Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
11.4.06 10:37

Ahoj holky, takhle dopadlo testování:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Byla jsem ještě v tý laborce na hcg a výsledky budou odpoledne, tak dám vědět :D Na tom testu to je vidět líp, nepovedlo se mi to moc dobře vyfotit… Sice stejně tlustý nejsou, ale co bych chtěla - 12 DPO :wink:
Byl to 13. cyklus snažení, takže asi to je šťastný číslo :lol:

Držím všem moc palce a doufám, že se sejdeme v diskuzi Prosinec 2006 :D Ale pořád se bojim, už chci vidět hodnotu hcg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.06 10:44

Agata - veeeeelka gratulacia…moc drzim prstiky, nech je vsetko v poriadku… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.4.06 11:28

Tak to moc gratuluju!!!!! A zároveň je mi úzko, protože já tak „silnou“ neměla, ale mám radost i za tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 12:52

Lenkadavi - tys taky dneska testla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.4.06 12:58

Nene, netestovala jsem dneska, ale včera. Holky říkali, že pokud víš, kdy máš ovu tak připočteš 18 dní a mělo by to být ok. To já mám až ve čtvrtek. A jak jsi teda dopadla v labině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 13:00

Do lab jdu za chvilku. No, já mám 18.DPO až v pondělí.. A už jsem v lednu měla falešně pozitivní test, tak se tam bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.4.06 13:04

Holky, zajimalo by me, kdy muze cloveku vyjit falesne pozitivni test. Me vysel a dr. tvrdi, ze jsem nejspis samovolne potratila v zacatku. Ale ja myslim, ze jsem tehotna nebyla vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.06 17:33

dievcata,

tak ma napadlo…moze sa v tehotenstve pit kava?
Lebo ja denne vypijem 2 salky, ale kvoli babatku sa toho samozrejme velmi rada vzdam…ale zas na druhej strane by som bola rada, keby sa aspon 1 salka denne mohla vypit… :wink: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 17:33

Aladino, mě by to teda taky zajímalo. Můj výsledek z krve - 0,09, takže absolutně negativní. Tohle se mi stalo podruhý. Ze třech TT celkem za celý život :twisted: MS jsem ještě nedostala, čekám ji až ve čt… Lenkadavi, přeju víc štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.06 17:35

Agata,

to ma mrzi…a tak som ti drzala palce…preco sa tam potom ta potvora druha ciarka ukazuje?? 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 17:37

Nevím, Dashko. Z mého gyndr to těžko vytáhnu, ten jen řekne, že spolehlivej je prostě jen test z krve :twisted: no, pravdu asi má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
11.4.06 17:38

Jo a to kafe - četla jsem, že do 3 hrníčku denně, to je úplně v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.06 17:39

ach jo…je to tazke…lenze ked sa nemozes aspon kus spolahnut na test, nemali by ich ani vyrabat… :twisted:
no naco su, ked ta mozu tak lahko oklamat??? :twisted:

ja idem testovat vo stvrtok alebo mozno az v sobotu…uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.06 17:40

vdaka bohu aspon za tu kavu… :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
11.4.06 18:53

ahoj holky ctu vasi diskuzi a chci vam napsat-Agato-nekde zde na emiminu jsem cetla o testech ktere jsou a nejsou spolehlive.ten tvuj vypada na nejaky drazsi,ja mela baby test asi za30kc a vysel dobre.zkus si tu diskuzi nekde najit.nektera holka tam ten nazev testu primo jmenuje ze vychazi casto falesne!take nevim proc takove testy vyrabi!
jinak dashko:kavu muzes,ale spis ji omezuj.jeden salek denne nevadi,3se mi zdaji uz moc.je to asi jak s alkoholem, nejlepe zadny nepit ale pry sklenicka cerveneho vina obcas neublizi-tak nevim jestli to maji nejak podlozene.
ja mam 9,5m kluka a brzy se chceme pokouset o dalsi mimi,minuly mesic jsem mela prvni menses,ted jsem mela dalsi dostat vcera ale zatim nic,tak cekam:-) … mejte se at jsou brzy //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí