Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
3.5.06 14:47

Já jsem měla ovu bolesti, jsem z toho zmatená - bude jistější, když zajdu k lékaři. Minulý měsíc to vypadalo nadějně, nedostala jsem to 3 dny po termínu a testy - slabá čárka. Ale jednou večer jsem se vzbudila bolestí a křečí v břišku a už jsem to měla. Obvykle mě tak 2 dny před MS bolí břicho, ale tentokrát taky bolelo, ale v den MS se to utišilo a byla jsem v pohodě. Moc mě to mrzelo, ale říkám si, že to snad jednou vyjde. Tak uvidíme. S přítelem bychom moc mimi chtěli, teď už je na to vhodný čas. Jednou to vyjde, jen na to tolik nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.5.06 14:49

Tak si opravdu zajdi at vis ze jsi v poradku.......
a pak hura na miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.5.06 15:08

Cau holky, to je zajimave. Asi nebude kazdy delsi cyklus anovulacni. Ale pravda je, ze co se narodil Vitek , tak jsem 11m nemenstruovala a ted mam delsi cykly. Vlastne si kolikrat i rikam,jestli zas nejsem tehotna. A priznaky si teda umim navodit dokonale. Rikam, si, jak jsem to mohla tenkrat pri Vitkovi poznat. Ten byl planovany a na jiz zminovany prvni pokus.
Pred vanocema jsem tropila paniku. Ja totiz zas tak rychle po sobe deti nechci. Pouzivame ochranu, citila jsem se tehotne a carky byly taky dve.

Jo kdybych otehotnela, byla bych rada, ale zatim spis nechci a ani snad neni z ceho otehotnet. Neni az tolik prilezitosti:-)
Kaźdopadne ted mam zase delsi cyklus , nejspis a uz tyden cekam, jestli neprijde menstruace. No ale Vitek byl dost nemocny a skoro na 14 dni jsme se vratili k plnemu kojeni, takze bych videla ten duvod tady.

Ale kdybych chtela zacit zkouset otehotnet a vedela ze mam delsi cyklus a hormony v neporadku, tak bych se zeptala dr vlastne hned, co bych se chtela zacit snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.5.06 20:47

Ahoj Vali,

ne, ze bych byla zas az tak stara, ale brzy mi bude 27 :) Nikdy jsem dite nemela, hlavne jsem nemela dobre a plnohodnotne vztahy. Az ted.
Je potreba mit dobreho partnera a teprve s nim zalozit rodinu.

Ty take chces dalsi miminko? Jsem rada, ze uz jedno mas, musi to byt hrozne fajn.
A jsem rada, ze si mam s kym o tom pokecat, protoze pritele s babskymi recmi nechci moc zatezovat, sestra na toto neni (je takova chladna) a mama bydli daleko a spis ted beha kolem sestry, protoze ta je tehu.
Doufam, ze mi zase napises a moc dekuji za podporu a utechu.

Alco,
s temi spermiemi mas pravdu. Moje sestra ma problem hormonalni (bez antikoncepce ani nedostala MS) a navic se zjistilo, ze i jeji manzel ma problem a to pomale a ridke spermie. Je to smula, ale strasne jsem se za ne „modlila“, aby to umele oplodneni pomohlo. Byla jsem vyslysena :) Pravda je, ze jsem to obrecela, kdyz mi napsala sms, ze budu teta (ona radost neumi dat najevo,tak jsem se radovala za ni :lol: ).
I tobe dekuji za podporu a utechu.
Holky jste fakt hodne.

Lenko,
byt natvem miste, tak bych minimalne zavolala Dr. a aspon mu o tom vsem rekla. On treba i po telefonu bude vedet, co to znamena. Je to lepsi nez byt v nevedomosti a treba si delat starosti. Za telefon nic nedas (tedy krom tech zavratnych castek co si uctuje Telecom… :wink:

Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
4.5.06 18:35

Lankadavi, já si myslím, že jsi určitě těhu, když ti vytéká kolostrum z prsu! Vždyť přesně tak to měla Agátka a bylo z toho miminko.. Pokud si myslíš, že ovu byla, tak je to jasné.. Moc držím palečky, i všem ostatním snažilkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.5.06 18:44

Kéž by, jenže už mi to vytéká asi měsíc. To bude něco jiného. Nedávám tomu vůbec šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
5.5.06 20:52

LENKADAVI: me kamardce to teklo asi pres pul roku,az jsem ji napsala ze to muze byt porucha sla kojnecne k DR. a ta NAHODNE zjistila ze je 5tt tehu:-)

BLANKAPAV:No takhle oficialne se chceme o druhe mimi pokouset na podzim-po dovolene :lol: ale uz ted se tomu moc nebranime,nechvame tomu volny prubeh,ja bych chtela klidne hned ale manzel si vetsinou dava pozor no uvidime jestli prijde MS :lol:
JInak ja moc partneru nemela-teda mne to prijde ze jo-ale treba podle televize mi prijde ze jsem na tom dost dobre, bylo to takove nic moc,az muj manzel je uplne jiny(ten je muj4.)

VAM preju at uz je brzo mimi,je to uzasnej pocit najednou zjistit ze ve vas neco roste a pak uz je tady a je to bomba,nekdy teda zlobi,ale musi se to vydrzet a hlavne se ovladat(nekdy to dost dobre nejde, kdyz v tahu rve nekolik hodin).my si vzdy s manzelem odpocneme kdyz maleho nekdo hlida.

tak po zase zahlaste jak je to u vas dal,ja take budu hlasit.

