Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
2.6.06 22:07

ahoj,no nevim kde te teda pichalo?jeslti podzebrama tak tam teda urco mimi neni.to by te spis mohlo pobolivat uplne dole v podbrisku.ta chut teda nevim.ja nemela v rannem tehu zadne priznaky(dokud to nebylo potvrzeny)pak jsem zvracela.jak dlouhy mas cyklus,kdyby treba 23dnu tak test muzes zkusit,ale jestli treba 30dni tak to je fakt brzo.to bys byla vlastne skoro v pulce cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.06 13:23

Ahoj holky,

Adelo, ja myslim, ze test takhle brzo smysl nema a fakt je lepsi pockat, nez byt zklamana.
Ja takhle brzo tehotenske priznaky nemela. Snad se mi malinko motala hlava, kdyz jsem lezla do metra a byla jsem unavena - ale zase bylo jaro. A mela jsem takovy divny pocit:-))))))))))))))))

JAKO MAM POMALU KAZDY MESIC, CO SE MI VRATILA MS PO PORODU:-)))))

Jinak ja to mela dostat vcera a jeste nic. Ale mam MS fakt nepravidelne, takze jistotu mit nebudu jeste chvili. Zitra si koupim test. Kazdopadne vsugerovavam a vsugerovavam a vcera se mi delalo spatne z ryby:-)
VSUGERACE JE SVINSTVO. A takova to byla dobra ryba urcite.
U Vitka jsem ale opravdove priznaky mela a spatne mi bylo az od sedmeho tzdne. Opravdu ode dne, kdy jsem byla na prvnim UTZ na gynekologii.

A jak to vidis tz Valli? A co ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.06 13:28

No a to hlavni jsem zapomela. Cvicenim rozhodne miminku, pokud jsi tehotna neublizis. To jsou nesmyslne povery. Pokud jsi zvykla a nijak to neprehanis. Ja jezdila na kole jeste ve 3. trimestru a cvicila aerobik a litala po venku nekolik hodin denne se psem a plavala. A bylo mi fajn.
Asi to nechce nic naraz a moc. Ale i tak se da v pohode zacit klidne s aerobikem. Ale clovek musi mit rozum a ne se hned sedrit. A pokud je tehotenstvi OK, co by se melo stat? A kdyz neni OK, stane se stejne. Jak nase matky drely a nemely rizikove.
Pod zebry te pichat muze. Nekdo myva v zacatcich tehotenstvi problemy s vetry a ty by mohly tlacit i pod zebry. Myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.6.06 13:34

ahoj.
je ja jsem si ted vzpomnela na ty povery jak kdyz vesis pradlo v tehu ze se ti muze zamotat dite.jenze to by se pak nemohlo dealt nic,ani se ohnout zejo.

ALADINO:tak vyckavej a informuj nas.ja za 7 dni testovani:-)

jo cvicit se muze,ale ne jaoby zacit,muze cvicit ten co je zvykly od jakziva.

SUGESCI znam-ale spis se to snazim provilat to mimi,ale ne ty priznaky,ty mi nechybi:-)zvbraceni ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.6.06 21:55

Ahoj,
myslim take, ze na test je brzy.Ja si ho tez delala docela predcasne (4 dny pred ocekavanou MS) a // tam sice byly videt ale nebyly jeste tak vyrazne. Dr. me pak poslal na krev a ta potvrdila moje tehu. Test jsem si ale delala proto, ze me donutila kolegyne, mela jsem dost dni pres MS bolesti v podbrisku jako by MS mela prijit, ale stale nikde. Zacala jsem se bat, ze mam nejaky problem a vida, ten problem bylo nase vytouzene miminko. Dr. mi rekl, ze pocatecni priznaky jsou totozne s menstruacnimi, takze jestli trpis na menstruacni bolesti, tak to bud prijde MS nebo muzes byt tehu. Moje sestra MS bolesti nemela a ani v pocatku tehu bolesti jako ja take nemela.

ALCO a VALI, ve CT jdeme s pritelem k Dr., tak snad nam udela UTZ a snad nam da fotku naseho Kuliska.
Holky jinak uz koukam na nejake kocarky (vim ze je to jeste brzy, ale musim si to preci zmapovat) a dost se mi libi Baby Smile - Kid Defender. Je to ctyrkombinace a vypada i vzhledove moc dobre. Navic je cenove dostupny i novy. Jen nevim ty ctyri kombinace, prisla jsem jen na tri a to hluboky kocar, sportak, taska na mimi a pak uz nevim… Nevite co by to mohlo byt?

Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.6.06 13:20

Ahoj Blankopav,
ta čtvrtá možnost je připnutí autosedačky (kolébky) na kočárek.
Teda alespoň si to myslím.
Ahoj Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.6.06 19:04

Ahoj holky,
tak jdu poreferovat. Dnes jsem byla na UZV a u doktora. Tak tam mimi je, ale bohužel o týden až dva menší než by mělo, ještě se tam tísní s obr cystou ( i když v tom problém není). Tak jdu opět za 14 dní a uvidí se, jestli bude ještě v pořádku.
Tak Blankopav, ať máš vše v pohodě.
Alča.
P.S. Blanko, já jsem dnes 6+1tt. Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.6.06 00:51

:lol: Ahoj holky,jsem tady nová a chtěla jsem se zeptat jak se dělají ty těhotenské metříky?Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.6.06 19:59

Ahoj Tynko, o metrikach se tu diskutuje skoro vsude. Treba pod testikem najdes spoustu diskusi na to tema. Mozna jsi uz nasla.

Jinak taky ahoj holky,

u nas byla nevolnost a tehotenske priznaky skutecne jen sugerace. V utery provedeny testik byl negativni a v zapeti prisla MS. No byli jsme znamym na svatbe, tak klido mohla prijit az dneska:-)
Ale nechapu, proc si to sugeruju zrovna ja. Asi strachy:-) Nereknu, kdybych touzila po miminku a neslo to. Ale Vitek vysel na prvni pokus a jinak ja dobrovolne s dalsim prirustkem radsi pockam. A uz nebudu nezodpovedna.
Tak do zari:-)

Gratuluji Alence. A ted cekame na vysledky u Valli. To je kolobeh:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
9.6.06 08:12

ahoj,tak zase nic!proste vcera jsem to dostala,a to jsem vazne myslela ze by tam nejake ta spermijka doplula.tak ne mrska jedna :twisted: :x tak ted asi budeme mit prestavku,kvuli dovolene,aby mi tam nahodou nebylo blbe.a co ty aladino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.6.06 17:36

Ahoj holky,potřebuju poradit.Brala jsem HA po dobrání platíčka jsem dostala menzes pak jsem si vzala ještě 2 tablety z nového plata a pak už jsem prášky vy:,–(ila a za 3 dny to dostala znovu.Takže 1 RL byla 15.5 a druhá 22.5 od 3.6 se s přítelem snažíme o miminko.Dnes ráno jsem objevila na toaletním papíru hustý táhlý hlen trochu narůžovělý,o co může jít?A k tomu je mi dnes trochu divně,od žaludku,jako by na zvracení.RL bych měla dostat buď příští týden nebo ten další,myslíte že jde o příznaky blížící se menstruace nebo může jít o příznaky těhu??Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.6.06 21:00

Ahoj holčiny,
tak špatná zpráva. Dnes jsem se vrátila z nemocnice, Bubla II to zabalila. Byla jsem na vyčištění dělohy. Takže teď jsem v „šestinedělí“ a snažení bude za dlouho.
Zatím papa a ať vám to dopadne líp.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.6.06 22:57

Alenko, to me moc mrzi. A jak jsi prisla na to, ze neco neni v poradku? A jak dlouho ted musite mit pauzu?
At je ti brzo lip a napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.6.06 09:51

Ahoj Alčo,
za prvé jsem něco tušila (ženský šestý smysl, či co), za druhé, jak jsem psala v předešlém příspěvku, když jsem byla na potvrzení těhotenství u dr., tak mi řekl, že je mimi o týden až dva menší než by mělo v tomto období být (což v tak raném těhotenství nevěstí nic dobrého). No a za třetí jsem začala špinit a malinko krvácet, tak jsem jela do nemocnice, tam se ještě Bubla II držela. Ale druhý den už ze mě tekla krev docela dost, takže jsem jela opět do nemocnice a tam už jen konstatovali, že potrácím. Toť vše. Samozřejmě jsem si to obrečela, ale v Podolí byli všichni hrozně fajn. A já se hrozně těšila domů na Petříka. Teď už je mi dobře. Kdy bude další snažení nevím. Jedné kamarádce říkali za šest měsíců, druhá potratila před měsícem a té řekli za tři měsíce. Tak uvidím. Další mimi jsem chtěla stihnout do Péťových tří let, tak to nestíhám. Tak začnu zjišťovat, jak je to s prací, když budu těhotná atd.
Tak se kočky držte. Mějte se fajn.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
11.6.06 16:27

ahojky,ALenko:to je mi lito.mne se zda ze tady ted ctu same smutne pribehy a docela se obavam aby se mi to take nestalo.kdyz je to tak caste :cry:

Tracy:ja myslim, ze ten hlen byl ovulacni-takze nejvetsi pravdepodobnost otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí