Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Valli,
take moc gratuluji. V kolikatem jsi tydnu? Ja jsem nyni jiz ve 13 tt. Spatne mi je, dokonce dost i zvracim, ale myslim, ze jeste tak tyden nebo dva a bude lepe. Tak se drz a at je vse ok.
Blanka
BLANKAPAV:diky za gratulace jsem teprve 6tt..zatim mi blbe neni, jen trosku dnes.pri minulem tehu mi bylo blbe tak od 6tt do 13tt!kazdy den zvraceni.
tak at te nevolnosti brzo prejdou.a mas pohodove tehu.
VALLI: dnes jsme byli u doktora a mame cca 9 cm velke miminko a je mu cca 12 tydnu. Uz je to velky chlapik, nebo holcina… Je to jedno co to je, hlavne at je v poradku.
Drzim palce, at ti je dobre, protoze tyhle vedra spis nevolnosti podporuji. A strasne unavuji… Dnes jsme cely den jezdili po Praze (bydlime kus za Prahou) a bylo to k nevydrzeni. Stale se modlim at se pocasi trochu zkazi (i kdyz milovnici leta by me za toto asi zlincovali). Me normalne leto tolik nevadi, ale jak jsem tehu, tak je vse jinak. Ale to je asi normalni.
Tak se drz a opatruj sebe i miminko
Blanka
ahojte holky. Citam toto forum uz dlhsie, ale az dnes prispievam prvy krat. Po vy:,–(eni HAK som tiez snazilka. Druhy mesiac. Meska mi to, bolia ma trochu bradavky, mam bolesti v podbrusku ako na menzes a niekedy picha vo vajecniku, ako keby som bola podchladena. Minuly mesiac som dostalapo vy:,–(eni HAK menzes na 39.den a odvtedy uz nic. Dnes je 40.den od poslednej menzes. Vcera som robila testik, ale negat
. Mozno mam dlhy cyklus, tak skusim este koncom tyzdna. Velmi by som si priala //
Ahoj, potřebovala bych poradit 10.7 jsem měla začátek menstruace a ovu byla 25.7 dnes mě bolí pravý vaječník myslíte že to může být známka ranného těhotenství
??jinak žádne další příznaky až na to že jsem unavena. Děkuji za každou odpověd
@Zandi A víš, že už je říjen? Co takhle menzes srpen, září, říjen? ![]()
@Zandi No páni! Taky na to datum čučím jako blázen, to už by fakt nemělo nic společného s „ranným těhotenstvím“ ![]()
Pomalu už listopad a to by těch příznaků bylo už evidentní množství…
Tak já už bych to viděla skoro na 2. trimestr
Pokud nebyla od té doby menstruace nebo byla jiná, třeba slabší, kratší… Kdepak rané těhotenství
, jinak příznaky nemusíš mít žádné, kamarádka na těhu přišla až v 15. týdnu při preventivní prohlídce, celou dobu dokonce i normálně menstruovala, co takhle zkusit test nebo zajít na gyndu ![]()