Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga píše:
@Alriga @Russet @aiwwa v případě zakladatelky diskuse či ehm její sestřenice určitě nepůjde o dopravní přečin
Taky si myslím. Spíš finanční.
@Makca87 píše: ?takže když jede třeba unavená maminka s dítětem autem, dostane mikrospánek a způsobí nehodu, při které zemře její dítě, není slušný člověk?
… Nebo do ní narazí na křižovatce motorka, protože jede jako prase, nestihne ubrzdit a maminka už je půlkou autem v křižovatce, protože v tu dobu nic nejelo?
![]()
Unavená maminka riskuje, že nabourá, zabije své dítě nebo dítě, maminku, sestru někoho jiného. Nemá na silnici co dělat. A chybu udělá a musí za ní sedět.
@prokr píše:
Což ji má jako omlouvat jo?
Dej si mokrej hadr na hlavu
Píšu tam někde, že ji to omlouvá? Dej si mokrej hadr na hlavu sama ![]()
@Blondynka01 píše:
Píšu tam někde, že ji to omlouvá? Dej si mokrej hadr na hlavu sama
Tak proč tím vůbec argumentuješ?!
@Russet píše:
Tak proč tím vůbec argumentuješ?!
To byl jen příklad toho, že těch verzí co mohla udělat je mnoho
Nehodlám se s váma zas hádat, to je furt dokola jak kolovrátek, vy máte svojí pravdu, tak si ji nechte a užívejte pondělí ![]()
@Blondynka01 píše:
To byl jen příklad toho, že těch verzí co mohla udělat je mnohoNehodlám se s váma zas hádat, to je furt dokola jak kolovrátek, vy máte svojí pravdu, tak si ji nechte a užívejte pondělí
Já si ho užívám. Verze je jedna. Nedělala něco správně, byla zlobivá holka a půjde sedět i s mimískem.
@aiwwa píše:
no, tak já teda znám bezúhonného člověka co zavinil dopravní nehodu, přehlídl motorku při odbočování na hlavní, žádný alkohol ani drogy, ani trestné body na řidičáku a dostal rok a půl nepodmíněně
detaily toho případu, co zmiňuješ neznám, ale v okolí mám více takových případů, kdy je to opravdu podmínka.
@Keyllah píše:
detaily toho případu, co zmiňuješ neznám, ale v okolí mám více takových případů, kdy je to opravdu podmínka.
podmínka za zabití při nehodě? tyjo, tak tomu fakt nevěřím
@aiwwa píše:
to asi ne, já jen reagovala na tu, že tu někdo psal, že za dopravní nehody jsou podmínky
U nas jo, chlap jel rychle ve městě, srazil decko na prechodu, tto zemrelo. Dostal podminku.
@aiwwa píše:
v pořádku, nikdo tě nenutí ![]()
@aiwwa píše:
Jak pisu výše, proste záleží na soudci.
@truelly píše:
@admin prověřte jestli @Blondynka01 a zakladatelka jsou jedna osoba
Dobrý den,
nejedná se o tu samou osobu.
Hezký den ![]()
Terka