Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@milami píše:Člověk, který hrubým porušením předpisů usmrtí někoho při dopravní nehodě, není slušný člověk.
Podle tebe blbost? Dopravní nehoda s následkem smrti max. podmínka?Ale to není předmětem diskuze. Jen jsem reagovala na tvrzení, že se do vězení nedostane slušný člověk.
@Blondynka01 píše:
Znám ženskou co byla zamilovaná a takové podvody dělala kvůli lásceJe tady milion verzí co se mohlo stát
Což ji má jako omlouvat jo
?
Dej si mokrej hadr na hlavu ![]()
@Alriga píše: Člověk, který hrubým porušením předpisů usmrtí někoho při dopravní nehodě, není slušný člověk.
kdo zaviní nehodu není slušný člověk?
@milami píše:
S tvrzením, že se do vězení nedostaneš jako slušný a bezúhonný člověk, bych byla opatrná. Stačí způsobit autonehodu. A můžeš být slušná jak chceš.Co provedla zakladatelka nebo její sestřenice, nevím, k tomu se nevyjadřuji.
Ale když způsobíš autonehodu a nechtěně někoho zabiješ, nejsi nevinná. Někomu jsi smrtelně ublížila.
@aiwwa píše:
kdo zaviní nehodu není slušný člověk?
Pokud jede jako prase, pak slušný moc není.
@aiwwa píše:
Tak to se pleteš, pokud při dopravní nehodě usmrtí z nedbalosti - je to až na 3 roky odnětí svobody a za to se fakt nedávají podmínky.
pokud tam není něco dalšího, jako dřívější trestná činnost, přestupky, záznamy v kartě řidiče (a samozřejmě i ty dřív zmíněné drogy, alkohol,..) atd. tak podmínky jsou v takových případech celkem běžné…
@Keyllah píše:
pokud tam není něco dalšího, jako dřívější trestná činnost, přestupky, záznamy v kartě řidiče (a samozřejmě i ty dřív zmíněné drogy, alkohol,..) atd. tak podmínky jsou v takových případech celkem běžné…
no, tak já teda znám bezúhonného člověka co zavinil dopravní nehodu, přehlídl motorku při odbočování na hlavní, žádný alkohol ani drogy, ani trestné body na řidičáku a dostal rok a půl nepodmíněně
@šklíbakočka píše:
Ano, mám názor, vhledem k tomu, že o celé záležitosti nic nevím (stejně jako ostatní čtenáři), tak nehodlám někoho odsuzovat. Nevím, co se stalo, proč se to stalo, jak se to stalo. Proto mne velmi překvapuje, jak přítomné dámy se stejným minimem informací (tady žádnými), hned všechno vědí. A jak se pustily do blondýny.
Ona je blondýna jen na obrázku.
@Alriga @Russet @aiwwa v případě zakladatelky diskuse či ehm její sestřenice určitě nepůjde o dopravní přečin
@stinga píše:
@Alriga @Russet @aiwwa v případě zakladatelky diskuse či ehm její sestřenice určitě nepůjde o dopravní přečin
to asi ne, já jen reagovala na tu, že tu někdo psal, že za dopravní nehody jsou podmínky
@Alriga píše: Člověk, který hrubým porušením předpisů usmrtí někoho při dopravní nehodě, není slušný člověk.?
@Alriga píše: Člověk, který hrubým porušením předpisů usmrtí někoho při dopravní nehodě, není slušný člověk.
Myslíš si, že se tobě nemůže nic stat? Přehlédnout auto, nedobrzdit na přechodu, atd atd… To že nekdo špatně vyhodnotí situaci neznamená hned, že není slušný.
@Makca87 píše: ?takže když jede třeba unavená maminka s dítětem autem, dostane mikrospánek a způsobí nehodu, při které zemře její dítě, není slušný člověk?
… Nebo do ní narazí na křižovatce motorka, protože jede jako prase, nestihne ubrzdit a maminka už je půlkou autem v křižovatce, protože v tu dobu nic nejelo?
![]()
Demagogie. Psala jsem o hrubém porušení předpisů. Tím toto OT končím.
@Makca87 píše: ?takže když jede třeba unavená maminka s dítětem autem, dostane mikrospánek a způsobí nehodu, při které zemře její dítě, není slušný člověk?
… Nebo do ní narazí na křižovatce motorka, protože jede jako prase, nestihne ubrzdit a maminka už je půlkou autem v křižovatce, protože v tu dobu nic nejelo?
![]()
unavená maminka by neměla sedat do auta za volant s dítětem. Pokud jezdíš tak, že dáš 1/2 auta do křižovatky, tak raději nejezdi
Ano, z nedbalosti. Hrubé porušení předpisů. To je ok. Jestli někoho zabila tím, že predjizdela tam, kde se nesmí, tak do toho vězení patří. Ať je těhotná nebo ne.