Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
30.10.12 21:56

@Zandi Tak potichounku gratuluji a přeji aby testík sílil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
30.10.12 22:28

Doufáma myslíš že je ten průjem :oops: normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
30.10.12 22:55

@Zandi tak s průjmem zkušenosti nemám já mám spíše opačné problémy. Ale může to být způsobeno zvýšenou teplotou. Já to na sobě cítila a byla jsem si tak na 80% jistá ještě před testem. Pořád jsem měla pocit horečky a teplota žádná, úplně mi hořely tváře. Bolelo mě břicho jako při silné MS to bylo první co jsem vypozorovala a to jsem říkala že si snad něco vsugerovávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.10.12 12:09

Jé, tak ať sílí. Průjem/zácpa,/časté čůrání/žízeň a pod. Je to možné, tělo prostě reaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
31.10.12 18:39

Tak jsem dnes volala doktorce aby mě prohlídla a bylo mi zděleno že si z ní dělám asi legraci :( a at přijdu až mi bude vyloženě špatně, jde o to že mě neustále bolí jakoby na vaječníku a mám celkem strach aby to nebylo mimoděložní, není to samozřejmě boleswt který by mě položiloa ale večer tu bolest citím víc než ráno nebo odpoledne. Tak nevim holky počkám ještě do tý středy a budu si na 100% jistá že jsem v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
31.10.12 18:40

A je to ta sama bolest už 3 den :,(řekla mi že je to pry ovulace ale tři dny?? a těsně před menstruacíí?? a co ten dušík?? je taky možné že byl špatnej test to se uvidí!! ale fakt jsem měla pocit že jsem za blbku když mě doktorka tak ztrapnila. Ono totiš máma také měla mimoděložní a jako 14 letá holka jsem zkončila v nemocnici s těžkým zánětem a několikrát se mi vrátil. 5 let už ho teda nemám ale i tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
31.10.12 23:55

@Zandi Já bych teda asi uvažovala o změně lékaře, kdyby mi tohle řekla. Nechápu proč tě odmítla vyšetřit ať už by byl důvod jakýkoliv. Jde vidět že si asi nezakláda na důkladné péči o pacienta. Já jsem hodně přemýšlela kam budu chodit a hlavně v těhotenství, abych si pak něco nevyčítala. Ale vůbec nemysli na to že je to mimoděložní. Je opravdu možné že se uvolnilo vajíčko ale nemyslím si že by to bolelo, může to být zánět nebo třeba prasklá cysta (to dost bolí ale né tak dlouho)ale co já vím. Pokud to bude i zítra bolet, zajdi k doktorce že trváš na vyšetření, že ti opravdu není dobře a máš strach a nebo jdi rovnou jinam pokud z ní máš špatný pocit. Nevím co jiného poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.11.12 12:48

@nicolle24 jj, souhlas. Ona nemůže vůbec vědět, co se děje a když jí voláš, že máš bolesti, měla by zvolit jiný přístup. :think: Kdo ví, co tě s ní potká v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.11.12 17:36

Děkuji holky nastěstí mám známeho který je přimážem na bulovce gynekologie :) takže hned jak se pořádně potvrdí těhotenství tak jdu k němu. vaječník mě furt pobolívnavíc dne jsem dostala výtok a to hnědý test jsem si dělala znovu a nic tam nebylo asi planej poplach :,( ale i tak mám furt naději ;) ještě do středy mám čas. Co myslíte je ten výtok normální nebo může jít o zahnizdování vajíčka vím že se zbytečně asi ptát na celkem nesmyslné otázky ale jsem v tomhle dost nezkušená a když doktorka neporadí tak musím se ptát jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
9.11.12 12:11

Ahoj Holky tak nám to vyšlo máme na testu // pěkné dálníce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
9.11.12 12:19

@Zandi jupíííí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.11.12 17:33

@nicolle24 Ahoj posílám fotky testíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.11.12 22:25

@Zandi To je krása!!! Moc gratuluji a hlavně na sebe dávej pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
13.11.12 09:10

Ahoj holky tak jsem začala dost krvácet jasně rudou krví. Tak asi je povšem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
16.11.12 08:38

Holky je v pořádku máme 4mm :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: