Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
24.5.06 19:10

dnes je streda,ne?takvco blankopav:????co vysledky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.5.06 20:02

HOLKY:
Stal se zazrak!!! V mem brisku je miminko, roste mi tam nas maly Kulisek. Dr. rikal, ze vysledky krve jsou pozitivni. Sice je to pry zatim malicke ale je to tam. K nemu mam prijit tak za 2-3 tydny. Oba jsme strasne stastni. Hlavne at je Kulisek v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.5.06 20:52

Super zprava. Gratuluju moc a moc vam to prejeme a urcite to bude OK.
At je ti dobre a dej prubezne vedet a hlavne po kontrole:-)

Je docela mozne, ze dam take do 14ti dni vedet, ze nas doma bude vic. I kdyz uprimne, ja bych radeji pozdeji. Ale aby to nebyl mozek zensky a komplikovany. Radeji bych pozdeji, ale vlastne to uz nechci dostat:-) Sama si nerozumim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.5.06 21:01

Ahoj holky,
sleduji tuhle debatu už dýl a držím vám palce. Blankapav: GRATULUJI!

Ale píšu, protože mě dostala poslední zpráva od Aladiny. Přesně jak píšeš, abychom my ženy nebyly komplikované. Mám doma dvouletého chlapečka a začali jsme se snažit o dalšího broučka.
No a tento měsíc to asi vyšlo, ještě to nemáme potvrzené od dr., ale nějak tuším, že tam je. A mě hned napadá, není to moc brzy?
Takže na jednu stranu jsem strašně chtěla, aby to vyšlo na druhou stranu by nevadilo, kdyby to přišlo o trošku dýl.
Bláznivá ženská.
Tak holky, držím pěsti všem snažilkám.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.5.06 21:28

Ahoj Alco, my se chteli zacit snazit v srpnu a nebo pozdeji.
Ale jednou selhala antikoncepce a jednou - a to opravdu podruhe v zivote a po 11ti letech jsme byli nezodpovedni:-)

No tehotenske priznaky si opravdu vsugerovat umim, takze si jista nejsem a cykly mam delsi a ani netusim, kdy mam ovulaci. Nekdy zacatkem cervna nam testik ukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.5.06 21:44

Alčo, tak přeju ať tam máš taky ty dvě //. Alespoň si potom můžem ty dvě komplikované hlavy lámat spolu :D
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.5.06 22:28

BLANKAPAV:to je naprsto uzasna zprava,GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D

ALADINA,ALENKA:no ja zase dumam nad tim:proc mam tendence mit velkou rodinu a plno deti,doufam ze me to prejde xs tim druhym popr.tretim :lol: anebude porad chodit ta chut mit mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.5.06 17:22

HOLKY:
zitra dopoledne jsu na alergologii, aby mi Dr. napsala pro gynekologa doporuceni na rizikove viz tu moji nestastnou alergii. Po telefonu mi zakazala brat kapky do nosu a musela jsem si koupit Morskou vodu - sprej, to je jen z prirody a ma to lehce uklidnujici ucinky.
Mam takove strasne nafouknute bricho, vzdy jsem bricho mela uplen stihle, ale ted uz ho mam trochu dopredu. Asi to je temi hormonalnimi zmenami co se v tele odehravaji. Prsa me boli stale hodne, ale uz si na to zacinam zvykat. At uz je tak 14 dni za nami, abych byla uz na ultrazvuku a Dr. mi rekl, ze Kulisek je v poradku. A take by mi uz mohl udelat fotku. Az tam pujdu tak bych uz byla cca v 7 tydnu a to by uz mohlo byt preci neco videt, ne…???
A co vy?
Jak to vypada s tebou ALCO (ALADINA)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.5.06 22:09

Ahoj Blankapav, uvidis, ze vse bude OK a v 7. tydnu uz jsme meli nekolik mm a taky fotku, tak fotka urcite udelat pujde:-)
Prsa te taky prestanou na cas bolet. Snad se ti nebude delat zle, ale vse jde preckat. Hlavne, ze budes mit mimco, ze?

Me asi tak 9 dni bolelo podivne bricho a prsa a ted nic. Ja myslim, ze tehotna nejsem. Cekam na MS a pak se prihlasim mezi podzimni snazilky.
Ja bych chtela rozdil mezi detmi mezi 2,5 - 3 roky. Tak mame zatim cas. Kdybych byla tehotna, budu se tesit. Ale klido si jeste chvilinku pockam.

A co ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
30.5.06 12:14

ahojky,blanko-ja byla na ulz v 5tt a slo neco videt ale jeste nebilo srdicko,pak v6tt uz bilo :lol: pak jsem sla az ve12tt-muj dr.uzl nema.
snad ti nebude blbe jako me,to se fakt nedalo!
my se uz snazime -jinak ALADINO patrim take k podzimnim snazilkam:-)tak prijd za nami,pokud jsi uz tak neucinila.a co dalsi holky?vy nic zžadne nove tehu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.5.06 17:07

Ahoj HOLKY:
k dr. jdu 8.6. Jdeme tam spolecne s pritelem, at se take pokocha. Doufam, ze ho dr. pusti do ordinace, kdyz mi bude delat ultrazvuk. Dnes mi dala alergolozka doporuceni pro gynekologa, zmenila mi kapky atd. abych to mohla obcas pouzit. Takze za 9 dni mozna uvidime naseho Kuliska a zjistime zda je v poradku. Drzim vam palce, aby nas tehu bylo brzy vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
30.5.06 21:55

Ahoj Blankopav,
tak to budeme mít přibližně stejně staré mimi, jestli mi doktor potvrdí těhotenství. Měla bych být těhotná cca sedmý týden.
K doktorovi jdu 6.6., tak ať ti to dobře dopadne.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.5.06 14:27

Aby clovek taky doma udelal nejakou praci, kdyz porad nekomu drzi pesti Alco:-) Dej pak vedet.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.5.06 21:11

Ahoj Alco,
ja bych mela byt asi tak v 6 tydnu. Jako jsem odpocitavala kazdou minutu, kdyz jsem minuly tyden cekala na vysledky krve, tak nyni je to podobne, jen se nemohu dockat, az uvidim na UTZ nase miminko. Hlavne at je v poradku. Ale uz ted ho miluju, jeste ab ne, vzdyt je to plod nasi vzajemne hluboke lasky.
Dej mi pak vedet jak jsi dopadla u doktora.

Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.6.06 19:49

Ahoj holky,

gratuluji všem úspěšně potvrzeným // a držím palečky, ať jste v pohodě! :)
Chci se vás zeptat, jestli můžu být těhotná, když mě už asi týden píchá v bříšku a pod žebrem, třeba zrovna včera při mírném cvičení. A taky mám v puse divnou chuť, kterou jsem předtím neměla. Nevím, jak to popsat.:oops: Nerada bych případně mimi nějak ublížila, pokud tam je.😉 Těhu jsem ještě nebyla, na test je zatím asi brzo, 18 dnů od poslední MS. Má smysl už teď zkusit test? :roll:
 Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky