Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
10.4.06 11:44

ahoj holky,AGATA:moji kamaradce vyteka to mlezivo uz asi pres pul roku ale tehotna neni.snazi se o to neustale ale porad nic.tak nevim jestli to bude priznak tehu nebo neceho jineho.
vy se teda mate ze asi nejspis jste tehu,ja musim jeste chvilku pockat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 11:47

vies ze to teplucko som si doteraz neuvedomila? takze to zacnem viac sledovat a potom dam vediet…ja skor citim take velmi mierne popichovanie, ale iba niekedy…pocula som ,ze je to v dosledku natahovania maternice…tak zeby predsa???:o)))

co sa tyka antikoncepcie, nikdy som ju nebrala, takze nejake hormonalne poruchy by som vylucila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 11:51

Já jsem měla taky vždy cyklus pravidelný, nikdy se mi nestalo, že bych to nedostala, proto jsem z toho docela vedle 8O to mě taky sem tam jemně píchne v břišku. Ale nechci si to moc brát, i když příznaky tomu nasvědčují… uvidíme ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 11:52

este ma napadlo…som nejaka citlivejsia…v sobotu pri velkom jarnom upratovani som davala do poriadku svadobne telegramy…tak som si ich znovu citala a slzy sa mi po licach kotulali ako hrachy… :roll: pri citani telegramov :! :! to sa mi este nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 11:54

lenkadavi,

no ja mam praveze cyklus nepravidelny…niekedy 35DC inokedy 39 DC…ale takto dlho to este nebolo…tak neviem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.06 11:57

Holky,

a proc si neudelate testik????

Ted se jenom sledujete, hledate kdeco.........ja jen ze budete vedet na cem ste......
Vsugerovani si priznaku a az pak nasledny test je docela sok.........hlavne kdyz vyjde negativni

Ja dnes testla a vim na cem jsem........tehu nejsem

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:01

ka-tka,

ja by som si ho aj spryvila, ale neviem presne, kedy som mohla otehotniet a ak je to tak ako si myslim, na test by bolo skoro, lebo by som bola iba 9 DPO…a to je prilis malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 12:02

Katko jenže někomu ty hodnoty stoupají pomalu a pozná to opravdu třeba až 35.den, já měla dnes slabou čárku, ale nejsem si jistá stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.4.06 12:06

Ja jenom,
abyste pak nebyli sklamane, kdyby to nevyslo.......
Minuly mesic jsem mela //, a pak 8dni po terminu jsem zacla spinit, nabehla k doktorovi, nic nevidel a do 2 hodin jsem dostala MS.......takze uz se radeji netesim dopredu .....

Drzim Vam palce at ste tehulinky........

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:06

lenkadavi,

kolky den cyklu dnes si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:08

ka-tka,

to je mi luto…ale urcite sa to podari…budeme ti intenzivne drzat palce…aj na nohach.. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:14

zabudla som napisat, ze moje teploty sa tiez pohybuju okolo 37°C…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 12:36

dashka: já jsem dnes 31 den, když jsem to měla 28. den dostat, tak mě bolelo břicho tak jak normálně, ale 29 den už mě nic nebolelo. Teploty mám od 37, nejčastěji 37,1 a odpoledne až 37,4. Mám teda takový bělavý hustý hlen, stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:37

vidis, ten hlien mam tiez…a stale taky pocit mokra… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.4.06 12:40

Ahoj holky zdravim vas a drzim vam palce at vam to vyjde.

Dashko dlouho jsi se tady neukazala, jsem rada ze to vypada u tebe nadejne. Jak se jinak mas holka?
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky