Těhotenství díky Inofolicu

Anonymní
20.2.14 16:30

těhotenství díky inofolicu

Ahojky, prosím všechny které otěhotněly díky inofolicu. Jak dlouho jste se předtím snažily a jak dlouho a kolik sáčků denně jste užívaly než se zadařilo:)byly jste zdravé a doporučil vám to doktor? jde mi jen o ty které opravdu díky těmto vitamínům otěhotněly.
moc děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
20.2.14 16:33

A jak to muze nekdo vubec vedet? jak by mohl mit tu jistotu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
658
20.2.14 16:34

Ahojky, já pila nejdřív nosifol, pak jsem přešla na inofolic protože je o víc jak půlku levnější.. NOsifol jsem pila asi 2měsíce a inofolic asi měsíc a v dubnu jdu rodit.. :) Takže za mě jen doporučuju.. Pila jsem jeden sáček denně a jsem naprosto zdravá, doporučil mi to doktor protože jsme se snažili už skoro rok a když jsem otěhotněla tak jsem potratila, a po pití inofolicu je vše v naprostém pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 16:41

Já vím, že nikdo neví asi 100% jestli to bylo díky tomu, ale určitě to nějaký vliv může mít:)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
20.2.14 16:42

To muze, samozrejme, ale ja to myslim tak ze to nikdo nemuze potvrdit na 100 procent, to je proste nemozne… ;) myslim to dobre ;)

• Citovat
  • Upravit
658
20.2.14 16:47

Já si třeba myslím že jsem díky tomu otěhotněla.. Protože když jsem ho nepila tak to nešlo a když jsem to pila tak jsem do 3 měsíců byla těhotná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.2.14 16:53

2 cykly se nezadarilo, zacla jsem pit nosifol, a hned ten cyklus jsem otehotnela…zda diky tomu nevim..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
20.2.14 17:26

Pila jsem ho 3 měsíce a nic tak jsem se na to vyprdla, protože to leze do peněz. Jinak mám za s sebou vyšetření i operaci na průchodnost vejcovodů, všechno u mě funguje, jen jsem ještě neotěhotněla, snnažíme se rok a čtvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 17:30

Já vím, že to leze do peněz, ale za 3 měsíce mi přijde brzo to takhle zahodit. Já zkusím těch 6 měsíců:) a věřím že to vyjde:) my jsme oba také po zdr. stránce v pořádku. Ta psychika no:( to je fakt prevít:(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
20.2.14 17:35

Doporucuji po sexu v pravy cas, neco pod zadek polstare treba :mrgreen: super rada moji pani primarky, vzdy se zadarilo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.14 17:56

To už máme taky odzkoušeno a nic:( dokonce i svíci jsem zkoušela a taky nic :)asi to nechat osudu:) a věřit, věřit a věřit:) já vím, že to přijde:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.14 08:21

Já zkoušela i femingard, ale ten nezabral a tak dávám naději tomuto vitamínu a doufám a věřím, že už se konečně dočkáme.. proto mě zajímá kolik holek mohl pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.14 14:13

Tak holky, slečny, ženy:) ozvěte se kdo si myslí, že mu mohl inofolic pomoci:):) budu opravdu ráda:)

• Citovat
  • Upravit
658
25.2.14 14:55

Já si vážně myslím že jsem otěhotněla díky inofolicu.. A poté co jsem ho doporučila kamarádce které řekli že má minimální šanci na to aby otěhotněla přirozeně, pila ho asi tak 3-4měsíce a je těhotná.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 11:05

inofolic a těhotenství

Ahojky :) tak me byl doporučen inofolic, kvuly pco syndromu. Každopádně jsou to 3 měsíce co jsem ho uzivala a //jsou na svete :) na ultrazvuk teprve čekáme, takze takovy to nadšeni a zároveň strach, aby vse bylo v pořádku.. ma otazka zni.. mohu dal uzivat inofolic i v těhotenství? Nekde jsem cetla, ze pomaha udržet tehotenstvi.. Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí