Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes je to 31 dnů od poslední menstruace, už 3 dny jsem to nedostala. Obvykle mám 28 denní cyklus. Teplota se drží na 37-37,1 už 11 den. Mám pocit, že mám větší prsa - ze začátku mě hrozně bolely a pálily bradavky. Dělala jsem si test - po delší době slabá čárka. Po jaké době bych měla test zopakovat. Po předchozích zkušenostech jim moc nevěřím a říkám si, že je to hloupost. Kdy případně zajít na gyndu? Díky
Počkej ještě tak 4 dny a test zopakuj. Pokud víš kdy máš OVu tak + 18 dní už by měla být druhá viditelná jinak se většinou říká, že pokud to nedostaneš do 40 DC tak je dobré jít na G
ahoj lenkadavi,
mam podobny problem…teplota vysoka, MS meska uz 6 dni, tiez ma bolia a palia bradavky, ale test som este nerobila.
Ak ma te cervena mrcha nedobehne, testnem sa vo stvrtok.
Na tvojom mieste by som este raz sparvila testik az koncom tyzdna. Vtedy by uz Hcg mohlo byt dost vysoke na to, aby to tt hned zachytil…
tak hodne stasticka a dve tucne // ![]()
pa ![]()
Tak to budeme testovat spolu
, pak pisni jak si dopadla, ju?
jasne ze napisem…ale nejak sa toho bojim…sklamanie byva velke… ![]()
Tak holky já jsem na tom podobně. MS jsem měla jen slabé a krátké a dělala testík. Nejdřív nic a po týdnu //. Ale u doktora jsem ještě nebyla. Přeji Vám totéž, ať se tu zase sejdeme.
Ahoj holky, jsme na tom podobně.. I když já jsem teprve 11.DPO, ale už se snažíme dlouho, takže se hodně prohlížím a hodně se znám a tento měsíc mi kromě příznaků jako bolavá prsa a vysoká teplota začala vytékat tekutina z bradavek. Abyste si nepředstavovaly - po zmáčknutí a kapička
Nemáte to náhodou taky? Nikdy jsem to neměla, tak pátrám, jestli to nemůže být příznak tak vytouženého těhotenství… Díky za rady a držím palce ![]()
Ahoj, taky mi po zmáčknutí vytéká kapička nažloutlé tekutiny.
A stalo se ti to někdy předtím?
Ach jo, bojím se, že zase plaším.. ![]()
vitaj Agatka… ![]()
takze mne nic nevyteka, ale pocula som, ze to patri medzi tehu priznaky…
ja sa chcem spytat - poculi ste nieco o tehuchripke? docitala som sa v starsich diskusiach, ze niektore baby to mali hned na zaciatku tehu…pre mna to je ale nieco nove ![]()
no a pytam sa preto, lebo som prave teraz riadne nachcipana…tak rozmyslam, ci to nemoze byt preto… ![]()
Sindarela, kolko dni po zmeskanej MS si robila prvy testik?
inak blahozelam a prajem radostne ocakavanie…
![]()
Nikdy mi taky nic nevytékalo po zatlačení, je to pro mě taky novina. O těhuchřipce jsem nic neslyšela, jsem v pořádku. Ale prsa jsem nikdy neměla větší snad o jednu velikost! V bříšku cítím někdy takové úplné teploučko, takové zahřívání. Cítíte to taky? Když jsem brala antikoncepci, tak jsem měla taky nafouklá prsa před menses, ale už ji neberu. no uvidíme po společném testování ve čtvrtek.