Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak to muze nekdo vubec vedet? jak by mohl mit tu jistotu ![]()
Ahojky, já pila nejdřív nosifol, pak jsem přešla na inofolic protože je o víc jak půlku levnější.. NOsifol jsem pila asi 2měsíce a inofolic asi měsíc a v dubnu jdu rodit..
Takže za mě jen doporučuju.. Pila jsem jeden sáček denně a jsem naprosto zdravá, doporučil mi to doktor protože jsme se snažili už skoro rok a když jsem otěhotněla tak jsem potratila, a po pití inofolicu je vše v naprostém pořádku. ![]()
Já vím, že nikdo neví asi 100% jestli to bylo díky tomu, ale určitě to nějaký vliv může mít:)
To muze, samozrejme, ale ja to myslim tak ze to nikdo nemuze potvrdit na 100 procent, to je proste nemozne…
myslim to dobre ![]()
Já si třeba myslím že jsem díky tomu otěhotněla.. Protože když jsem ho nepila tak to nešlo a když jsem to pila tak jsem do 3 měsíců byla těhotná.. ![]()
2 cykly se nezadarilo, zacla jsem pit nosifol, a hned ten cyklus jsem otehotnela…zda diky tomu nevim..:D
Pila jsem ho 3 měsíce a nic tak jsem se na to vyprdla, protože to leze do peněz. Jinak mám za s sebou vyšetření i operaci na průchodnost vejcovodů, všechno u mě funguje, jen jsem ještě neotěhotněla, snnažíme se rok a čtvrt
Já vím, že to leze do peněz, ale za 3 měsíce mi přijde brzo to takhle zahodit. Já zkusím těch 6 měsíců:) a věřím že to vyjde:) my jsme oba také po zdr. stránce v pořádku. Ta psychika no:( to je fakt prevít:(
Doporucuji po sexu v pravy cas, neco pod zadek polstare treba
super rada moji pani primarky, vzdy se zadarilo ![]()
To už máme taky odzkoušeno a nic:( dokonce i svíci jsem zkoušela a taky nic
asi to nechat osudu:) a věřit, věřit a věřit:) já vím, že to přijde:)
Já zkoušela i femingard, ale ten nezabral a tak dávám naději tomuto vitamínu a doufám a věřím, že už se konečně dočkáme.. proto mě zajímá kolik holek mohl pomoct.
Tak holky, slečny, ženy:) ozvěte se kdo si myslí, že mu mohl inofolic pomoci:):) budu opravdu ráda:)
Já si vážně myslím že jsem otěhotněla díky inofolicu.. A poté co jsem ho doporučila kamarádce které řekli že má minimální šanci na to aby otěhotněla přirozeně, pila ho asi tak 3-4měsíce a je těhotná.. ![]()
Ahojky
tak me byl doporučen inofolic, kvuly pco syndromu. Každopádně jsou to 3 měsíce co jsem ho uzivala a //jsou na svete
na ultrazvuk teprve čekáme, takze takovy to nadšeni a zároveň strach, aby vse bylo v pořádku.. ma otazka zni.. mohu dal uzivat inofolic i v těhotenství? Nekde jsem cetla, ze pomaha udržet tehotenstvi.. Děkuji za odpovědi ![]()
Ahojky, prosím všechny které otěhotněly díky inofolicu. Jak dlouho jste se předtím snažily a jak dlouho a kolik sáčků denně jste užívaly než se zadařilo:)byly jste zdravé a doporučil vám to doktor? jde mi jen o ty které opravdu díky těmto vitamínům otěhotněly.
moc děkuji