Tehotenstvi a nastup do vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34283
12.7.21 10:02
@truelly píše:
@admin prověřte jestli @Blondynka01 a zakladatelka jsou jedna osoba

No, je jí 23, tak je budˇsestřenice, nebo začala hodně brzy :mrgreen: A nebo se prostě ráda zastává zmetků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 10:06

Já se tady za nikoho nebiju, jen říkám, už snad po desáté, že nemáte někoho odsuzovat, když nevíte co a jak bylo :mrgreen: Toť vše. Navíc jsem psala, že to není jen u tohodle příspěvku, ale snad u všech :D
Jinak ve vězení jsem nebyla, zakladatelka nejsem. Něco dalšího tam máte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34283
12.7.21 10:18
@Blondynka01 píše:
Já se tady za nikoho nebiju, jen říkám, už snad po desáté, že nemáte někoho odsuzovat, když nevíte co a jak bylo :mrgreen: Toť vše. Navíc jsem psala, že to není jen u tohodle příspěvku, ale snad u všech :D
Jinak ve vězení jsem nebyla, zakladatelka nejsem. Něco dalšího tam máte? :mrgreen:

Jasně, proto už zakladatelka nenapsala ani čárku že? Proč jí tady neobhajuje ona? Asi ví, proč má jít sedět, ale mlčí jako hrob. Takže to je prostě jasný. Otěhotněla schválně, aby oddálila nástup do basy. A něco prostě provedla proto tam má jít. A ještě je tak blbá, že se ptá až teď, co má dělat, to je úplně k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
12.7.21 10:24
@Blondynka01 píše:
Jinak ve vězení jsem nebyla, zakladatelka nejsem. Něco dalšího tam máte? :mrgreen:

Nikdo nevíme, za co zakladatelka nebo její příbuzná jde sedět, ale musí to být něco vážnějšího nebo opakovaná trestná činnost, jinak by dostala podmínku. Že účelově otěhotněla a riskuje svůj život byla její volba, aby se vyhla trestu. Nástup má za týden, to už toho moc nestihne. Ta vražedkyně, která otěhotněla ve vězení, dostala rok odklad, kdy byla na svobodě.

• Citovat
  • Upravit
18333
12.7.21 10:28
@Blondynka01 píše:
Co doprde*e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děláš si ze mě srandu? O tomhle tady přesně mluvím, člověk se někoho zastane, protože vy můry tady prostě hned odsuzujete, aniž byste věděly všechny detaily a hned už sympatizuju s trestným činem? Jinak si v pořádku?

Hele brzdi, není potřeba urážet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
12.7.21 10:28

Nejsem ani zakladatelka ani její sestřenice ani blondýna, ale žasnu taky. Jak je to některým z vás hned všechno jasný. Jo a ve vězení jsem také nebyla. Ale nad některými příspěvky jen žasnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34283
12.7.21 10:39
@šklíbakočka píše:
Nejsem ani zakladatelka ani její sestřenice ani blondýna, ale žasnu taky. Jak je to některým z vás hned všechno jasný. Jo a ve vězení jsem také nebyla. Ale nad některými příspěvky jen žasnu.

A názor na věc nějaký máš, nebo jen žasneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.7.21 10:41
@Russet píše:
Podvod bude vždy podvod. Do vězení se člověk nedostane jako slušný a bezúhoný tvor.Vždycky za tím je něco špatného.

S tvrzením, že se do vězení nedostaneš jako slušný a bezúhonný člověk, bych byla opatrná. Stačí způsobit autonehodu. A můžeš být slušná jak chceš.

Co provedla zakladatelka nebo její sestřenice, nevím, k tomu se nevyjadřuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
12.7.21 10:44

Ano, mám názor, vhledem k tomu, že o celé záležitosti nic nevím (stejně jako ostatní čtenáři), tak nehodlám někoho odsuzovat. Nevím, co se stalo, proč se to stalo, jak se to stalo. Proto mne velmi překvapuje, jak přítomné dámy se stejným minimem informací (tady žádnými), hned všechno vědí. A jak se pustily do blondýny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.21 10:54
@šklíbakočka píše:
Ano, mám názor, vhledem k tomu, že o celé záležitosti nic nevím (stejně jako ostatní čtenáři), tak nehodlám někoho odsuzovat. Nevím, co se stalo, proč se to stalo, jak se to stalo. Proto mne velmi překvapuje, jak přítomné dámy se stejným minimem informací (tady žádnými), hned všechno vědí. A jak se pustily do blondýny.

To je tady normálka :lol: Ale jsem ráda, že aspoň někdo sdílí stejný názor :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
12.7.21 11:07

Já se tomu už nebude dále věnovat, jen jsem tak šla kolem a zase odcházím. Ale mám pocit, že jména těch útočných dam, které používají výrazy jako socka, netáhlo atd. a vše vědí, se tady točí pořád. Jak jsou ctnostné, jak mají ten život zmáklý, jak o všem a všech hned všechno vědí!!! No nic, zase někdy se přijdu podívat, koho můžeme posoudit a odsoudit. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.7.21 11:17
@šklíbakočka píše:
Já se tomu už nebude dále věnovat, jen jsem tak šla kolem a zase odcházím. Ale mám pocit, že jména těch útočných dam, které používají výrazy jako socka, netáhlo atd. a vše vědí, se tady točí pořád. Jak jsou ctnostné, jak mají ten život zmáklý, jak o všem a všech hned všechno vědí!!! No nic, zase někdy se přijdu podívat, koho můžeme posoudit a odsoudit. :-)))

Me treba uprimne fascinuje pamet nekterych a schopnost spojit si anonymni tema s konkretni uzivatelkou. Nebo bleskove vyskrabnuti 10 let stareho jineho nazoru, nebo osobni informace, nejake uzivatelky, aby ji to omlatily o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.7.21 11:33
@milami píše:
S tvrzením, že se do vězení nedostaneš jako slušný a bezúhonný člověk, bych byla opatrná. Stačí způsobit autonehodu. A můžeš být slušná jak chceš.Co provedla zakladatelka nebo její sestřenice, nevím, k tomu se nevyjadřuji.
:roll: Blbost. Pokud v tom nehraje roli úmysl, alkohol, hrubé porušení pravidel provozu, tak se vždy jedna o podmíněné tresty maximálně. U daňových trestných činů lze projevit účinnou lítost, opět se spíš jedna o peněžité nebo podmíněné tresty. To už by sd muselo jednat o desítky milionů…
  • Citovat
  • Upravit
2324
12.7.21 11:38
@Alriga píše: :roll: Blbost.Pokud v tom nehraje roli úmysl, alkohol, tak se vždy jedna o podmíněné tresty maximálně. U daňových trestných činů lze projevit účinnou lítost, opět se spíš jedna o peněžité nebo podmíněné tresty. To už by sd muselo jednat o desítky milionů…

Podle tebe blbost? Dopravní nehoda s následkem smrti max. podmínka?

Ale to není předmětem diskuze. Jen jsem reagovala na tvrzení, že se do vězení nedostane slušný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117055
12.7.21 11:38
@Alriga píše: :roll: Blbost. Pokud v tom nehraje roli úmysl, alkohol, hrubé porušení pravidel provozu, tak se vždy jedna o podmíněné tresty maximálně. U daňových trestných činů lze projevit účinnou lítost, opět se spíš jedna o peněžité nebo podmíněné tresty. To už by sd muselo jednat o desítky milionů…

Tak to se pleteš, pokud při dopravní nehodě usmrtí z nedbalosti - je to až na 3 roky odnětí svobody a za to se fakt nedávají podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí