Tehotenstvi a nastup do vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34278
12.7.21 09:15
@Blondynka01 píše:
Protože mě se*ou ty vaše blbý kecy a to není jen u tohodle příspěvku

Takže by jsme jí měli poplácat po ramenou, a vyřídit za ní odklad nástupu do basy? Nebo jak si to představuješ? Zakladatelka se na něco ptala, ale jí neodpovíš, radu nemáš. jen nadáváš, jak je tady každej zlej. Jsi to ty viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:18

Neříkám, že jí lituju a její situace je v pohodě, ale neodsuzuju, když nevím co se vlastně stalo. Může jít sedět za daňové podvody, jak tady někdo psal, takže nemusí být vůbec socka, nebo špatná máma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.21 09:19
@Blondynka01 píše:
Neříkám, že jí lituju a její situace je v pohodě, ale neodsuzuju, když nevím co se vlastně stalo. Může jít sedět za daňové podvody, jak tady někdo psal, takže nemusí být vůbec socka, nebo špatná máma :mrgreen:

Podvod bude vždy podvod. Do vězení se člověk nedostane jako slušný a bezúhoný tvor. Vždycky za tím je něco špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:19
@Blondynka01 píše:
Neříkám, že jí lituju a její situace je v pohodě, ale neodsuzuju, když nevím co se vlastně stalo. Může jít sedět za daňové podvody, jak tady někdo psal, takže nemusí být vůbec socka, nebo špatná máma :mrgreen:

Nikdo ji nenutil dělat daňové podvody. A jiné trestné činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
12.7.21 09:23
@Blondynka01 píše:

takže ty sympatizuješ s lidmi, co páchají daňové podvody, ale souhlas s trestným činem je také trestný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:24

Znám ženskou co byla zamilovaná a takové podvody dělala kvůli lásce :mrgreen: Je tady milion verzí co se mohlo stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:26
@Blondynka01 píše:
Znám ženskou co byla zamilovaná a takové podvody dělala kvůli lásce :mrgreen: Je tady milion verzí co se mohlo stát

Mohla si za to sama, protože měla mozek ve vagíně. Proč ji litovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:26
@stinga píše:
takže ty sympatizuješ s lidmi, co páchají daňové podvody, ale souhlas s trestným činem je také trestný

Co doprde*e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děláš si ze mě srandu? O tomhle tady přesně mluvím, člověk se někoho zastane, protože vy můry tady prostě hned odsuzujete, aniž byste věděly všechny detaily a hned už sympatizuju s trestným činem? Jinak si v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:28
@Blondynka01 píše:
Co doprde*e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děláš si ze mě srandu? O tomhle tady přesně mluvím, člověk se někoho zastane, protože vy můry tady prostě hned odsuzujete, aniž byste věděly všechny detaily a hned už sympatizuju s trestným činem? Jinak si v pořádku?

My jsme v pořádku, ty můro korunovaná. Asi máš zkušenosti s vězením, že tu meleš takové sr…y. :zed:

Příspěvek upraven 12.07.21 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:28

No nic, jsem si vždy myslela, že jakýkoliv jiný názor než mají moralistky na emiminu je špatný, ale že je to až tak vážný jsem nevěděla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.21 09:29
@Blondynka01 píše:
Znám ženskou co byla zamilovaná a takové podvody dělala kvůli lásce :mrgreen: Je tady milion verzí co se mohlo stát

A to ji jako omlouvá? Podvodnicí byla tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:30
@Blondynka01 píše:
No nic, jsem si vždy myslela, že jakýkoliv jiný názor než mají moralistky na emiminu je špatný, ale že je to až tak vážný jsem nevěděla :poblion:

Jdi už někam. Poblion :poblion: tu mají lidé z tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
@Blondynka01 píše:

já jsem v pořádku, ale ty, když omlouváš trestný čin a účelové opakované otěhotnění za účelem odsunu nástupu trestu, i když těhotenství může tu dotyčnou zabít, asi to moc uspořádané v hlavě nemáš - čímž mi z toho pořád víc a víc vyplývá, že jsi ta, která do toho vězení má jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
@Blondynka01 píše:

A to těhotenství taky určitě nebylo plánované, předpokládám ;). kdyby byla tak skvělá matka, tak už jen skrz ty děti, by neotěhotněla, když ví, že to zdravotně není ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:31
@topazio píše:
Jdi už někam. Poblion :poblion: tu mají lidé z tebe.

Já zase z vás, takže si nemáme co vyčítat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky