Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DandátkoP píše:
To musí bejt zas další troll tohle ne
Nebo nejde o sestřenici a zakladatelka je ta, co ji čeká vězení.
Mně opravdu fascinuje, jak dokážete po pár větách krásně člověka odsoudit ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tim, ze žena s vysokým rizikovým těhotenstvím musela nastoupit do vězení za přečin popřípadě jestli ji to soud odložil do porodu. Sestrenice je ve 4 mesici a ceka ji ted čtvrtý císař a ma uz 6 deti o které se řádně stará apd.Pri třetím cisari před rokem ji rekli ze ma delohu prusvitnou jak obkreslovaci papir a ze ji deloha malem praskla apd. Potrebujeme aby ji nastup který ma příští týden odložili akutne a nedošlo k nebezpečí ze by ji ted nastaly komplikace a rupla ji deloha jak mimco roste a nepřišli oba o zivot. Dekuji
To zjistila až teď, že má příští týden nástup do vězení? Měla to řešit, požádat soud o odložení, určitě má zprávy od lékaře o svém zdravotním stavu. Jinak, to že bude ve vězení snad nezvyšuje riziko, to riziko tam prostě je, a je jedno kde je. Před rokem jí lékaři řekli, že má dělohu průsvitnou jak papír, a ona stejně neváhá a znovu otěhotní? ![]()
@Blondynka01 píše:
Mně opravdu fascinuje, jak dokážete po pár větách krásně člověka odsoudit
Do vězení se nechodí za slušné chování. To je super příklad pro jejích šest! dětí.
@arinecka píše:
To zjistila až teď, že má příští týden nástup do vězení? Měla to řešit, požádat soud o odložení, určitě má zprávy od lékaře o svém zdravotním stavu. Jinak, to že bude ve vězení snad nezvyšuje riziko, to riziko tam prostě je, a je jedno kde je. Před rokem jí lékaři řekli, že má dělohu průsvitnou jak papír, a ona stejně neváhá a znovu otěhotní?
Neodsuzuj ji, prosim tě. Je to příkladná matka a holt asi něco ukradla, aby se mělo jejích x dětí dobře ![]()
@Blondynka01 píše:
A co si o takovém člověku myslíš ty? Přijde ti normální, mít 6 dětí, dělohu jak papír, a přesto je znovu těhotná? O děti se řádně stará, ale příští týden má nástup do vězení?
To mi opravdu nepřijde jako spořádaná rodina.
@Russet píše:
Neodsuzuj ji, prosim tě. Je to příkladná matka a holt asi něco ukradla, aby se mělo jejích x dětí dobře
Tak to asi bude
![]()
@Blondynka01 píše:
A jako tobě tohle prijde jako vzor super matky? 6deti, nástup do vězení a nez nastoupit tak raději ohrozí sebe a další dítě?
Absolutně nevíte co se stalo a vy hned děláte závěry a odsuzujete toho člověka. Neřeknu kdyby jste věděly celý příběh, co je v pozadí, atd. ale takhle tady jen blbě kecáte
@Blondynka01 píše:
Absolutně nevíte co se stalo a vy hned děláte závěry a odsuzujete toho člověka. Neřeknu kdyby jste věděly celý příběh, co je v pozadí, atd. ale takhle tady jen blbě kecáte
Zakladatelko?!
@Blondynka01 píše:
Ty budeš zakladatelka. ![]()
@Blondynka01
V pozadí je tuk a svaly. Nikdo nejde nevinný do vězení.
Za jaký trestný čin jde do vězení? Už to musí být něco většího nebo opakovaně, jinak by dostala podmínku. Ona účelově otěhotněla, aby nemusela do vězení o svém zdravotním stavu věděla. Může zažádat o odklad, nastoupila by po porodu, ale aby hned nečekala další.