Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Agato…nesmutni,já jsem to dnes ráno dostala, takže… snad se to povede dashke. Jsem fakt úplně zoufalá.. snad na tom budete líp.
Lenkadavi, to mě mrzí. Já nevim,jestli jsem smutná,já se tak nějak smířila s tím,že nám to nejde a že holt nejspíš na podzim car..jenže takováhle blbá naděje mě prostě srazila na kolena a jsem dost apatycká ![]()
Valli - axiom a seratec… tyhle to nebyly. Mimochodem dnes jsem si zkusmo udělala test s úplně jinou značkou, než včera a byl znovu pozitivní
![]()
agata:vazne nevim jak se ten test jmenoval-ale ja ho teda nikdy nemela-neznam ten nazev.
ja to dostala vcera takze nic-ale ted nam maly dost zlobi,tak nejak premyslim o posunuti terminu- pokus o dalsi mimi:-)
holky at se vam zadari.piste jak sjte dopadly.
Valli, já se neptala, já jsem to takhle našla - axiom a seratec
Jinak mám 2 dny zpoždění a 3. // těhu test
Ta čárka je silnější a naběhla okamžitě s tou kontrolní… Nevim, co si myslet ![]()
Ahoj Agato a pozvali te jeste na jeden kontrolni test z k krve nebo na UZ?
To bys teda asi mela.
Ahoj Aladino, já mám gyn v jiném městě, tady u našich jsem byla sama v laborce a sama jsem to platila, protože jsem neměla doporučení.. Ale s dr jsem mluvila telefonem a říkal, že je možný, že to v krvi ještě nebylo vidět, i když na testech jo
, a když mám zpožděnou MS a 3 // TT, že to vidí nadějně.. Jdu k němu příští týden.. Teď jsem stejně teprv 15.DPO, takže na UTZ by nic neviděl.
ahoj Agato, já si taky myslím, že jsi těhotná… nechtěla jsem se do toho plantat, abys pak zbytečně nesmutnila, ale tomu testu bych věřila… v labině se spletou spíš, třeba, že jo… ![]()
Myslím, že spíš koukej na výsledky krve, přece jen je 100%.
My se snažili o miminko 3 roky a pozitivních těhu testíků jsem měla několik, a pak stejně přišla MS ![]()
Radím Ti, abys chvíli počkala, vždyť - pokud tam mimi je, tak nikam neuteče ![]()
Hodně štěstíčka!!!
Monalisa, vždyť nikam nespěchám..psala jsem, že k dr půjdu příští pátek, když nepřijde mrcha, to už bych byla 22 DPO… Teď si jen testuju ![]()
Ahojte dievcata,
takze som vo stvrtok testovala, ale vyslo to negativne. Co nechapem, lebo MS stale nikde, prsia furt priserne bolia… ![]()
no je to normalne? Ale ked som nad tym potom rozmyslala, mozno bolo na test skoro, lebo sa mi zda, ze OVU bola tesne pred terminom MS a vtedy sme sa aj tulili. ![]()
A dnes som musela vyjst z kostola, lebo som tam so sebou skoro sekla.. ![]()
Tak este pockam a ked sa mrcha nedostavi, koncom buduceho tyzdna spravim este jeden testik. ![]()
Drzte mi palce, aby to vyslo…papa
![]()
Ahoj holky,
dasha-tak se otestuj za par dni uvidis.ja uz mam zase po MS,ale bylo tuli tak by se treba mohlo zadarit:-)
AGATKO:podle metriku uz to mas asi potvrzene a jsi tehu??jestli ano gratuluji a drzte se at je vse v poradku.
Ahoj holky,
jsem jedna z vas, co touzi po miminku. S pritelem se snazime teprve prvni mesic, ale vim, ze kdyz to nevyjde, tak budu strasne zklamana. Miminko moc chceme.
Cca v pondeli bych mela dostat MS, tak se modlim, aby neprisla. Kolikaty den myslite, ze si mam pripadne udelat test? Treba tak za tri dny po (ne)ocekavane MS?
Poradte prosim.
Diky
Blanka
blankapav,urcite tak par dnu po, tak co jsi tehu nebo ne???
ja zatim ne.(uz ale jedno mam).ale ted bylo nekolikrat milovanicko,tak se uvidi.