stejně by nešel vidět, mám nekvalitní foťák a navíc jsem už v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 08:33

Já bez dušíka. Asi to o víkendu dorazí. I když prsa bélí stale dál, ale jinak bez příznaku. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex