Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
17.5.06 20:58

Blankapav-

No a uz jsi si udelala testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.5.06 18:41

Ahoj Alco,

chtela jsem si ho udelat az pristi tyden, protoze MS ma teprve prijit. Jenze dnes me to bricho bolelo znova, tak jsem volala na gyndu, jestli muzu mluvit s doktorem. Ten tam mel pacientky, tak jsem to rekla sestre a mam tam zitra (v patek) jit. Mela jsem strach jestli to nemuze byt nejaky problem, napr cista, tak jsem se sverila jedne fajn kolegyni a kdyz jsem ji rekla o sve unave, ze me casto pali zaha, ze jsem takova „odula“, tak me vyhnala do lekarny pro test. Delala jsem si ho po devate rano. A byl pozitivni. Zkusila jsem si udelat jeste jeden levny ted odpoledne doma a tam uz nic nebylo. Je pravda, ze i kdyz pisou, ze jsou testy citlive, tak vecer je tam toho lidskeho hormonu malo. Dopoledne jsem si delala jeden dost drahy a jeste jeden stredne drahy mam doma, tak nez rano pojedu do prace, tak si ho jeste zkusim udelat. Snad tam zase budou //. Zatim to bylo slabsi. No uvidime, co rekne doktor. Doufam, ze mi potvrdi, ze ten test nelhal. Je to krasny pocit vedet, ze je tam maly Kulisek (i kdyz to jeste neni 100%). A chci mit jistotu, ze jestli tam opravdu je, tak ze je zdravy a je na spravnem miste.

Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.5.06 19:55

Tak ja myslim, ze tam neco bude:-) Ale zase se radsi moc neraduj, me falesne pozitivni test jednou vysel.
Ale az to budes vedet, tak koukej napsat:-)
Ale kdyz jsem cekala Vitka, delala jsem si citlive testy. Prvni v pondeli odpoledne a vysly tenoulinke carecky a po delsi dobe nez po te, do kdy maji vyjit. Jo a pak v patek rano a to se mi neudelaly. A mela jsem citlivy test.

I kdyz o tech testech. Myslim, ze neplati, ze drazsi je lepsi. Proste bych se ptala po te citlivosti.

Tak drzim vsechny prsty, kde se da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
19.5.06 08:25

blakapav:tak hned nahlas jestli to DR. potvrdil!to by bylo uzasne vid mit tam mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.5.06 18:17

Ahoj Alco,
dnes rano jsem si jeste delala jeden test a opet // (zatim jsou stale svetlejsi, ale videt jsou docela dobre - navic se ma test delat az prvni den ocekavane MS, coz u me by bylo asi tak v nedeli nebo v pondeli, takze jsem ho delala dost s predstihem - hormon je asi jeste slaby)
U Dr. jsem se dozvedela:
na ultrazvuku nic nebylo videt (kontroloval jestli jsem neotehotnela uz minuly mesic - ale povedlo se to asi az tento), protoze jestli tam Kulisek je, tak zatim moc malinky. Ty bolesti v podbrisku jsou pry normalni, prvni tydny jsou pry projevy totozne s menstruacnimi priznaky. Bala jsem se, zda testy nelzou, Dr. rikal, ze se to obcas stane, ale lez je v tom, ze kdyz je zena opravdu tehu, tak test ukaze negativni vysledek. Obracene (tudiz muj pripad) to nebyva. Kazdopadne si jeste koupim test a treba v pondeli rano si ho zkusim znova, protoze to uz koncentrace hormonu by mela byt vetsi. Poslal me na pondeli na krev a ve stredu si mam volat pro vysledky. Ale dnes v noci mi bylo dost spatne, takovy tezky zaludek mam,od pul ctvrte jsem byla vzhuru. Kdyz jsem sla do jidelny na obed, nemohla jsem tam ani dychat jak to tam smrdelo. Nakonec jsem ani v kancelari nemohla jidlo snist, z toho smradu z jidelny mi bylo furt zle, tak jsem jela domu a porad polehavam v posteli. Zitra snad uz bude lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.5.06 18:20

Navic mam pocit, ze tam Kulisek je. Jako bych ho tam vnitrne citila. Jsem dost precitlivela, z toho jak mi je spatne a z toho smradu mi az vyhrkly slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.5.06 18:25

Ahoj Valli,

byla bych strasne rada, kdyby se to potvrdilo.Prijde mi aby 3 testy lhaly jako dost nepravdepodobne. Kdyby jeden, tak ano, ale vsechny mi vysli pozitivni. Myslis, ze by mohly vsechny lhat?
No poznam to ve stredu. Ale asi se toho nedockam, je to strasne dlouha doba do stredy.
A snad nakonec MS neprijde, to bych se zblaznila. Priznaku mam pomerne dost, tak se modlim a modlim… Jestli mam nejakeho strazneho andela, tak ho prosim, at tam to miminko je… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
19.5.06 19:08

blankapav:urcite jsi tak na99% tehotna.ja teda kdyz jsem delala testy,tak jsem mela tri testy slabsi// a pak tak za dalsi dva tri dny uz silnou!Dr.mi krev ani nebral jen pohmatem rekl ze jsem,ultrazvuk nema.tak ja se tesim s tebou.hlavne at je to v poradku.vydrz :P drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.5.06 19:10

A jak dlouho uz ti vynechala MS? A mas pravidelny cyklus? To by pak bylo jasne:-)
Mozna jsi to uz psala, ale ja to nestiham sledovat. Ted uz budu vedet.

Jinak me vysel tenkrat test pozitivni a tehotna jsem nebyla. Je to mene caste, ale take se to stava. I kdyz moje dr. tvrdila, ze jsem nejspis tehotna byla a tehotenstvi se spontanne ukoncilo. Ja myslim, ze jsem ale nebyla. Nemyslim, ze by selhala antikoncepce.

Ale budeme nedockave s tebou a pak dej hnedka napsat.
Me bylo zle od 6.teho tydne do 16teho a bylo to deeeeeeeesny. Ale pak to bylo lepsi a lepsi a ja snad nemela nikdy lepsi kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.5.06 20:10

VALLI a ALCO: MS se mi jeste ani nezpozdila. Moje „trable“ zacaly v utery hned rano, to me zacalo bolet v podbrisku. Rikala jsem si, ze je to blbost, abych mela bolesti uz 6 dni pred ocekavanou MS. Myslela jsem, ze tedy prijde kazdym okamzikem a nic. Kdyz to bolelo uz tri dny, zavolala jsem na gyndu. Pak jsem to probirala s kolegyni, ktera byla dlouho nemocna a hned mi rekla, ze jsem ji hned pripadala strasne pobledla. Prvni jsem se bala, ze muzu mit nejakou cistu nebo neco hnusneho a to jsem ji take rekla. Kdyz vyslechla moje problemy a jak se posledni dny citim, tak me hned poslala do lekarny. Rekla" udelej si test a budes hned vedet co se deje. Vedela, ze MS mam dostat az za par dni. Tak jsem si ho udelala a byly tam //. Ted mi teprve jede druhy cyklus od vynechani HA a minule jsem to dostala jen o den driv. Kdybych to mela zase dostat o den driv, tak by to melo byt mozna uz v sobotu. Ale do pondeli budu nervozni a modlit se at hnusna MS neprijde.
V pondeli rano udelam jeste jeden test, zda budou carky silnejsi…
Holky diky za podporu.
 Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.5.06 20:50

A nemuzou to byt ovulacni bolesti? Kolem ovulace snad muze tehotensky test vyjit pozitivne.
Cimz te nechci strasit a snad to bude OK a proste dej vedet a uz to nedostavej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.5.06 08:29

To snad ne, podle BT ovulace mi zacala pred 13 dny a to boleni v podbrisku az 9 dni na to. Navic mi posledni asi tri dny nebyva moc dobre a vadi mi nejktere pachy a nektere vune jsou proti predtim o mnoho intenzivnejsi a tim az neprijemne.
Zatim jsem mela BT jen do 37,2 a vcera uz 37,3 a dnes dokonce 37,4. Nevim co by to mohlo znamenat, ale znama, ktera ma dve deti rikala, ze kdyz mam BT nad 37, resp. kolem 37,5 tak jsme tehu.
Musim se modlit. Jeste tak dva dny zbyvaji, abych to nedostala a pak v pondeli jdu na krev a ta by to mela ukazat presne. Skoda, ze na vysledky musim cekat az do stredy. Bude to dlouha doba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.5.06 15:16

Tak to uz snad bude opravdu pravda.

Ale nedivim se, ze se nemuzes dockat. Musite doma naplanovat neco zajimaveho, at nemas cas na premysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.5.06 15:21

Jeste by me zajimalo holky, jak poznate ovulacni bolesti. Me boli vzdycky uprostred cyklu bricho. Ale je to vic dni. Treba ted uz 4ty den. Tak jak poznate, ze jde zrovna o ovulaci a ktery den to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.5.06 15:46

cau ALADINO:to by me taky zajimalo,ja si totiz taky jen tak myslim kdy mam OVU!jakoze mam jakoby ovulacni hlen-jestli je to ono,a minuly mesic jsem mela tak tri dny pobolivani v brichu.ted na to cekam a doufam ze dokopu :lol: tatku aby bylo tuli :lol: ted uz nekolikrat bylo,ale ovu asi ne?!

blakapav.tak jsem nedockava co v pondeli ten TEST!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí