Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
16.11.12 11:10

@Zandi Moc gratuluji!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
29.6.15 09:55

Příznaky ještě před MS

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu od zkušených. Pociťovali jste nějaké příznaky ještě před vynecháním MS? S přitelem se snažíme první měsíc o mimi po vysazení HA a nečekám určitě, že to půjde tahle rychle a cca 7 dní před očekávanou MS je něco tak jinak, mám bolesti v podbřišku, nejprve silné píchání zejména v levém boku, nyní spíše takvé jako před MS. Mám nafouklé břicho se zácpou a plynatostí, dřive jsem měla i velké bolesti hlavy, ale ty ustaly.od včera vlčí hlad. Na prsou zatím nic nepociťuji. Taé mám bílý hustý, nezapáchající výtok, nevím zda to s tím může souviset. MS mám dostat 3.7.,samozřejmě si pak udělám test, ale jsem velmi nedočkavá. Jaké máte zkušenosti vy? Děkuji za odpověď. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
29.6.15 10:01

Ahoj @mikes89 těžko říct… Měla jsem to podobné po vysazení HA. Jenže jsme se ještě o mimčo nesnažili, tak jsem ani nepočítala s tím, že bych byla těhotná. Ten první cyklus po vysazení probíhal podobně a MS jsem dostala později než normálně. Poté, co jsme se již snažit začali, tak jsem měla příznaky jako ty, ale bylo to jen biochemické těhotenství. Další měsíc jsem otěhotněla znovu, ale to mě prsa bolela dost a bylo to trochu jiné. Každý má jiné příznaky, tak těžko říct. Budeš si muset počkat na test a zda MS přijde. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
29.6.15 10:08

Děkuji za info, budu vyčkávat, ikdyž je to hrozně dlouhých pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
29.6.15 10:09

Já vím, vůbec to neutíká. Jenže ono se pak furt na něco čeká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí