Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zandi No tak po 3 dnech asi nic nepoznáš, to teprve dochází k uhnizďování vajíčka u někoho to trvá i 10 dní. Já jsem to na sobě začala pociťovat tak 8 dní od ovulace, bolest břicha jako při MS. Ale možné je asi všechno co já vím ![]()
jasné. No, 4 dny po ovulaci je docela brzo na příznaky. A pokud, tak spíš bývají bolesti v podbřišku, než vaječníku. Ale může být.
Mě od 5. dne po ovulaci bolel podbřišek, jinak nic. A 9.den slaboulilinká čárka na testu. Tak držím pěsti.
Mám dost namáhavou praci tak abych něco nepodcenila. Každopádně možné je asi všech nicméně mi nezbýva nic jiného něž počkat jestli se dostavy MN.
![]()
Děkuji. Na miminko se moc těšíme je planovane jen budeme doufat že to vyšlo ![]()
Jakou práci? Pokud se jedná o fyzickou zátěž, tak by v prvních týdnech neměla vadit. Tělo je na nějakou zátěž zvyklé a většinou to pak snáší.
@Zandi Jo jo čekání a zase čekání. Tomu jak jsem čekala na // se dnes už směji (tím samozřejmě tvé snažení nepodceňuji) to byla ta jednoduzší část! V těhotenství zase budeš čekat na kontroly a vyšetření, výsledky, ultrazvuky atd! Je to celkem vysilující tak se drž a přeji aby to vyšlo!!!
@nicolle24
přesně- samé čekání a čekání a najednou to uteče
Dělám občas brigádně v obchodě a musím zvedat těžké bedny. Vim že to nemám až tak řešit ale přeci nechci aby jsem připadně potratila. Já vím že čekániho bude ještě požehnaně ale tohe je ten okamžik na který se opravdu hodně těším a už aby to bylo ![]()
@Nainuva Už aby to uteklo, mě z toho čekání asi fakt klepne! Ale tak to máme všechny! Snažilkám to moc přeji ale tím to nekončí. Já myslela že když otěhotním tak už budu v pohodě a je to spíš horší ![]()
@Zandi ne neboj se. Tělo je chytré a v prvních týdnech ti hrozí minimání rizika ![]()
@nicolle24 Už to nebude lepší
čekání na kontroly, na porod a potom péče o drobečka, to už jde ruku v ruce
a pak čekáš až se usměje, až začné lézt, chodit, povídat
ale je to krásný
Já jsem taky sama na sebe zvědavá jak se k tomu postavim. Určitě pak začnou teprve obavy o miminko jestli je zdravé co a jak aby bylo vše v pořádku. Zhruba 7.11 se má dostavit MN tak určo napíšu zda to vyšlo. Děkuji za podporu. ![]()
Ahoj holky tak na testiku se mi objevil dušik, je možné že ovujlka byla dřiv jsem snažilka první měsíc a jen jsem sledovala svoje tělo takže jen odhadem jsem usoudila že mám ovulaci(boles na vaječníku, řidký výtok) teplotu mám 37.3 furt mě bolí na pravo jakoby na vaječníkách. Snažily jsme se poctivě obden a doufám že moje pocity nejsou špatné navíc mám ještě k tomu průjem ten normálně nemámývám tak snad to vyšlo za 2 dny skusím znovu a uvidíme ![]()