Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dashka,
než jsem byla nemocné nikdy jsem neslyšela o těhuchřipce, ale když jsem zašla k obvodní dr tak mi o ní řekla. Nejčestěji se objevuje v prvním trimestru, obvykle nepřesáne teplotu 37, 5, ale je to idividuální.
Dashka,
než jsem byla nemocné nikdy jsem neslyšela o těhuchřipce, ale když jsem zašla k obvodní dr tak mi o ní řekla. Nejčestěji se objevuje v prvním trimestru, obvykle nepřesáne teplotu 37, 5, ale je to idividuální.
lenka, kraaasny metrik… ![]()
baru - no ja som mala maximalne 37,3°C, smrkam, krk neboli, aurat mam pocit ze mi to trosku zobralo z hlasu a ani kasel nejaky velky nemam
Dashko, děkuji za gratulování, ještě ale mě neviděl doktor, tak to ještě není úplné. Jinak holky honem dělejte testíky, ať to co nejdřív víte. Taky mě ještě trošku jímá nejistota, jestli je třeba všechno v pořádku a tak. Zkrátka až mi to řekne doktor, to bude trochu něco jiného. Tak hodně štěstíčka a každé z Vás miminko přeje Sindarela
Lenkadavi - vyptávala jsem se dál na výtok z bradavek a prý je to jedině zvýšeným prolaktinem. A to znamená těhotenství nebo hormonální poruchu. Když je ten prolaktin zvýšený, hodně špatně se to těhotní, takže pokud nebudeme těhu, určitě s tim zajdu ke gyn… Zítra testnu, i když budu teprve 12.DPO… Je pro mě lepší negativní test, než o tom furt přemýšlet
Začíná se mi totiž zvedat žaludek a mám pocit na zvracení, takže jestli budu ještě chvíli dumat, začnu mít pravidelný kontrakce
Jsem hypochondr ![]()
AGATO, tak pro mě to určitě bude hormonální porucha, ach jo.
holky neblaznete s tema poruchama. Je fakt ze mne se stalo uplne to stene a u mne to porucha byla…take kolostrum a stejne priznaky ale to neznamena ze u vas to taky tak je. JInak jak jsem se nakonec dozvedela tak to u mne bylo jen pozitivum protoze telo poprve po vysazeni HA a to uz je pul roku ovulovalo a proto mne to tak rozhodilo. Tento mesic jsem se sledovala a ovu byla tak mam radost a doufam ze to tak zustane… takze nezoufejte a doufejte ze je vse jak ma byt a nezaparujte hlavinky s poruchama
Drzim vam palce opravdu MOOOOC !!!! Pavla
Ahoj Pavli, já jsem teprve 3.měsíc po vysazení. Předtím jsem měla menstruaci pravidelnou a ovu taky, ale já mám spíš vždycky smůlu…takže s tím počítám…
Leni vidis to ja jsem mela ms nepravidelnou az ted se mi to srovnava takze neplas a koncem tydne dalsi testik a uvidis ![]()
ahojte dievcata,
tak ako sa dnes citime??? ![]()
u mna ziadna zmena, dnesna BT 36,9°C, prsia zacali priserne boliet aj po stranach…tak sa obavam, ci nie je na ceste mrcha, lebo takto ma vzdy bolia pred nou…bestiou jednou…
Agatka - tak ako dopadlo testovanie? Nenapinaj sa dlho… ![]()
Ahoj dasho,moje BT je 37,1 stále stejná, pořád mě pálí bradavky a pnou se mi prsa, hlavně si připadám, že už je mám jako nafouklé balony
jinak mě sem tam píchne v břichu. Jinak jsem docela v pohodě, jen včera mě trochu bolelo v krku. Zdá se mi, že má pořád hustší a silnější hlen a jsem citlivější.
ahojky leni,
no ja to s tymi prsiami nejak neviem posudit…ja ich mam od prirody dost velke, takze som nejak nezachytile, zeby boli este vacsie ![]()
ale tie ostatne priznaky mam take iste ako ty
Nejvíc mě štve, že musíme pořád jen čekat a stále jsou tady nějaké pochybnosti a nejasnosti. Na test je brzo, k lékaři je ještě moc brzo. Teď co když test bude takový či takový…naopak po pravdě může být zase jiný… nebaví mě čekat.
Ahoj, holky,
jen jsem tu nahlídla, abych trošku „pošmírovala“ a zavzpomínala si na ty pocity, které jsem měla, když se mi MS zpozdila a já celá natěšená letěla do lékárny pro testík. Nevím, přesně, jak dlouho máte zpoždění, nečetla jsem to všechno, ale u mě to bylo tak, že jsem to měla dostat v pátek, víkend jsem vydržela čekat a v pondělí jsem si ráno dělala test, který mi hned ukázal 2 // ! Takže vlastně už 3 dny po vynechání. Jinak tohle bylo moje druhé těhu, u toho prvního jsem si taky dělala test hned myslím tak 2 dny po vynechání a objevila se mi tam slaboučká druhá čárka, nakonec ale z toho bylo mimoděložní těhu, tzn. že HCG v moči nějaké bylo,ale nestoupalo ani neklesalo. Ale to už je minulost, teď žiju pro svoji krásnou holčičku, podařilo se nám to hned napoprvé i s jedním vejcovodem…
Tak držím palce, ať se svých vytoužených miminek taky dočkáte!
Andy