DOkazu si predstavit jak se citite,ja take kazdou MS obrecela,nastesti to slo pak docela rychle takze dobry,ale i ty nervy pred tim-presvedcit manzela ze uz muzeme zacit :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.5.06 22:55

Ahoj holky,
přeji Vám hodně štěstí ve snažení a pro inspiraci něco napsat. Já jsem vy:,–(ila HA loni v září. Samozřejmě, že jsem si myslela, že to bude hned (asi jako každá) první MS jsem obrečela a vrhla se na různé stránky, kde jsem studovala jak co nejdřív otěhotnět. Brzy jsem v posteli prováděla akrobatické prvky, kupovala testy jako smyslů zbavená. Trochu mi narostla prsa a já byla přesvědčená, že už. Samozřejmě, že se nic nedělo. V lednu se mi MS zpozdila o 4 dny a měly jste vidět ten blázinec. Nakoupila jsem 6 testů…každá od jiné firmy a začla. Já ty čárky hledala pomalu pod mikroskopem, jednou tam byly, pak zase slabě, tak jsem radši hned po 5 dnech šla k dr. Samozřejmě nic vidět nebylo a ješte ten večer se MS dostavila. Já z toho obviňovala dr, že mi tím UZ určitě ublížil :oops:
No bylo to tak, že jsem sice těhu byla, ale samovolně se to ukončilo, obrečela jsem to a řekla si dost.
Přestala jsem chodit tady na tyto různé diskuze, nic jsem nečetla, přestala jsem svoje tělo pozorovat, koupili jsme si s manžele kola, přihlásila se do břišních tanců a ani si nevšimla,že už mám tak 35 DC.
Test jsem sikoupila jeden, ten nejlevnější a během 10 sekund mi na něm naskočily //. Jelikož mám už 40DC tak snad to teď opravdu vyšlo.
Samozřejmě i ty příznaky mám. Já teda hlavně bolavá prsa a velmi zvýšenou citlivost při sexu(což mi nevadí :lol:

Takže holky nešilte a v klidu si na to počkejte, přestante se sledovat, měřit teplotu a tak. myslí, že je to blbost teda aspoň u těch co se snaží chvíli. Samozřejmě ty co nemůžou dlouho, tam je to asi vhodné.

Tak jsem se vykecala, je mi dobře a fakt Vám všem držím palečky. A jestli můžu sem tam Vám napíšu jak to teda se mnou vypadá. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.5.06 08:10

Ahojky holčiny, tak co, testujete? Já jsem testovala včera, ale asi brzo. teplota se mi držela 8 dnů na 36,9, pak stoupla na 4 dny na 37,0 a dnes to mám dostat a stoupla mi teplota na 37,1. Na testu včera mi naskočila čárka v těhu, ale pak se ztratila, zřejmě je to ještě malé množství hcg. Ale moc se mi tomu nechce věřit. Zatím žádné příznaky nejsou, snad jen trochu citlivější prsa a to jen někdy. Už ať se děje cokoli, ale věřím že to dostanu, půjdu k lékaři a uvidíme kde je problém. Nechám se vyšetřit, jen ať je vše v pořádku. A co vy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
10.5.06 21:11

ja testovala dnes ale nic:-(uvidime jestli to dostanu.
lenkadavi: ja myslim ze priznaky se stejne projevuji az tak od5 nebo 6tt.coz ted je teda brzo-ted je to tak4tt-kdyby jsi byla tehu.ja pri minulem tehu od6tt porad zvracela!kamaradka je ted v8tt a je zase porad ospala a ma citlive prsa,to ja teda ani nemela.takze fakt je ze ty priznaky nepozoruj to je zbytecne.nejlepsi je se otestovat.jestli to zitra nedostanu jdu koupit dalsi testiky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.5.06 07:14

Ahojky, já testovala dneska, taky nic. Mžourám na ten testík a pořád nic. Zařáží mě ta teplota. Měla jsem 36,9, pak 37 a v den MS 37,1 a teď taky 37,1. A testík pořád negativní nebo to na mě nefunguje. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
11.5.06 14:28

lenkadavi.to ja tem teplotam vubec nerozumim,jako kdy ma klesat kdy stoupat atd.jeste jsem to nedostala tak uvidime,ani jsem dnes jeste netestovala.jsem na to zvedava.docela jsem i natesena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.5.06 14:33

Ahoj Valli, no teploty by měly být:

• po ms zpočátku vyšší a pak klesají
  • v době ovu klesne do nejníž a pak prudce vyskočí o 0,3 a víc
  • pak by se měla držet okolo 37 st a po 26.dnu by měla klesnout pod 37
    Každopádně pokud máš 18 dnů vyšší teploty - jsi těhu i když jsou testy negativní.
    Já jsem četla, že pokud se otěhotní, měla by mít křivka BT tři fáze.
    Mně se ještě nikdy nestalo, aby mi po ovu teplotě stoupala teplota výš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
11.5.06 14:43

lenkadavi,hm je to nejake slozite:-) ale
teda to vypada ze jsi tehu,ze.no uvidis za par dnu:-) ja taktez:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.5.06 14:54

Kdyby to tak chtělo vydržet :roll: pořád na to musím myslet, lámat si hlavu, hlídat se kde mě co píchá a tak. Myslím, že u mě to nevyjde. Začíná mě bolet bříško :cry: no uvidíme. Moc šancí tomu dávat nechci, pak budu zase zklamaná a fňukat… Jak probíhalo tvoje těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí