Tehotenstvi a nastup do vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
12.7.21 09:31
@Blondynka01 píše:
Co doprde*e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děláš si ze mě srandu? O tomhle tady přesně mluvím, člověk se někoho zastane, protože vy můry tady prostě hned odsuzujete, aniž byste věděly všechny detaily a hned už sympatizuju s trestným činem? Jinak si v pořádku?

My nemusíme vědět detaily. V drtivé většině případů si za sezení ve vězení člověk může sám. Ty se směješ, že daňový podvod není podvodem. No jo, blondýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:33
@stinga píše:
já jsem v pořádku, ale ty, když omlouváš trestný čin a účelové opakované otěhotnění za účelem odsunu nástupu trestu, i když těhotenství může tu dotyčnou zabít, asi to moc uspořádané v hlavě nemáš - čímž mi z toho pořád víc a víc vyplývá, že jsi ta, která do toho vězení má jít

My jsme v pořádku. Možná, že ona seděla a teď tu obhajuje podobné vrány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41582
12.7.21 09:34
@Blondynka01 píše:
Neříkám, že jí lituju a její situace je v pohodě, ale neodsuzuju, když nevím co se vlastně stalo. Může jít sedět za daňové podvody, jak tady někdo psal, takže nemusí být vůbec socka, nebo špatná máma :mrgreen:

a páchat daňové podvody je jako podle tebe v pořádku? :think: my přece víme, co se stalo -) páchala tak dlouho trestnou činnost, až byla odsouzena k nepodmíněnému trestu. To jsou fakta. Stejně jako to, že má 6 dětí a jaký je její zdravotní stav. Na tom není co okecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:37

A je to zas tady. Odsuzovani. :mrgreen: jen proto, ze sem rekla, at neodsuzujete lidi, kdyz vite uplny ho*no, tak uz i ja jsem byla ve vezeni? Ok😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.21 09:38
@Blondynka01 píše:
A je to zas tady. Odsuzovani. :mrgreen: jen proto, ze sem rekla, at neodsuzujete lidi, kdyz vite uplny ho*no, tak uz i ja jsem byla ve vezeni? Ok😂

My jen diskutujeme. To ty máš plnou pusu odsuzování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
12.7.21 09:39

@admin prověřte jestli @Blondynka01 a zakladatelka jsou jedna osoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41582
12.7.21 09:39
@Blondynka01 píše:
Znám ženskou co byla zamilovaná a takové podvody dělala kvůli lásce :mrgreen: Je tady milion verzí co se mohlo stát

ahááá, pak je to samozřejmě v pořádku!! a ty poškozené, co přišli o peníze a chtěli by je po chuděrce zamilované, bych hnala! Co si to jako dovolují??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:40

Kdybyste tím vaším diskutováním aspoň řešily něco užitečnýho, tak byste snad i světový mír nastolily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 09:41
@truelly píše:
@admin prověřte jestli @Blondynka01 a zakladatelka jsou jedna osoba

Nejsou, buď v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.21 09:42
@Blondynka01 píše:
Kdybyste tím vaším diskutováním aspoň řešily něco užitečnýho, tak byste snad i světový mír nastolily :think:

Ten si přece přejí missssandy, když je zvolí krasavou roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
12.7.21 09:47

Já teda nevim, jak moc vážná musí být trestná činnost, aby se někdo dostal do vězení. Do toho bych se nerada pouštěla. Ale za co zakladatelku zcela nepokrytě odsoudím, je to, že se nechala oplodnit i přes to, že věděla, že ji to může ohrozit na životě. Má snad do prkenný ohrady odpovědnost za šest dětí! Riskuje záměrně život jejich matky. To je teda hodně k poblití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:51
@Čičorečka píše:
Já teda nevim, jak moc vážná musí být trestná činnost, aby se někdo dostal do vězení. Do toho bych se nerada pouštěla. Ale za co zakladatelku zcela nepokrytě odsoudím, je to, že se nechala oplodnit i přes to, že věděla, že ji to může ohrozit na životě. Má snad do prkenný ohrady odpovědnost za šest dětí! Riskuje záměrně život jejich matky. To je teda hodně k poblití.

Tyto ženy mají IQ tykve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:53
@Blondynka01 píše:
Kdybyste tím vaším diskutováním aspoň řešily něco užitečnýho, tak byste snad i světový mír nastolily :think:

A ty jsi užitečná? Těžko děvenko! :mrgreen:
Asi ten kriminál znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 09:54
@Blondynka01 píše:

Jdi si dát studený hadr na hlavu, sluníčko ti leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34283
12.7.21 09:58

Je zvláštní, že zakladatelka už nenapsala ani čárku, ale Bloncka se tady za ní bije jak šílená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí